milyoner değil 1 krş almış da değilim ondan borç bile ve çok zor zamanlarım oldu aslındaKendine layık gördüğün hayat bu mu?
Bir erkeğin sadece boş zamanlarında eğlencesi, kendini avutacağı liman olacaksın..
Ha adam sana çok aşıksa boşasın o zaman.
Aksi sadece seks ilişkisi.
Kamu kurumundayım diyorsun, adam milyoner falan değil di mi?
Parasını da yiyemen ki.
Sen niye böyle şeyler yapıyon kendine?
Sana her yaklaştığında o kadının halini çekeceği acıyı düşün. Ben de yaşadım defalarca diyorsun bunu anlaman gerekiyor o halde. Boşver o hiç yokmuş gibi davran, iş dışında sosyalleş, yeni insanlarla tanış. İnan hayatına yeni biri girdiğinde böyle bir geçmişten bahsetmek dahi istemezsin. Kendini de düşün yaşın kaç bilmiyorum ama ileride utanacağın birşey yapmabaşıma bela olmuyor aslında bilmiyorum görerek bırakamıyorum da o da şu şekilde kendine eziyet ediyor görüyorum bunu yani sürekli iletişim halinde çalışıyoruz zaten tamamen konuşmama şansım yok. ne bilim biraz mesela müzik dinliyorum filan hareketli şeyler uzaklaşmaya çalışıyorum ama en az bir yıl daha böyle çalışacağız daha yaratıcı uğraşlarla kendimi oyalamam lazım yani karşısında katı olmam lazım konusunu bile edememesi lazım ama nasıl eşine mi söylesem direk diye de düşünüyorum ama bundan çekincesi yok benden uzak dur söylerim dedim yapabilecek biriyim biliyor bunu vicdanım ağır basar çünkü söyle diyor. Umrunda değil. benden uzak durmuyor ben de çok zorlanıyorum hiç umursamamak istiyorum ya da o uzaklaşsın
yapmadın mı?ben defalarca yaptım sanmış
bişi yapmıyorum ki kötü hissediyorum yalnızca ve bu histen kurtulmak istiyorum bir yolu var mı soruyorum kadına karşı da umursamasa da ona karşı da aslında şuan tatil zaten bitirdim ama geri dönünceden korkuyorum. rezil bir cendere varYaşadığınız şeyi bir başkasına yaşatabiliyorsunuz, üstelik bahaneniz de "Eşi biliyor ve umursamıyor" ... Oh be ne güzel vicdan temizliği öyle.
Zaten size yanaşan o herifi tanımlayacak düzgün bir sıfat yok, ne desem küfür olacak, ancak eğer ki şu konumda "Yapamıyorum-edemiyorum" dan öte gidemiyor ve basit girişimlerle kalıyorsanız, kusura bakmayın ama sizinki de can cebi işaret etmek oluyor.
Hep dua ederim, Allah'ım evli barklı insanları aklımızdan uzak kıl, eşimizden yuvamızdan uzak kıl diye. Aslında hepimizin yuvası her an tehlike altında.yukarda esımınde hayatında bırılerı oldu demek ıstedım demıs
''güya''
Şu an o adamla beraber misiniz?ben defalarca yaptım sanmış
Nasıl oldu bu?bişi yapmıyorum ki kötü hissediyorum yalnızca ve bu histen kurtulmak istiyorum bir yolu var mı soruyorum kadına karşı da umursamasa da ona karşı da aslında şuan tatil zaten bitirdim ama geri dönünceden korkuyorum. rezil bir cendere var
hanfendi yaşananları anlamaya çalışmak zor değil 28 yaşındayım hayatımı yazsam bi ufak roman çıkar ben de çok sağlam sayılmam ki zaten bi çocuğum var bi sürü borcum var sadece çıkmak istiyorum görünce de etkilenmemek istiyorum ne düşüneyin ne yapayım soruyorum zira ben sağlıklı düşünemiyorum kabul ediorum da bu adamın hiç suçu yok mu 40 günlük çocukla lohusa haliyle zaten zor durumdayken yanaşırken o hiç suçlu değil miyapmadın mı?
belkı esını aldatmadın
ama evlı adamla bırlıktesın adamla karısını aldatıyorsun
hemde defalarca !
ne farkeder ?
hayır anlamıyorum sızlere madalyada verılmıyor ne bu ıkıncı kadın olma yarışı ya hu
adam bı kere gercekden senı sevse bosanırdı
senı ıkıncı kadın yerıne koymazdı
karısını sevmesını gectım bak eger sana bı damla deger verseydı
aynı ortamda çalışıyoruz işte mecburen sürekli iletişim halindeyiz o yaklaştı ben çok engel olmaya çalıştım aslında defalarca saydım küfrettim kapattım ama devam ettiNasıl oldu bu?
Nasıl yakınlaştınız?
Nasıl cinsel çekim kurdunuz?
hani gönül bu otoda b.da konar yani kınamam evliyede konar gönül . ilk önce betimlemeleri bırak sanki uzun yıllar tanır gibi olman adamın evli oldugunu degistirmiyor.hem toplumda okadar cokki bu adamlar evlliklerini cekmişler onlara kosan bekar kızlar gelinceye kadar bekar kızlar grlmiş o adamlar demogojiye devam etmişler. sevebilirsin ama bu ile baslamamk iradenle olacak.elin yuvasını yıkma ama en çokta baskayarak devam ederek yavas yavas kendin tükeneceksinHep canınızı yakan ama onun da canı yanan o kadınlardan biriyim. asla inanmazdım buna. ben bundan nasıl kurtulacağım aslında yol yöntem öğrenmek istiyorum mesela şu şekilde doldur zihnini geçer filan gibi öneriler bekliyorum. Yanlış olduğunu biliyorum kendimi kandırmak istemiyorum bazı konularda tamam kötü giden bir evlilik ama sonuçta gidiyor bir şekilde yıllarca da gitmiş. Ben çıkmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var öyle uzun süreli değil tanışmamız ama yıllardır beni tanıyormuş gibi hissediyorum ben de onu tanıyormuşum gibi. Hatta hep birbirimizin etrafındaymışız ama karşılaşmamışız benim gerçekten çöküntüde olduğum bir zamana denk geldi. Ve de yorum yapmadan önce dikkat edin lütfen tartışmak istemiyorum verecek cvbım zaten yok. şimdiden ben söyleyeceklerinizi duyuyorum kabul hepsine kabul haklısınız içinizde kalsın bana yararı olmayacaksa. Kurtulmak istiyorum aynı iş yerinde çalışıyorum çok zor ama kurtulmak istiyorum
nedir bu his?devlette çalışıyorum başka iş alanım yok ama yerimin değişmesi için mutlaka konuşacağım amirlerimle başka bir köye filan gitmeyi kabul edeceğim gerekirse merkezde çalışıyorum aslında ama sırf bu sürece dahil olmamak adına yerimi değiştirmeye çalışacağım sosyal medya hesabımı sildim telefonu kapattım ama içimde garip bir şey var ondan kurtulamıyorum o histen
hanfendi yaşananları anlamaya çalışmak zor değil 28 yaşındayım hayatımı yazsam bi ufak roman çıkar ben de çok sağlam sayılmam ki zaten bi çocuğum var bi sürü borcum var sadece çıkmak istiyorum görünce de etkilenmemek istiyorum ne düşüneyin ne yapayım soruyorum zira ben sağlıklı düşünemiyorum kabul ediorum da bu adamın hiç suçu yok mu 40 günlük çocukla lohusa haliyle zaten zor durumdayken yanaşırken o hiç suçlu değil mi
Yanaşması suç belki.hanfendi yaşananları anlamaya çalışmak zor değil 28 yaşındayım hayatımı yazsam bi ufak roman çıkar ben de çok sağlam sayılmam ki zaten bi çocuğum var bi sürü borcum var sadece çıkmak istiyorum görünce de etkilenmemek istiyorum ne düşüneyin ne yapayım soruyorum zira ben sağlıklı düşünemiyorum kabul ediorum da bu adamın hiç suçu yok mu 40 günlük çocukla lohusa haliyle zaten zor durumdayken yanaşırken o hiç suçlu değil mi
hanfendi yaşananları anlamaya çalışmak zor değil 28 yaşındayım hayatımı yazsam bi ufak roman çıkar ben de çok sağlam sayılmam ki zaten bi çocuğum var bi sürü borcum var sadece çıkmak istiyorum görünce de etkilenmemek istiyorum ne düşüneyin ne yapayım soruyorum zira ben sağlıklı düşünemiyorum kabul ediorum da bu adamın hiç suçu yok mu 40 günlük çocukla lohusa haliyle zaten zor durumdayken yanaşırken o hiç suçlu değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?