kendim tükeniyorum zaten 25 kilo verdim çok üzülüyorum kendime yediremiyorum ne olursa olsun ben dahil olmamalıyım o ister boşansın ne yaparsa yapsın ister devam etsin. boşansa da ben istemiyorum ama kötü hissediyorum mantıklı bakamıyorum yapılması gerekenleri tamam yapıyorum ama çok üzülerek bu histen kurtulmak istiyorumhani gönül bu otoda b.da konar yani kınamam evliyede konar gönül . ilk önce betimlemeleri bırak sanki uzun yıllar tanır gibi olman adamın evli oldugunu degistirmiyor.hem toplumda okadar cokki bu adamlar evlliklerini cekmişler onlara kosan bekar kızlar gelinceye kadar bekar kızlar grlmiş o adamlar demogojiye devam etmişler. sevebilirsin ama bu ile baslamamk iradenle olacak.elin yuvasını yıkma ama en çokta baskayarak devam ederek yavas yavas kendin tükeneceksin
ediyorum her zamanKalbinizin ondan uzaklasmasi için dua ettiniz mi Allah a?
Captain dönüşün muhteşem olmuş :)/Belki boşanır senle evlenir yaaaae öyle deme. Mücadeleye devam.
Akıl fikir...
inşallah en kosa zamanda gecer. birde herkes bu hayatta herseyi yapabilir neden ben diye sorma akısına bırak sen durman gereken yerlerse dur yeterkendim tükeniyorum zaten 25 kilo verdim çok üzülüyorum kendime yediremiyorum ne olursa olsun ben dahil olmamalıyım o ister boşansın ne yaparsa yapsın ister devam etsin. boşansa da ben istemiyorum ama kötü hissediyorum mantıklı bakamıyorum yapılması gerekenleri tamam yapıyorum ama çok üzülerek bu histen kurtulmak istiyorum
tamamhıc aldatmadıgım ıcın anlamam kolay olmuyor taktır edersın kı
yanı borcu olan cocugu olan bosanmıs olan sıkıntıları olan bı ınsan olsaydım eger;
ıse 4 elle sarılırdım evlı adamlarla meyıl etmek aklıma gelmezdı acıkcası cunku benım oncelıklerım vardır
herkesın hayatında cesıtlı zorluklar var halıne sukredecegın zorluklar yasıyor ınsanlar kımsenın kollarına kosmuyorlar
anlatabılıyormuyum ?
kılıf uydurmayın rıca ederım cok komık gorunuyor
aynı ıs yerınde olabılırsınız aynı odada calısmak zorunda olun hıc onemlı degıl
yemıssın bı nane duzeltebılırsın
hıc olmamıs gıbı tavrını koyup cok net bı sekılde ıkınızınde terbıyesız oldugunuzu karısının hıc sucu olmadıgını senden uzak durması gerektıgını senı bu yola cekmeye calıstıgı ıcın gerekenı yapacagını cok net bı sekılde soylesen kuyrugunu kıstırır gıderdı
ona nasıl bakıyorsun kı adam cesaretı buluyor
suc onun kadar sende de var ıkınızde aynısınız ne eksık ne fazla
40 gunluk cocukla lohusa halde zor durumda kım yanastı anlamadım ?
insan soruyor ister istemez yine de bu güne şükür asla yapmayacağım bir şey varsa o da buydu her şey olur ama bu asla derdim hepinşallah en kosa zamanda gecer. birde herkes bu hayatta herseyi yapabilir neden ben diye sorma akısına bırak sen durman gereken yerlerse dur yeter
Kalbinizin ondan uzaklasmasi için dua ettiniz mi Allah a?
haklısınızBile isteye gönül rizasi ile yasanan bu tarz beraberliklere rica ederim Allah i karistirmayin. Evli adama aşık ol yetmedi onunla bir iliskiye başla sonra Allahim kurtar beni. Akıl fikir vermis hepimize. Insan yanlis insana aşık olur ama ondan jet hızında uzaklaşmak da bizim irademizde. Zararin neresinden dönülse kârdır. En başta dönseydi bu kadar acı çekmeyecekti. Adamin mutsuz evliliği var devam demeyecekti. Bile isteye bataklığın dibine çeker mi insan kendini?
Adamla yatmayacağınızı ve buna karşı olduğunuzu söyleyin.
O sizden vazgeçecektir emin olun..
evladım şuan büyüdü çok şükür zaten bu mevzu 2 aylık bir şey o dönemde tek başıma evden çıkamıyordum bile.Ya bitane böyle kadın tanıdım kendi aldatıldığından boşanmış ama patronuyla ilişki yaşamaya başlamıştı tabiki evli adam
Siz yaşadıklarınızı neden başka kadınlara yaşatıyorsunuz hiç utanmıyormusun çocuğun var bide 40 günlük bebeğin varken evli adamlara gönlünün kayması
Hırsızın hiç mi suçu yok hakim bey kalbimi çaldı
küçük bebekle nerde nasıl yatıcam zaten hanfendi yalnız yaşıyorum bakan yok ailem farklı şehirde kime bırakıp adamla gidicem bunu biliyor elbette.bu soruya cvp aldikmi merak ettim?
hanımefendi düşündüğünüz gibi değil işte kimsenin hayatını mahvetmiyorum ben olduğunu bilmese de biliyor ve umursamıyor. bunu yaşadım merak etmeyin evlendim boşandım ben de defalarca yaşadım.
Aklanacak neresi var Allah aşkına ne akı baştan aşağı rezaletin nesini aklayayımÇocuklarınızı hayatlarını mahvediyorsunuz daha önemlisi var mı? İşini değiştirirsin bölümünü değiştirirsin. Kesin bir dille bitti desen adam başına silah mı dayayacak. Sen bu ilişkiyi aklamak istiyorsun kurtulmak değil.
aynı işyerinde olmak çok kötü öncelikle dikkat edin işyerinde duyulmasın skandal olur ve şunu söyleyebilirim ki asla boşanmayacak ruh ikizi de olsanız çılgınca da aşık olsanız evliliği kötü de gitse iyi de gitse çocuğu olsa da olmasa da boşanmayacak boşansa bile sizinle yola devam etse bile o evlilik birliktelik başkasının gölgesinde başlayacak o gölge hep üzerinizde olacak. İki taraf için de olabilecek güven problemlerini saymıyorum bile. Siz ona belki diyeceksiniz ki benimle karını aldattın beni başkasıyla aldatmayacağın ne malum o belki diyecekki ben evliyken sen benimle ilişki yaşadın kimbilir başka neler yapıyorsun ya da yaparsın vs vs lakin iç acıtır çook acıtır hem de...Hep canınızı yakan ama onun da canı yanan o kadınlardan biriyim. asla inanmazdım buna. ben bundan nasıl kurtulacağım aslında yol yöntem öğrenmek istiyorum mesela şu şekilde doldur zihnini geçer filan gibi öneriler bekliyorum. Yanlış olduğunu biliyorum kendimi kandırmak istemiyorum bazı konularda tamam kötü giden bir evlilik ama sonuçta gidiyor bir şekilde yıllarca da gitmiş. Ben çıkmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var öyle uzun süreli değil tanışmamız ama yıllardır beni tanıyormuş gibi hissediyorum ben de onu tanıyormuşum gibi. Hatta hep birbirimizin etrafındaymışız ama karşılaşmamışız benim gerçekten çöküntüde olduğum bir zamana denk geldi. Ve de yorum yapmadan önce dikkat edin lütfen tartışmak istemiyorum verecek cvbım zaten yok. şimdiden ben söyleyeceklerinizi duyuyorum kabul hepsine kabul haklısınız içinizde kalsın bana yararı olmayacaksa. Kurtulmak istiyorum aynı iş yerinde çalışıyorum çok zor ama kurtulmak istiyorum
Aklanacak neresi var Allah aşkına ne akı baştan aşağı rezaletin nesini aklayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?