o kadınhep

ayrılmak ıstedıgını soylemıstın ne oldu, son durum nedir? Y yar_88
Son durum iyi gidiyorum dün aradı bi kaç sefer açmadım mesaj atmış bi yer bakıyormuş ev yapacakmış işte o evde benim olmamı hayal etmiş falan filan cvp yazmadım en son arayınca eşinle çocuğunla plan kur dedim o da ben burda yalnızca senin olmanı hayal ettim kimseyi almadım bu hayale filan dedi benle ilgili hayal kurma dedim ben de bayadır aramamıştı dün ilk oldu kendisine güvenilemeyeceğini asla onla bir hayat kurmayacağımı söyledim kapattım. Sonra da msj attım bunun doğru olmadığını burda bir arkadaş yazmıştı namuslusu dursun oynaşı da olsun mantığının benim hayatımda yer alamayacağını onu sevmediğimi bir boşluk anımı kullandığını karaktersiz olduğunu yatalak kalsa insan bakmicak kadar insanlıktan uzak olduğunu yazdım gene başka bir arkadaş burda söz nişan düğünden söz etmişti bunları söyledim beni bırak bu bir hata bak sen eşinle bir sürü güzel an paylaştın istemeye gittiniz Allah huzurunda senin karın o, siz birbirinize aitsiniz ve iki rekat namazla hak olarak gerçekleştirdiniz bunu bunlar yüce değerler böyle heyecanlar için bunlarla oynanmaz bitti benim kararım net yazdım yanlış baştan sona yanlış ben bunun içinde bulunmayacağım illa yapıcam diyorsan da başka kapıya yazdım rahatsızım filan dedi bende düzenli bir hayat hepsini çözer yazdım eşiyle birlikte olacağını söyledi ben de en doğrusu yazdım diğer yazdığı msjlara cvp vermedim.

Peki sizin bu ilaçları kullanma sebebiniz eşiniz mi o kadın mı eşiniz de yanaşmayabilirdi haklısınız ama eşiniz de suçlu sözü veren de oydu kadın size kocana bakmicam diye söz vermedi kocanız baş hatalı onun yuvasını başta o düşünmek zorunda o kadın iyi mi sanki. İki tarafı da mahveden eşiniz aslında Eşinize de her şey müstehak aslındahatta iki taraflı ah aldı eşiniz daha hatalı . Siz kolay mı sanıyorsunuz bazı şeyleri ben de kendini kullandıranlardan biriyim hatalıyım kabul ama çok baştan döndüm yanlışlığını gördüm yıllarca sürmedi o kadına gidin söyleyin hem bunları bana değil.

Ben de zarar gördüm aynı şekilde daha da fazla hatta kendime bunu ben reva gördüm kesinlikle bu yola dönmicem artık bitti kapattım o defteri irademe de hakimim ben olsam söylensin bilmek isterdim irade yüzünden değil bunun sonucunda rezil olurum ben bunu göze alarak bilme hakkı olanları söylerim ancak söylemicem şuan kendimi sıkıntıya sokmamak için aslında ama tek olsam kesinlikle söylerdim bedelini tek ödemek zorunda değilim o da yaptı aynı şeyi benimle o adam da bedelini ödesin bidaha yapmaz belki kimsenin hayatının oyuncak olmadığını anlar.

Sen ondan vazgeçeceksin ya diğer kadın üzülmesin diye.. Gör bak Rabbim sana neler sunacak:) bu imtihandır
Buna inanıyorum gerçekten bu bir imtihan ve vazgeçeceğim görünce de hiç bir şey olmayacak hatta bu muymuş dicem öyle hissediyorum inşallah filan da demiyorum artık olacak (yine Allahın izniyle tabiki büyük söylemim) kimseye zarar vermedim bile isteye bu zamana kadar ben kimsenin canını yakmadım en ufak da olsa. Böyle bir hayat süremem insan sevdiğine bunu reva görür mü diyoruz ya aslında insan en çok kendini sever kendine reva gördükten sonra ne kadar severse sevsin el sonuçta o neden reva görmesin bu hayatı da kabul etmiş kadın neden yapmasın ohhh ne şiş yansın ne kebab kendime bunu ben yaptırmamalıyım en başta. Bana dua edin olur mu bu konuda değil sadece zor bir hayatım var çok zor bir hayatım var bunlar bir kısmı her günüm olaylı geçiyor illa bir şey oluyor. Hem ben aslında baya güzel bi kadınım oğlum olduğuna filan inanmaz görmeyen kız diye geliyorlar iş yerine bekar bulurum gerçi boşandı diye söylenince kaçarak uzaklaşıyorlar ama bulmasam da olur hiç arayışında değildim de aslında evladım yeter artar bile ne uğraşcam elin püsürlüsüyle dimi

Evet böyle olun ne kendiniz günah işleyin ne can yakın ne canınız yansın. Oğlunuz da varmış yüzünü yere eğdirmeyin :)

Benim kızkardeşimde aynı şekilde aldatıldıgını öğrendi ve eşi hatasını kabul etti bin pişmanlıkla kızkardeşimde sevdiği için affetmedi ama sadece bir şans verdi. Gerçekten aldatılıp bilen kadın dünyanın en mutsuz kadını bana göre ve çoluk çocukta duydu herkes çok üzgün ve perişan oldu bu ailenin suçu ney iki kendini bilmez bir macera yasasın diye. Bu anlattıgım eş ve çocukların durumuydu. 2.kısım koca yaptıgımdan çok pişmanım(umarım dogrudur pişmanlıgı) diye vicdan azabı çekiyor ve hiç mutlu degil, öteki kadın için beni ayarttı sadece cinsellikti dedi, (oysaki yakalanan msjlarda karşılıklı aşk sözleri neler neler).. 3.kısımda ki öteki kadın(kendi istegiyle kendini kullandırtan kadın) kızkardeşim durumu ögrenince, kızkardeşimin kocasına nasılsa karın öğrenmiş ayrıl evlenelim oh oh iyiki ögrendi artık özgürüz yazabilecek kadarda vicdansızmış, 4.kısım sonuç. Kızkardeşimin kocası hemen metresini sattı beni o ayarttı diye, metres şok oldu beni kullandın diye, şuanda evlilik devam (ilkbaşta sıkıntı olsada herşey iyi sonuçta temiz bir aile düzenini kimse bir metres için bırakmaz) .. 5..kısım buda benim yorumum Hatanın neresinden dönülürse kar, yuva yıkanın yuvası olmaz, vicdan azabı ve adınızın çıkması ile ortada yapayalnız kalırsınız, dogru yolu bulmanız dilegiyle..

Evet böyle olun ne kendiniz günah işleyin ne can yakın ne canınız yansın. Oğlunuz da varmış yüzünü yere eğdirmeyin :)
amin :) oğlum dünyam zaten o olmasa kaldıramazdım neler neler başıma geldi ne büyük savaşlar verdim bir bilseniz ne kadar neden ben dedim Allah affetsin. şimdi öyle değil çok şükür Allah'tan hepsi hepsi kabulüm artık. hem mevlana der ki: üzülme ayağına batan dikenler aradığın gülün habercisidir. bu uzaklık da çok iyi oldu iyi ki izinler açıldı ve izne çıktım hemen tam zamanındaydı. artık dolu bakıyorum.

Kadının bilme hakkı olsa da bunu yapmak size düşmez diyorum ben de. Siz onun yakını değilsiniz. Kaldı ki haberi var diyordunuz kocasının durumundan. Ortada dizlik bir şey yok. Uzak durun o aileden. Tabi ki zarar görürsünüz. ne bekliyordunuz ki.

ben uzak duracağım ancak dilerim tüm yaptıkları bir bir çıksın eğer ki benim bir hakkım varsa geçtiyse ona hesabımı ahımı bırakıyorum Allah'a benim için de aynı şey geçerli ben de yaptığım bu yanlışın bedelini elbet ödeyeceğim bir yerde bir zaman belki başıma gelecek eski eşimi sevmediğim için açıkçası hiç umursamamıştım belki sevdiğim adam yapacak bilemiyorum. hayırlısı olsun

Allah sizi bildiği gibi yapsın. Kadın dünyaya çocuk getirsin siz iğrenç insanlar yeni doğum yapmış kadını aldatin.

Be
Bence sonucunu bile bile yaşadığın bu ilişkide ah etmeye hakkınız yok. Sizin kimse üzerinizde bir ahınız yok ( eger adam sizi bekarım diye kandırsaydı ahınız olurdu) ama siz evli adamla bilerek iğrenç bir ilişki yaşamışsınız neyin ahı bu. Dua edinde karısının ahı ikinizide vurmasın, tövbe edin, Ömrünüz boyunca yüzünüz gülmez, yaşadıgınızı yaşamadan ölmezsiniz bence.

Ah edecek durumunuz yok. Onun kadar hatalısınız.

Karisinin ütüledigi gomlekle sevgilisinin yanina giden pez....gin hali iste

Ben normalde çok sert yazarım bu konulara.
Ama sana yazmayacağim. Ayrıldım demişsin bu pisligin içinde olmak istemediğine inanıyorum.

Lütfen uzak dur asla geri dönme.
O kadın için yuvası için demeyeceğim.
Bu pislik herifle ne derece güzel bir yuvası var zaten o ayrı bir konu..

Kendin için...

Sana yakışan başkasına ait birinin oynaşı olmak mı? Kendine sabah akşam bu soruyu sor..

Mesajlari birkac sayfa okudum adami suclayan hicmi yok?
Allah basa vermesin cok zor.
InsaAllah bu zinadan kurtulusun. Ortaya ciksa olan sana olur ,herkes arkandan konusur kötü kadin ilan eder. Adam kendini aklamayi basarir magdur bile olur.
Ortaya ciksada cikmasada büyük bi günah.

Evliliğim kötü boşanıcam kandırmaya girmiyor mu ya da insanları zor anlarında art niyetle yaklaşmak boşluklarını değerlendirmek fırsatçılık yapmak ben tek başıma suçlu değilim bunu kabul etmiyorum hatta eşit oranda bile suçlu değilim. Suçluyum kabul cezasını elbet çekeceğim ama o benden daha beter bir kuyu içinde bu noktada hayır denilince aylarca uğraşmak zaten kadın boşanmış derdi başını aşmış tamam işte olmaz demişim evli barklı adamsın ne işim var demişim insan gibi çekilsene bunlar ne oluyor adamı aklıyorsunuz. Ben bunların da vebali olduğunu düşünüyorum Allah bilir. Evlenme bile teklif etti ona kalsa akşama sabaha boşanacaktı asla boşan demedim zaten hep kendi sorunları olduğunu benle hiç alakası olmadığını söyledi ben de o zaman boşanıp gelmen lazım böyle bir ilişki istemiyorum daha sonrası için de söz vermediğimi tanıyacağımı söyledim boşan evlenelim filan asla söylemedim bunlar kandırmak değil mi sizce

Allah sizi bildiği gibi yapsın. Kadın dünyaya çocuk getirsin siz iğrenç insanlar yeni doğum yapmış kadını aldatin.
O doğum yapıp 40 günlük çocukla bırakılıp gidilen sonra da aldatılan benim malesef. Babamın evine bırakıp gitmesi kötü müydü zaten varlığında da hayrı yoktu şimdi yalan söylemim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…