• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O KADINI BOŞATACAĞIM.........

eşimi tanıdığım için bukadar rahat konuşuyorm huyunu biliyorm çnkü allah şaşırtmasın
Canım inşallah Allah şaşırtmasın ama sen yine de %100 güvenme. Aldatılan kadınlar da yıllarca kocasına güvenerek yaşıyor. Kimse kondurmuyor ki zaten o yüzden adı aldatma oluyor, gizli ve çaktırmadan.

Güvenme derken de paranoyak ol da demiyorum.

Eşinize kesnlikle anlatın. .Her türlü duruma karşı tetikte olup ağız birliği yapın
Ayrıca iletişiminizi kesmeye çalışın. . Evinize gelmek istediklerinde bahaneler sunun. .
Korkulur bu tür insanlardan

Esinize anlatin. Umarim size inanacak bir esiniz vardir. Eltinize de rica edin size anlattiklarini esinize anlatsin. Bu elti o kaynin esi mi? Baska bir kayin daha mi var? Allah razi olsun soylemis bunu size.

şimdi soruyorum sizlere sizce o kaynımın yeni ev açtığı kadına birşekilde ulaşıp
kayananan nasıl kabullenmesin kaynının ne b....k yediği belli değil ki ...Belki de ................................yapıyoduk (boşluklar piyasa meslekler) ama kardeşte olsalar canda kanda olsalar çamurları er ya da geç birinize sıçrar...bence şehri terkedin imkanınız varsa..çünkü sizden çıkmazsa kocanızdan ondan da çıkmazsa evladınızdan çıkması söz konusu bu insanların..Allah sizi korusun.
aynen o dediğinden p.......... bencede ne iş yaptığı belli değil

Sen o eltiye de dikkat et.. benimkide cok sever beni lafta ama arkamdan neler yapti kimseye guvenmiyorum. Kendi kocasinin dediklerini sana niye aktardi onuda anlamadim

eşine anlatmalısın abisinin söylediklerini.. görümcenin yaptıklarını ne olursa olur artık. çocuğun yoksa korkma en kötü o yoluna sen yoluna.. bence kurtulun bir an önce böyle pislik insanlardan yol yakınken .

ay daha neler duyucm bende bizimkiler kotu saniyodum ama anlattiklarinin yaninda bizimkiler zemzem suyuyla yikanmis sana taysiyem esine olan biteni rahatsiz oldugun butun her seyi anlat onlar harekete gecerlerse otamatikman sen guvenilir taraf olursun ayrica kaynin pisliklerini kocan biliyrda ona inanirsa kocana pes derim baskada bisey demem son olarak koca tarafindan herkese mesafe koy iyi yada kotu hic birseyini onlarla paylasma sakin

Öncelikle eşine anlatacaksın ki bir olay olduğunda fransız kalmayacak. Zamanında sakladığın için başın ağrımayacak.
Ayrıca niye kaynının dostunu evinde ağırlıyorsun. Nasıl kabulleniyorsunuz böyle şeyleri? Eşi duysa ne olur hiç düşündün mü? Kaynın pisliğine niye ortak oluyorsunuz?

Dedikodu yapan erkek en iğrendiğim insan tipidir.

Bunları sana kim anlatıyo ki nerde biliyosun eltin mi anlatıyo o anlatıyosa eger ben olsam inanmazdım bu söylediklerine niye diyceksin elti eltiyi hiç cekemezde ondan

YAVAŞ BOŞATSIN O ZOR BİRAZ ONLARIN DEMESİYLEMİ EVLEDİKİ KOCAN ONLARIN DEMESİYLE BOŞATSIN ARTI SENİN NAMUSUN YAZIDAMI YATIOKİ ONLAR İSTEDİ DİE EŞİN SENİ BOŞASIN BENİMDE KAYNANA ÖLE DİL UZATTI AZININ PAYINI VERDİM ŞİMDİ KÜSLER KONUŞMUOLAR BENDE ÇOK RAHATIM KAFAM GÖNLÜM ÇOK RAHAT BUNLARA REST ÇEKİP MESEFA KOYMAK EN İYİSİ

EVET ARKADAŞLAR DEFALARCA EŞİMİN AİLESİNDEN DERT YANMIŞTIM BURADA

ŞUAN ŞURAYA ANLATACAK OLSAM 20 SAYFA GARANTİ OLUR

GÖRÜMCEM 3 YILDIR TÜRLÜ ŞEYLER YAPTI KÜSTÜK SADECE BANA DEĞİL ABİSİNİDE ÇOK SAYGISIZLIK YAPTI ASLA BİR KARDEŞ GİBİ DAVRANMADI
KENDİSİ EVİME GELDİ ÖZÜRDİLEDİ AFFETTİM BU OLAY 20 KERE TEKRARLANDI ABARTISIZ AMA ARTIK PES DEDİM KONUŞMUYORUZ (GÖRÜMCEM 31 YAŞINDA BENSE 23)

EN SON KAYNIM

ÇOCUĞUMUZ DÜŞTÜ BEN FERYAT FİGAN AĞLARKEN EŞİM KAYNIMI ARADI DURUMU SÖYLEDİ İŞYERİNİ BIRAKYRM CANSUDA ÇOK KÖTÜ ONUDA TEK BIRAKAMIYRM DEDİ BİZE GELSENİZ DEDİ

AYNI ŞEHİRDE OTURUYORZ NE GELDİLER NE ARADILAR NE EŞİMİ NE BENİ 10 GÜN SONRA ARADI KAYNIM EŞİM AÇMADI HALİYLE

ARADA HİÇBİR SORUN YOKKEN DAHA 2 GÜN ÖNCE BİZE YEMEĞE GELMİŞLERDİ DÜŞÜK TEHLİKEM OLDUĞU HALDE HİZMET ETTİM KALKTIM SURAT ASMADIM ASLA O KAYNIM NEYAPARSA YAPSIN ASLA EVİME GELDİĞİNDE YÜZ ÇEVİRMEDİM

KABUL ETMEDİĞİM HALDE DOSTUNU EVİME GETİRDİ (KENİDİSİ EVLİ) NELER NELER

NEYSE EŞİM KAYNIMLA KONUŞMUYOR ARADI AÇMADI YA ONDAN SONRADA KAYNIMDA HİÇ ARAMADI 2 AYA YAKLAŞTI

ŞİMDİ ELTİM ARADI BENİ ÇOK SEVER DİYO

DİKKAT ET KAYNIN DİYOKİ BEN NE PAHASINA OLURSA OLSUN ONU BOŞATACAĞIM DİYORMUŞ
ELTİMDE DEMİŞ NE SUÇU VAR KIZIN DEMİŞ O ABİMİ DOLDURUYOR DİYOMUŞ KENDİ DAVRANIŞLARINA SUÇ BULMUYOR BANA BULUYOR PİSLİK

BENİM YERİMDE BAŞKASI OLSA ONLARIN DAVRANIŞLARINA GÖRE 2 AYLIK EVLİYKEN ONLARLA BAĞINI KOPARIRDI

ELTİM
ABİN SENN LAFINLA MI EŞİNİ BOŞAYACAK ONLAR BİRBİRİNİ ÇOK SEVİYOR DEMİŞ BEN BİRYOLUNU BULURUM DİYOMUŞ BU NEDEMK ŞİMDİ

DİYOMUŞ BACIMLADA KONUŞTUM YANİ GÖRÜMCEMLE O KADINI BOŞAMAZSA ASLA ABİMLE MUHATAP OLMAYACAKSIN DİYORMUŞ

BİRDE ASLA DEMEYECEĞİM BİR LAF BU
GÖRÜMCME DİYOMUŞ Kİ GEÇEN YIL KAYINVALDEM ÖLDÜ
ANNEM ÖLDÜ DİYE SEVİNDİ DEMİŞ OH KURTULDUK DEMİŞİM BEN SÖZDE

KAYNANAMI DA ÇOK SEVERDİM RAHMETLİYİ HATTA KAYNANAM ÖLDÜ 2 KEZ EVDE YASİN 1 KEZ MEVLÜT OKUNDU KURAN KURSUNDA
ÇAĞIRLIDIĞI HALDE GELMEDİ GÖRÜMCEM

EŞİM ASLA ONLARIN LAFIYLA HARAKET ETMEZ EŞİMLE ÇOK SEVİYORUZ BİRBİRİMİZİ AMA YA BANA İFTİRA ETMEYE FALAN KALKARLARSA NEYAPMALIYIM ARAYIP KAYNIMA AĞZIMA GELENİ SAYMALIMIYIM YOKSA EŞİME Mİ ANLATMALIYIM

o kayından bende de var 1 adet.evlendiğim günden beri evime ayak basamadı, ben hayattayken basamayacak dedim.

Yavaş boşatsın.
İt ürür kervan yürür bacım, madem eşin ne mal olduklarını biliyor kaale bile alma. Karaktersiz olduğu için sana fitira falan atabilir belki, laf arasında eşine çıtlatıver " ay ne demiş biliyormusun" falan gibi.
Memlekette ruh hastasıdnan bol bişi yok valla.

Hayır eşinize anlattınız diyelim kardeşine ya da eltinize söylemeyecek ağzını sıkı tutacak mı ? sonra eltiniz niye haber verdin söyledin demez mi ? Eltinize ne kadar güveniyorsunuz eşinizi kalkıp size ispiyonluyor açıkca acaba eşinden nefret falan mı ediyor ki aldatma olaylarına şahit olduysa anlamadım:KK51: Size şu konuda çok kızdım sizin kaynınızın eve getirdiği kadını ya da kadınları kabul etmeniz ve eltinize söylememeniz çok çok yanlış nasıl kabul edersiniz aklım almıyor sizin ev randevu evi mi ya :KK62:

ya kızlar şuna elti demeyin konu sahibinin kaynının en uzun süre dost hayatı yaşadığı kişi deyin..nitekim öz ve öz devletin verdiği yetkilerle elti olmamış kadın..yaptığı işte belirsiz fakat en az ayda 3000 lira gelir getiren gece vardiyaları bol sundurmalı bir piyasa mesleki ise o elti melaike bile olsa yaklaşılmaz düşüncesindeyim..

Kayniniz onu diyor da kendisi dostunu getirince bisey olmuyor.Ben olsam coktan eltime soylemistim.Kanit icin de geldiklerinde ya video ya ses kaydi. Sonucta ortada aldatilan bir kadin var. Yazik kadina. Esiniz dostunu getirdiginde birsey demiyor mu? Esinize de anlatin sizin icin soylenenleri. Oyleleri kendine bakmaz.Hersey beklenir.

ya kızlar şuna elti demeyin konu sahibinin kaynının en uzun süre dost hayatı yaşadığı kişi deyin..nitekim öz ve öz devletin verdiği yetkilerle elti olmamış kadın..yaptığı işte belirsiz fakat en az ayda 3000 lira gelir getiren gece vardiyaları bol sundurmalı bir piyasa mesleki ise o elti melaike bile olsa yaklaşılmaz düşüncesindeyim..

haaaaaaa?????

Back
X