- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
başıma bela olmuyor aslında bilmiyorum görerek bırakamıyorum da o da şu şekilde kendine eziyet ediyor görüyorum bunu yani sürekli iletişim halinde çalışıyoruz zaten tamamen konuşmama şansım yok. ne bilim biraz mesela müzik dinliyorum filan hareketli şeyler uzaklaşmaya çalışıyorum ama en az bir yıl daha böyle çalışacağız daha yaratıcı uğraşlarla kendimi oyalamam lazım yani karşısında katı olmam lazım konusunu bile edememesi lazım ama nasıl eşine mi söylesem direk diye de düşünüyorum ama bundan çekincesi yok benden uzak dur söylerim dedim yapabilecek biriyim biliyor bunu vicdanım ağır basar çünkü söyle diyor. Umrunda değil. benden uzak durmuyor ben de çok zorlanıyorum hiç umursamamak istiyorum ya da o uzaklaşsınAyrılmak istediğinde tepkisi ne oluyor? Başına bela mı oluyor?
bu mesajdan sonra fıkrım tamamen degıstıhanımefendi düşündüğünüz gibi değil işte kimsenin hayatını mahvetmiyorum ben olduğunu bilmese de biliyor ve umursamıyor. bunu yaşadım merak etmeyin evlendim boşandım ben de defalarca yaşadım.
evliyken aldatıldım o mevzu başka ben de eşimi seviyordum diyemem canım yanmadı açıkçası. eşi evet başka biri olduğunun farkında ve umursamıyor yani gece sabaha kadar telefonda konuştuğumuz oldu geldi kimle konuşuyorsun dedi umursamadı gitti duydum bunu. kendisini boşasın diye bekliyor aslında boşanacak muhtemelen de ama ben bu süreçte olmak istemiyorum zaten aynı sebeplerden de ben de onunla hayat birleştirmek ister miyim bilemiyorum zaten. amin kabul olur mu bilmem ama ben de çok dua ediyorumBen de anlamadım olayı.siz evliyken six de mi aldatıldınız.defalarca yaşadım dediniz. Bir de düzen var o biliyor dediniz.eşi sizi biliyor da aldırmıyor mu.tam anlatın ona göre yorum yapalım ya da yardımcı olmaya çalışalım.
Allah yar ve yardımcınız olsun.en kısa zamanda feraha ulaşırsınız inş bekar ve size ait biriyle
defalarca yaşadım derken eski eşimin hayatında başkaları oldubu mesajdan sonra fıkrım tamamen degıstı
sız bunu yasam bıcımı halıne getırmıssınız zaten bende ıyı nıyetle salak gıbı cıddı cıddı akıl verıyorum
ınsan kendıne yakısanı yapar
Ne demek istemiş ben anlamadım o mesajı.bu mesajdan sonra fıkrım tamamen degıstı
sız bunu yasam bıcımı halıne getırmıssınız zaten bende ıyı nıyetle salak gıbı cıddı cıddı akıl verıyorum
ınsan kendıne yakısanı yapar
devlette çalışıyorum başka iş alanım yok ama yerimin değişmesi için mutlaka konuşacağım amirlerimle başka bir köye filan gitmeyi kabul edeceğim gerekirse merkezde çalışıyorum aslında ama sırf bu sürece dahil olmamak adına yerimi değiştirmeye çalışacağım sosyal medya hesabımı sildim telefonu kapattım ama içimde garip bir şey var ondan kurtulamıyorum o histenHayatta bazen rest çekeceğin anlar vardır. Senin için şu an o an işte.
İşi bırakın şartlar ne olursa olsun işi bırakın.
Numaranızı değiştirin.
O insana bitti bilmem ne demenize gerek yok bu sadece size daha çok yapışmasını sağlar ve yolunuza bakın.
yukarda esımınde hayatında bırılerı oldu demek ıstedım demısNe demek istemiş ben anlamadım o mesajı.
ben defalarca yaptım sanmışNe demek istemiş ben anlamadım o mesajı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?