o kadınhep

milyoner değil 1 krş almış da değilim ondan borç bile ve çok zor zamanlarım oldu aslında

Sana her yaklaştığında o kadının halini çekeceği acıyı düşün. Ben de yaşadım defalarca diyorsun bunu anlaman gerekiyor o halde. Boşver o hiç yokmuş gibi davran, iş dışında sosyalleş, yeni insanlarla tanış. İnan hayatına yeni biri girdiğinde böyle bir geçmişten bahsetmek dahi istemezsin. Kendini de düşün yaşın kaç bilmiyorum ama ileride utanacağın birşey yapma

ben defalarca yaptım sanmış
yapmadın mı?
belkı esını aldatmadın
ama evlı adamla bırlıktesın adamla karısını aldatıyorsun
hemde defalarca !
ne farkeder ?

hayır anlamıyorum sızlere madalyada verılmıyor ne bu ıkıncı kadın olma yarışı ya hu
adam bı kere gercekden senı sevse bosanırdı
senı ıkıncı kadın yerıne koymazdı
karısını sevmesını gectım bak eger sana bı damla deger verseydı

bişi yapmıyorum ki kötü hissediyorum yalnızca ve bu histen kurtulmak istiyorum bir yolu var mı soruyorum kadına karşı da umursamasa da ona karşı da aslında şuan tatil zaten bitirdim ama geri dönünceden korkuyorum. rezil bir cendere var

yukarda esımınde hayatında bırılerı oldu demek ıstedım demıs
''güya''
Hep dua ederim, Allah'ım evli barklı insanları aklımızdan uzak kıl, eşimizden yuvamızdan uzak kıl diye. Aslında hepimizin yuvası her an tehlike altında.

Nasıl oldu bu?
Nasıl yakınlaştınız?
Nasıl cinsel çekim kurdunuz?

OKadinlarKlubu diye biyer acilsa
Burayi gecer nufusunuz.

Kusurabakma ama demeden edemicem
Siz baskasinin kullandigi klozeti kullanmakta zarar gormeye bilirsiniz ama
Karisina bu pisligi yapmaya ne hakkiniz var.

hanfendi yaşananları anlamaya çalışmak zor değil 28 yaşındayım hayatımı yazsam bi ufak roman çıkar ben de çok sağlam sayılmam ki zaten bi çocuğum var bi sürü borcum var sadece çıkmak istiyorum görünce de etkilenmemek istiyorum ne düşüneyin ne yapayım soruyorum zira ben sağlıklı düşünemiyorum kabul ediorum da bu adamın hiç suçu yok mu 40 günlük çocukla lohusa haliyle zaten zor durumdayken yanaşırken o hiç suçlu değil mi

hani gönül bu otoda b.da konar yani kınamam evliyede konar gönül . ilk önce betimlemeleri bırak sanki uzun yıllar tanır gibi olman adamın evli oldugunu degistirmiyor.hem toplumda okadar cokki bu adamlar evlliklerini cekmişler onlara kosan bekar kızlar gelinceye kadar bekar kızlar grlmiş o adamlar demogojiye devam etmişler. sevebilirsin ama bu ile baslamamk iradenle olacak.elin yuvasını yıkma ama en çokta baskayarak devam ederek yavas yavas kendin tükeneceksin

Kalbinizin ondan uzaklasmasi için dua ettiniz mi Allah a?

nedir bu his?

zor bir durum cidden ne diyim seni de anlıyorum az buçuk, kısa zamanda başka bir erkek çıksa karşına atlatırsın aslında

E anlat da bilelim ne var ne yok; "O kadınım ben, can yakarım ama benim de canım yanıyor" diye konu açıyorsunuz burada, insanların size nasıl yaklaşmasını bekliyorsunuz? Parça parça laf çıkıyor ağzınızdan, "Ben de yaşadım aynılarını defalarca" diyorsunuz vs. Ne yaşadın, ne oldu, kim, kiminle nerede? Nasıl bi çekim?

Hayatınızı komple yazmayın tamam anladık Roman olur da, bari bi deneme yazısı yazsaydınız ya.

Hem kendi hayatınızdan hem o adamın eşinin, çoluk çocuğunun hayatından çalıyorsunuz. Yapmayın. Hala toparlama şansınız varken hayatınızı mahvetmeyin.

Gerekirse tayin isteyin telefon numaralarını değiştirin gidin ama ne kendinizin ne de masum insanların mutsuzluğuna sebep olmayın.

Kadın bilip ses çıkarmıyor olabilir. Bu onun meselesi. Boşverin dilediğini yapsın. Siz kendinize düşeni yapın yeter.

Yanaşması suç belki.
Yanaştırmanız?

Ne yani, etrafımızda bize ilgi duyan her erkeğe (ki sadece siz değilsiniz bir çok kadın evli - bekar yaşıyor bunu hiç birimiz bulunmaz hint kumaşı değiliz hepimizin bir tık iyisi, bir tık güzeli var) ilgi duymaya başlasın.
Evli olsun bekar olsun ne fark eder ki?

Kaldı ki siz kendiniz itiraf ediyorsunuz herşeyi.
Daha önce de kendi eşinizden aynı problemleri yaşamışsınız.
Bunu yaşayan bir kadın olarak, evliliği iyi gitsin kötü gitsin, adam umursasın umursamasın, ne fark eder.

Yerinizde olsam tüm kapıları kapatır, her şekilde sizinle iletişime geçmesini engellerdim.
İş gereği beraber aynı ortamda olmanız birşeyi fark ettirmez, iş hayatı zaten bu tarz şeyleri kaldırmaz.
Fakat biz ne yazarsak yazarım, ne fikir verirsek verelim siz zaten bir sabittesiniz.
Görmüyorsunuz ki verilen tavsiyeleri biz ne yapalım?

hıc aldatmadıgım ıcın anlamam kolay olmuyor taktır edersın kı
yanı borcu olan cocugu olan bosanmıs olan sıkıntıları olan bı ınsan olsaydım eger;
ıse 4 elle sarılırdım evlı adamlarla meyıl etmek aklıma gelmezdı acıkcası cunku benım oncelıklerım vardır
herkesın hayatında cesıtlı zorluklar var halıne sukredecegın zorluklar yasıyor ınsanlar kımsenın kollarına kosmuyorlar
anlatabılıyormuyum ?
kılıf uydurmayın rıca ederım cok komık gorunuyor

aynı ıs yerınde olabılırsınız aynı odada calısmak zorunda olun hıc onemlı degıl
yemıssın bı nane duzeltebılırsın
hıc olmamıs gıbı tavrını koyup cok net bı sekılde ıkınızınde terbıyesız oldugunuzu karısının hıc sucu olmadıgını senden uzak durması gerektıgını senı bu yola cekmeye calıstıgı ıcın gerekenı yapacagını cok net bı sekılde soylesen kuyrugunu kıstırır gıderdı
ona nasıl bakıyorsun kı adam cesaretı buluyor

suc onun kadar sende de var ıkınızde aynısınız ne eksık ne fazla

40 gunluk cocukla lohusa halde zor durumda kım yanastı anlamadım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…