• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O KADINI BOŞATACAĞIM.........

EVET ARKADAŞLAR DEFALARCA EŞİMİN AİLESİNDEN DERT YANMIŞTIM BURADA

ŞUAN ŞURAYA ANLATACAK OLSAM 20 SAYFA GARANTİ OLUR

GÖRÜMCEM 3 YILDIR TÜRLÜ ŞEYLER YAPTI KÜSTÜK SADECE BANA DEĞİL ABİSİNİDE ÇOK SAYGISIZLIK YAPTI ASLA BİR KARDEŞ GİBİ DAVRANMADI
KENDİSİ EVİME GELDİ ÖZÜRDİLEDİ AFFETTİM BU OLAY 20 KERE TEKRARLANDI ABARTISIZ AMA ARTIK PES DEDİM KONUŞMUYORUZ (GÖRÜMCEM 31 YAŞINDA BENSE 23)

EN SON KAYNIM

ÇOCUĞUMUZ DÜŞTÜ BEN FERYAT FİGAN AĞLARKEN EŞİM KAYNIMI ARADI DURUMU SÖYLEDİ İŞYERİNİ BIRAKYRM CANSUDA ÇOK KÖTÜ ONUDA TEK BIRAKAMIYRM DEDİ BİZE GELSENİZ DEDİ

AYNI ŞEHİRDE OTURUYORZ NE GELDİLER NE ARADILAR NE EŞİMİ NE BENİ 10 GÜN SONRA ARADI KAYNIM EŞİM AÇMADI HALİYLE

ARADA HİÇBİR SORUN YOKKEN DAHA 2 GÜN ÖNCE BİZE YEMEĞE GELMİŞLERDİ DÜŞÜK TEHLİKEM OLDUĞU HALDE HİZMET ETTİM KALKTIM SURAT ASMADIM ASLA O KAYNIM NEYAPARSA YAPSIN ASLA EVİME GELDİĞİNDE YÜZ ÇEVİRMEDİM

KABUL ETMEDİĞİM HALDE DOSTUNU EVİME GETİRDİ (KENİDİSİ EVLİ) NELER NELER

NEYSE EŞİM KAYNIMLA KONUŞMUYOR ARADI AÇMADI YA ONDAN SONRADA KAYNIMDA HİÇ ARAMADI 2 AYA YAKLAŞTI

ŞİMDİ ELTİM ARADI BENİ ÇOK SEVER DİYO

DİKKAT ET KAYNIN DİYOKİ BEN NE PAHASINA OLURSA OLSUN ONU BOŞATACAĞIM DİYORMUŞ
ELTİMDE DEMİŞ NE SUÇU VAR KIZIN DEMİŞ O ABİMİ DOLDURUYOR DİYOMUŞ KENDİ DAVRANIŞLARINA SUÇ BULMUYOR BANA BULUYOR PİSLİK

BENİM YERİMDE BAŞKASI OLSA ONLARIN DAVRANIŞLARINA GÖRE 2 AYLIK EVLİYKEN ONLARLA BAĞINI KOPARIRDI

ELTİM
ABİN SENN LAFINLA MI EŞİNİ BOŞAYACAK ONLAR BİRBİRİNİ ÇOK SEVİYOR DEMİŞ BEN BİRYOLUNU BULURUM DİYOMUŞ BU NEDEMK ŞİMDİ

DİYOMUŞ BACIMLADA KONUŞTUM YANİ GÖRÜMCEMLE O KADINI BOŞAMAZSA ASLA ABİMLE MUHATAP OLMAYACAKSIN DİYORMUŞ

BİRDE ASLA DEMEYECEĞİM BİR LAF BU
GÖRÜMCME DİYOMUŞ Kİ GEÇEN YIL KAYINVALDEM ÖLDÜ
ANNEM ÖLDÜ DİYE SEVİNDİ DEMİŞ OH KURTULDUK DEMİŞİM BEN SÖZDE

KAYNANAMI DA ÇOK SEVERDİM RAHMETLİYİ HATTA KAYNANAM ÖLDÜ 2 KEZ EVDE YASİN 1 KEZ MEVLÜT OKUNDU KURAN KURSUNDA
ÇAĞIRLIDIĞI HALDE GELMEDİ GÖRÜMCEM

EŞİM ASLA ONLARIN LAFIYLA HARAKET ETMEZ EŞİMLE ÇOK SEVİYORUZ BİRBİRİMİZİ AMA YA BANA İFTİRA ETMEYE FALAN KALKARLARSA NEYAPMALIYIM ARAYIP KAYNIMA AĞZIMA GELENİ SAYMALIMIYIM YOKSA EŞİME Mİ ANLATMALIYIM

pislikler...Allah şerlerinden korusun...

dostu dediği kişi o mu?hayat kadını mı?bu kadından daha önce bahsetti mi? gerçekten anlamadım
bak kaynı sözde evli ya nikahsız birliktelermiş yıllarca ..elti hanım gece çalışıyomuş ayda 3000 getiriyomuş ilkokula dahi gitmemiş..kaynının kanı az birazdan az biraz daha fazla bozuk olduğundan türlü türlü kadını koluna takıp dostum deyip konu sahibinin evine falan getiriyomuş..işte olay böyle...

ne haaa sabahtan beri eltim eltim deyip sonra da kadını betimledi konu sahibi görmediniz mi siz :-)

eğer o kadınsa kaynı palavra atıyordur ablasıyla felan konuşması da yalandır.böyle kadınlarla düşecek kadar adi bir adam yalan mı söylemeyecek

bak kaynı sözde evli ya nikahsız birliktelermiş yıllarca ..elti hanım gece çalışıyomuş ayda 3000 getiriyomuş ilkokula dahi gitmemiş..kaynının kanı az birazdan az biraz daha fazla bozuk olduğundan türlü türlü kadını koluna takıp dostum deyip konu sahibinin evine falan getiriyomuş..işte olay böyle...

ve konu sahibi iş dedikodu olunca o kadınla elti oluveriyor diyorsun

eğer o kadınsa kaynı palavra atıyordur ablasıyla felan konuşması da yalandır.böyle kadınlarla düşecek kadar adi bir adam yalan mı söylemeyecek
e yani konu sahibi de diyor ki kocam onlar gibi değil onlara kzııyor görüşmüyor ama kardeş olunca atamıyor satamıyor yine kucağını açıyor..konu sahibi ailesine zarar vereceklerinden de haklı olarak korkuyor..

Vuuuuuu Cem Yılmaz'ın Kadın Programları gibi "eltim, kaynım!" Kimin eli kimin cebinde. Kayna da bak kendi dost tutup eşinin duymasından korkmuyor da size sataşıyor.

ve konu sahibi iş dedikodu olunca o kadınla elti oluveriyor diyorsun
yok kadın arayıp anlatıyor bir bir seni boşatacaklar dikkat et diye..konu sahibi bir gün düşmüş maddi manevi bir olayı olmuş bir bu koşmuş yardımına o yüzden de bu iyiliğinden ötürü bu kadını kenara atamıyormuş haliyle..o anlatınca dinlemiş bu da doğal olarak..

Aman ne karışık aile kafam karıştı en iyisi hiç bulaşmamak konu sahibinin yerinde olsam bizim aklımız yetmez valllahi kim nerede ne yapıyora dönüyor olay türkçe dil bilgisi dersinde gibi hissettim kendimi :confused:

yok kadın arayıp anlatıyor bir bir seni boşatacaklar dikkat et diye..konu sahibi bir gün düşmüş maddi manevi bir olayı olmuş bir bu koşmuş yardımına o yüzden de bu iyiliğinden ötürü bu kadını kenara atamıyormuş haliyle..o anlatınca dinlemiş bu da doğal olarak..

o kaynı adam yerine koyan konu sahibi sen biraz öne çık bakayım

Oha adamdaki mideye bak dostunun üstüne dost tutmuş!

"O kadını boşamazsa abimle muhatap olmam" olmazsan olma çok da lazımdın.
Tövbe tövbe nasıl bir nefretmiş bu.
Tabiki eşine anlat.

Aman ne karışık aile kafam karıştı en iyisi hiç bulaşmamak konu sahibinin yerinde olsam bizim aklımız yetmez valllahi kim nerede ne yapıyora dönüyor olay türkçe dil bilgisi dersinde gibi hissettim kendimi :confused:
e bizde diyoz zaten hiç muhattap olma bunlarla,olmuyormuşta zaten,kayna eve gelmesine göz yumması tamamen dışarda buluşursa abi kardeş o kanı bozuk kocamı nerelere götürür kim bilir kaygısından varsın önümde görüşsünler diyo..ben kızı haklı gördüm,tamamen ilişkiyide kesemeyecekler belli kardeş sonuçta..maksimum seviyede uzak dur diyoruz hep beraber...o da görüşmüyormuş zaten..

yaa benim de öyle bir kaynım var dedim yaa.bu adam epey bir rahatsız etti bizi.sonra ben de " eger bizi rahatsız etmeye devam edersen rus karılarıyla yediğin haltları karının 7 ceddi duyar diye" tehdit edince sesi solugu kesildi.şimdi ağzına s. sam bir b. yapamaz

e bizde diyoz zaten hiç muhattap olma bunlarla,olmuyormuşta zaten,kayna eve gelmesine göz yumması tamamen dışarda buluşursa abi kardeş o kanı bozuk kocamı nerelere götürür kim bilir kaygısından varsın önümde görüşsünler diyo..ben kızı haklı gördüm,tamamen ilişkiyide kesemeyecekler belli kardeş sonuçta..maksimum seviyede uzak dur diyoruz hep beraber...o da görüşmüyormuş zaten..

Evet evet en iyisi olabildiğince uzak durmak bu nedir böyle :confused:

yaa benim de öyle bir kaynım var dedim yaa.bu adam epey bir rahatsız etti bizi.sonra ben de " eger bizi rahatsız etmeye devam edersen rus karılarıyla yediğin haltları karının 7 ceddi duyar diye" tehdit edince sesi solugu kesildi.şimdi ağzına s. sam bir b. yapamaz
aa görmedim ki ben senin olayını..baya bir bulaşmış olması lazım sana bu cümleleri duyabilmesi için..

Back
X