o kadınhep

kendim tükeniyorum zaten 25 kilo verdim çok üzülüyorum kendime yediremiyorum ne olursa olsun ben dahil olmamalıyım o ister boşansın ne yaparsa yapsın ister devam etsin. boşansa da ben istemiyorum ama kötü hissediyorum mantıklı bakamıyorum yapılması gerekenleri tamam yapıyorum ama çok üzülerek bu histen kurtulmak istiyorum

inşallah en kosa zamanda gecer. birde herkes bu hayatta herseyi yapabilir neden ben diye sorma akısına bırak sen durman gereken yerlerse dur yeter

tamam

inşallah en kosa zamanda gecer. birde herkes bu hayatta herseyi yapabilir neden ben diye sorma akısına bırak sen durman gereken yerlerse dur yeter
insan soruyor ister istemez yine de bu güne şükür asla yapmayacağım bir şey varsa o da buydu her şey olur ama bu asla derdim hep

Kalbinizin ondan uzaklasmasi için dua ettiniz mi Allah a?

Bile isteye gönül rizasi ile yasanan bu tarz beraberliklere rica ederim Allah i karistirmayin. Evli adama aşık ol yetmedi onunla bir iliskiye başla sonra Allahim kurtar beni. Akıl fikir vermis hepimize. Insan yanlis insana aşık olur ama ondan jet hızında uzaklaşmak da bizim irademizde. Zararin neresinden dönülse kârdır. En başta dönseydi bu kadar acı çekmeyecekti. Adamin mutsuz evliliği var devam demeyecekti. Bile isteye bataklığın dibine çeker mi insan kendini?

Telefon numarası değişimi
Sosyal medya hesaplarından engelleme
Gerekirse iş yeri değişikliği

Bunları yapın....
Yapın yani bişeyler.
İmkanı yok anlamıyorum sizin gibileri, isteseniz bal gibi bırakırsınız, düpedüz istemiyorsunuz, 'bir ihtimal ayrılır da beni alır' diye bekliyorsunuz.
Kendinizi küçültmeye son verin, bırakın,zor değil, kandırmayın birbirinizi

haklısınız

Ya bitane böyle kadın tanıdım kendi aldatıldığından boşanmış ama patronuyla ilişki yaşamaya başlamıştı tabiki evli adam
Siz yaşadıklarınızı neden başka kadınlara yaşatıyorsunuz hiç utanmıyormusun çocuğun var bide 40 günlük bebeğin varken evli adamlara gönlünün kayması
Hırsızın hiç mi suçu yok hakim bey kalbimi çaldı

evladım şuan büyüdü çok şükür zaten bu mevzu 2 aylık bir şey o dönemde tek başıma evden çıkamıyordum bile.
komik bir şey yok ama keyfiniz daim olsun

Çocuklarınızı hayatlarını mahvediyorsunuz daha önemlisi var mı? İşini değiştirirsin bölümünü değiştirirsin. Kesin bir dille bitti desen adam başına silah mı dayayacak. Sen bu ilişkiyi aklamak istiyorsun kurtulmak değil.

Amaaan yapacaginizi yapacaksiniz zaten. Aksi olsaydi sormazdiniz bile. Belki "vah bacim kalbe soz gecmiyor" diyen biri olur diye bekliyorsunuz ama ne olursa olsun yaptiginiz berbat bir sey.

Aklanacak neresi var Allah aşkına ne akı baştan aşağı rezaletin nesini aklayayım

Siz belliki vicdaninizi rahatlamaya gelmissiniz ama bunun icin yanlis yer isteseydiniz bal gibi kurtulurdunuz adaminda sizi ipledigi yok cok seviyorum bitiyorum olsaydi ayrilirdi en buyuk yalanda evliligi iyi deilmis he yav he
İki uc gonlunu eglendirsin hovardalik yapsin siz de masasi olun.

aynı işyerinde olmak çok kötü öncelikle dikkat edin işyerinde duyulmasın skandal olur ve şunu söyleyebilirim ki asla boşanmayacak ruh ikizi de olsanız çılgınca da aşık olsanız evliliği kötü de gitse iyi de gitse çocuğu olsa da olmasa da boşanmayacak boşansa bile sizinle yola devam etse bile o evlilik birliktelik başkasının gölgesinde başlayacak o gölge hep üzerinizde olacak. İki taraf için de olabilecek güven problemlerini saymıyorum bile. Siz ona belki diyeceksiniz ki benimle karını aldattın beni başkasıyla aldatmayacağın ne malum o belki diyecekki ben evliyken sen benimle ilişki yaşadın kimbilir başka neler yapıyorsun ya da yaparsın vs vs lakin iç acıtır çook acıtır hem de...

İstesen gerçekten bitirirdin, bence istemiyorsun.
Ne olmasını istiyorsun? Bunun cevabını açıkça verebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…