Hep canınızı yakan ama onun da canı yanan o kadınlardan biriyim. asla inanmazdım buna. ben bundan nasıl kurtulacağım aslında yol yöntem öğrenmek istiyorum mesela şu şekilde doldur zihnini geçer filan gibi öneriler bekliyorum. Yanlış olduğunu biliyorum kendimi kandırmak istemiyorum bazı konularda tamam kötü giden bir evlilik ama sonuçta gidiyor bir şekilde yıllarca da gitmiş. Ben çıkmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var öyle uzun süreli değil tanışmamız ama yıllardır beni tanıyormuş gibi hissediyorum ben de onu tanıyormuşum gibi. Hatta hep birbirimizin etrafındaymışız ama karşılaşmamışız benim gerçekten çöküntüde olduğum bir zamana denk geldi. Ve de yorum yapmadan önce dikkat edin lütfen tartışmak istemiyorum verecek cvbım zaten yok. şimdiden ben söyleyeceklerinizi duyuyorum kabul hepsine kabul haklısınız içinizde kalsın bana yararı olmayacaksa. Kurtulmak istiyorum aynı iş yerinde çalışıyorum çok zor ama kurtulmak istiyorum
hanımefendi düşündüğünüz gibi değil işte kimsenin hayatını mahvetmiyorum ben olduğunu bilmese de biliyor ve umursamıyor. bunu yaşadım merak etmeyin evlendim boşandım ben de defalarca yaşadım.Yok sen kurtulmak falan istemiyorsun.
İsteseydin kurtulurdun.
Hayatını mahfettiğin insanın yerine kendini koyup düşünemiyorsan, buna rağmen vazgeçmiyorsan.
Hiç bir şey yapmazsın sen.
Sadece kurtulmak istiyorum diyerek acıtasyon yapıyorsun, mazluma yatıyorsun.
Ve ben sizin gibilerden nefret ediyorum.
Inşaallah bir gün yaşattığını yaşarsın. Kırdığın yerden kırılırsın.
işi bırakamam özelde çalışmıyorum diğerlerini yaptım.Gerçekten istiyorsan kurtulursun
İşi bırak , telefonunu değiştir, sosyal medya hesaplarını dondur bu kadar basit
mücadele etmiyorum ki boşansın istemiyorum zaten bir düzen var devam etsin ben çekileyim sadece beni arayıp sormasınBelki boşanır senle evlenir yaaaae öyle deme. Mücadeleye devam.
Akıl fikir...
o evli ben 1 yıl oldu boşanalı.Ben bisey anlamadim. Kim evli kim bekar?
Ayrılmak istediğinde tepkisi ne oluyor? Başına bela mı oluyor?mücadele etmiyorum ki boşansın istemiyorum zaten bir düzen var devam etsin ben çekileyim sadece beni arayıp sormasın
hanımefendi düşündüğünüz gibi değil işte kimsenin hayatını mahvetmiyorum ben olduğunu bilmese de biliyor ve umursamıyor. bunu yaşadım merak etmeyin evlendim boşandım ben de defalarca yaşadım.
işi bırakamam özelde çalışmıyorum diğerlerini yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?