o kadınhep

yar_88

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
145
51
13
36
Hep canınızı yakan ama onun da canı yanan o kadınlardan biriyim. asla inanmazdım buna. ben bundan nasıl kurtulacağım aslında yol yöntem öğrenmek istiyorum mesela şu şekilde doldur zihnini geçer filan gibi öneriler bekliyorum. Yanlış olduğunu biliyorum kendimi kandırmak istemiyorum bazı konularda tamam kötü giden bir evlilik ama sonuçta gidiyor bir şekilde yıllarca da gitmiş. Ben çıkmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var öyle uzun süreli değil tanışmamız ama yıllardır beni tanıyormuş gibi hissediyorum ben de onu tanıyormuşum gibi. Hatta hep birbirimizin etrafındaymışız ama karşılaşmamışız benim gerçekten çöküntüde olduğum bir zamana denk geldi. Ve de yorum yapmadan önce dikkat edin lütfen tartışmak istemiyorum verecek cvbım zaten yok. şimdiden ben söyleyeceklerinizi duyuyorum kabul hepsine kabul haklısınız içinizde kalsın bana yararı olmayacaksa. Kurtulmak istiyorum aynı iş yerinde çalışıyorum çok zor ama kurtulmak istiyorum

Gerçekten istiyorsan kurtulursun
İşi bırak , telefonunu değiştir, sosyal medya hesaplarını dondur bu kadar basit

Yok sen kurtulmak falan istemiyorsun.
İsteseydin kurtulurdun.
Hayatını mahfettiğin insanın yerine kendini koyup düşünemiyorsan, buna rağmen vazgeçmiyorsan.
Hiç bir şey yapmazsın sen.
Sadece kurtulmak istiyorum diyerek acıtasyon yapıyorsun, mazluma yatıyorsun.
Ve ben sizin gibilerden nefret ediyorum.
Inşaallah bir gün yaşattığını yaşarsın. Kırdığın yerden kırılırsın.

Bir an önce kendinizden ve etrafınızdan uzaklaştırın.
Evliliği iyi gitsin veya kötü gitsin fark etmez.
Ama bir başkasının sebebi siz olmayın.
Can yakan siz olmayın. O "öteki" olmayı kendinize yakıştırıp kabullenmeyin.

Düşünün, karşınızdaki erkek sizin için belki severek veya sevmeyerek evlenip yuva kurmuş.
Bile isteye bir düzen oluşturmuş.
Sonra sizinle tanışmış bir şekilde ve o kadına, belkide herşeyini veren o kadına sırt çevirmiş.
Bir kenara atmış, karısı ile yaşaması gereken herşeyi duygusal veya fiziki kalkıp başka kadınla yaşıyor.

Sizce bu erkek ne kadar güvenilir?
Ne kadar bu size gelecek sıfatlara, aşağılamalara değer?
Bir başkasının erkeği bırakın onda kalsın.

Siz kendinize yeni temiz sayfa açın.
Temiz bir maneviyatınız olsun.
Kirli bir maneviyat size hep acı getirir.

Kendini o kadının yerine koy. Belki bir nebze olsun onun çektiği acıyı anlayıp vazgeçersin bu sevdadan. Zaten böyle birşeye başlamak nedir? Bile bile başlamadın mı?

hanımefendi düşündüğünüz gibi değil işte kimsenin hayatını mahvetmiyorum ben olduğunu bilmese de biliyor ve umursamıyor. bunu yaşadım merak etmeyin evlendim boşandım ben de defalarca yaşadım.

işi bırakamam özelde çalışmıyorum diğerlerini yaptım.

Kusura bakmayın ama bu yorumlarınıza istinaden çok tepki alacaksınız.
Hele ki "bunu yaşadım merak etmeyin evlendim boşandım ben de defalarca yaşadım" bu cümlenizin üstüne....
Hayat tecrübe ile sabittir.... Siz seçim yapmışsınız zaten.
Konu açmanız saçma olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…