o kadınhep

Ben de anlamadım olayı.siz evliyken six de mi aldatıldınız.defalarca yaşadım dediniz. Bir de düzen var o biliyor dediniz.eşi sizi biliyor da aldırmıyor mu.tam anlatın ona göre yorum yapalım ya da yardımcı olmaya çalışalım.
Allah yar ve yardımcınız olsun.en kısa zamanda feraha ulaşırsınız inş bekar ve size ait biriyle

Hayatta hersey insanlar icin. Hata yapmis olabilirsiniz ama zararin neresinden donerseniz kardir. Adamdan vazgecemiyorsaniz kadina karsi dürüst olmayi deneyin. Hic degilse böylesi daha adil olur.

evlıyken senle gorusen bırı senleyken de baskasıyla gorusur

dıyelım kı o bekar sen evlısın bılemedım

evlı bı kadınla gorusen bekar bı erkegın nıkahına gırmek ıcın zaten kafayı yemıs olmak gerekır

ıkısıde bırbırınden kotu ıkısıde al bırını vur otekıne cınsınden berbat

eger gercekden kurtulmak ıstıyorsan kurtulursun

cık ısten degıstır numaranı

Ayrılmak istediğinde tepkisi ne oluyor? Başına bela mı oluyor?
başıma bela olmuyor aslında bilmiyorum görerek bırakamıyorum da o da şu şekilde kendine eziyet ediyor görüyorum bunu yani sürekli iletişim halinde çalışıyoruz zaten tamamen konuşmama şansım yok. ne bilim biraz mesela müzik dinliyorum filan hareketli şeyler uzaklaşmaya çalışıyorum ama en az bir yıl daha böyle çalışacağız daha yaratıcı uğraşlarla kendimi oyalamam lazım yani karşısında katı olmam lazım konusunu bile edememesi lazım ama nasıl eşine mi söylesem direk diye de düşünüyorum ama bundan çekincesi yok benden uzak dur söylerim dedim yapabilecek biriyim biliyor bunu vicdanım ağır basar çünkü söyle diyor. Umrunda değil. benden uzak durmuyor ben de çok zorlanıyorum hiç umursamamak istiyorum ya da o uzaklaşsın

Hayatta bazen rest çekeceğin anlar vardır. Senin için şu an o an işte.
İşi bırakın şartlar ne olursa olsun işi bırakın.
Numaranızı değiştirin.
O insana bitti bilmem ne demenize gerek yok bu sadece size daha çok yapışmasını sağlar ve yolunuza bakın.

bu mesajdan sonra fıkrım tamamen degıstı
sız bunu yasam bıcımı halıne getırmıssınız zaten bende ıyı nıyetle salak gıbı cıddı cıddı akıl verıyorum
ınsan kendıne yakısanı yapar

En başta evli olduğunu biliyordun büyük ihtimalle. O zaman neden başladın ?
Sen hayatını bu şekilde yaşamayı kabul etmişsin. Kurtulmak isteseydin kurtulurdun. Ne yapıyor ki adam ayrılmak istediğinde zorla mı tutuyor seni yanında.

evliyken aldatıldım o mevzu başka ben de eşimi seviyordum diyemem canım yanmadı açıkçası. eşi evet başka biri olduğunun farkında ve umursamıyor yani gece sabaha kadar telefonda konuştuğumuz oldu geldi kimle konuşuyorsun dedi umursamadı gitti duydum bunu. kendisini boşasın diye bekliyor aslında boşanacak muhtemelen de ama ben bu süreçte olmak istemiyorum zaten aynı sebeplerden de ben de onunla hayat birleştirmek ister miyim bilemiyorum zaten. amin kabul olur mu bilmem ama ben de çok dua ediyorum

defalarca yaşadım derken eski eşimin hayatında başkaları oldu

Ne demek istemiş ben anlamadım o mesajı.

Ayni isyerinde,... Hayvan bile yedigi kaba pislemiyo..

Ne sen ne o, umurum degilsiniz.. Ama sen onunla gününü gün ediyorken.. Karisi onunun kirli camasirlarini yikiyor.. Ordan burdan PiS coraplarini topluyo.. Ona üzüldüm ben simdi..

Sence o 'adamcik' cenesini tutacakmi isyerinde.. Yoksa özelinizle hava mi atacak..

Bak kesinlikle dar görüslü biri degilim.. Ama degsin be güzelim.. Bi halt yediginize degsin....

devlette çalışıyorum başka iş alanım yok ama yerimin değişmesi için mutlaka konuşacağım amirlerimle başka bir köye filan gitmeyi kabul edeceğim gerekirse merkezde çalışıyorum aslında ama sırf bu sürece dahil olmamak adına yerimi değiştirmeye çalışacağım sosyal medya hesabımı sildim telefonu kapattım ama içimde garip bir şey var ondan kurtulamıyorum o histen

Şimdi herkes seni yargılayacak.
Ben farklı bir perspektiften yaklasayim.

Sen zarar göreceksin.. o muhtemelen evliliğinden sıkılmış..seninle heyecan yaşamak istiyor. Sen izin verirsen yaşar da... hayatına renk gelir onun. Kârlı çıkan o olur

Ya sen? Onun eşiyle yaşadıklarını düşünüp, aynı yatağa girdiklerini düşünüp, bayramda yılbaşında ona bir telefon bile acamadigini görüp depresyona gireceksin. İşi inada bindirdikce daha çok batacaksin.

Ben bu durumdaki kadinlara şunu öneriyorum: "Boşan gel..düşünürüm o zaman" de. Ne kadar samimi görelim. Gerçekten boşanırsa, karısına da iyilik yapmış olacaksın aslında.

Özetle..kendine bu adama bağlanma kötülüğünü yapma

Kendine layık gördüğün hayat bu mu?
Bir erkeğin sadece boş zamanlarında eğlencesi, kendini avutacağı liman olacaksın..
Ha adam sana çok aşıksa boşasın o zaman.
Aksi sadece seks ilişkisi.

Kamu kurumundayım diyorsun, adam milyoner falan değil di mi?
Parasını da yiyemen ki.
Sen niye böyle şeyler yapıyon kendine?

Yaşadığınız şeyi bir başkasına yaşatabiliyorsunuz, üstelik bahaneniz de "Eşi biliyor ve umursamıyor" ... Oh be ne güzel vicdan temizliği öyle.

Zaten size yanaşan o herifi tanımlayacak düzgün bir sıfat yok, ne desem küfür olacak, ancak eğer ki şu konumda "Yapamıyorum-edemiyorum" dan öte gidemiyor ve basit girişimlerle kalıyorsanız, kusura bakmayın ama sizinki de yan cebi işaret etmek oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…