• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O KADINI BOŞATACAĞIM.........

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
33
EVET ARKADAŞLAR DEFALARCA EŞİMİN AİLESİNDEN DERT YANMIŞTIM BURADA

ŞUAN ŞURAYA ANLATACAK OLSAM 20 SAYFA GARANTİ OLUR

GÖRÜMCEM 3 YILDIR TÜRLÜ ŞEYLER YAPTI KÜSTÜK SADECE BANA DEĞİL ABİSİNİDE ÇOK SAYGISIZLIK YAPTI ASLA BİR KARDEŞ GİBİ DAVRANMADI
KENDİSİ EVİME GELDİ ÖZÜRDİLEDİ AFFETTİM BU OLAY 20 KERE TEKRARLANDI ABARTISIZ AMA ARTIK PES DEDİM KONUŞMUYORUZ (GÖRÜMCEM 31 YAŞINDA BENSE 23)

EN SON KAYNIM

ÇOCUĞUMUZ DÜŞTÜ BEN FERYAT FİGAN AĞLARKEN EŞİM KAYNIMI ARADI DURUMU SÖYLEDİ İŞYERİNİ BIRAKYRM CANSUDA ÇOK KÖTÜ ONUDA TEK BIRAKAMIYRM DEDİ BİZE GELSENİZ DEDİ

AYNI ŞEHİRDE OTURUYORZ NE GELDİLER NE ARADILAR NE EŞİMİ NE BENİ 10 GÜN SONRA ARADI KAYNIM EŞİM AÇMADI HALİYLE

ARADA HİÇBİR SORUN YOKKEN DAHA 2 GÜN ÖNCE BİZE YEMEĞE GELMİŞLERDİ DÜŞÜK TEHLİKEM OLDUĞU HALDE HİZMET ETTİM KALKTIM SURAT ASMADIM ASLA O KAYNIM NEYAPARSA YAPSIN ASLA EVİME GELDİĞİNDE YÜZ ÇEVİRMEDİM

KABUL ETMEDİĞİM HALDE DOSTUNU EVİME GETİRDİ (KENİDİSİ EVLİ) NELER NELER

NEYSE EŞİM KAYNIMLA KONUŞMUYOR ARADI AÇMADI YA ONDAN SONRADA KAYNIMDA HİÇ ARAMADI 2 AYA YAKLAŞTI

ŞİMDİ ELTİM ARADI BENİ ÇOK SEVER DİYO

DİKKAT ET KAYNIN DİYOKİ BEN NE PAHASINA OLURSA OLSUN ONU BOŞATACAĞIM DİYORMUŞ
ELTİMDE DEMİŞ NE SUÇU VAR KIZIN DEMİŞ O ABİMİ DOLDURUYOR DİYOMUŞ KENDİ DAVRANIŞLARINA SUÇ BULMUYOR BANA BULUYOR PİSLİK

BENİM YERİMDE BAŞKASI OLSA ONLARIN DAVRANIŞLARINA GÖRE 2 AYLIK EVLİYKEN ONLARLA BAĞINI KOPARIRDI

ELTİM
ABİN SENN LAFINLA MI EŞİNİ BOŞAYACAK ONLAR BİRBİRİNİ ÇOK SEVİYOR DEMİŞ BEN BİRYOLUNU BULURUM DİYOMUŞ BU NEDEMK ŞİMDİ

DİYOMUŞ BACIMLADA KONUŞTUM YANİ GÖRÜMCEMLE O KADINI BOŞAMAZSA ASLA ABİMLE MUHATAP OLMAYACAKSIN DİYORMUŞ

BİRDE ASLA DEMEYECEĞİM BİR LAF BU
GÖRÜMCME DİYOMUŞ Kİ GEÇEN YIL KAYINVALDEM ÖLDÜ
ANNEM ÖLDÜ DİYE SEVİNDİ DEMİŞ OH KURTULDUK DEMİŞİM BEN SÖZDE

KAYNANAMI DA ÇOK SEVERDİM RAHMETLİYİ HATTA KAYNANAM ÖLDÜ 2 KEZ EVDE YASİN 1 KEZ MEVLÜT OKUNDU KURAN KURSUNDA
ÇAĞIRLIDIĞI HALDE GELMEDİ GÖRÜMCEM

EŞİM ASLA ONLARIN LAFIYLA HARAKET ETMEZ EŞİMLE ÇOK SEVİYORUZ BİRBİRİMİZİ AMA YA BANA İFTİRA ETMEYE FALAN KALKARLARSA NEYAPMALIYIM ARAYIP KAYNIMA AĞZIMA GELENİ SAYMALIMIYIM YOKSA EŞİME Mİ ANLATMALIYIM

sorun ne biliyo musun?

kaynının içine mahalle arasında dedikodu yapan aşırı meraklı teyzecikler olur ya bir adet ondan kaçmış

artık tıbben bişey yapılır mı bilmem ama eşin ya kaynının içindeki o dedikodu müptelası teyzeyi yok edecek ya da onunla ömür boyu görüşmeyecek.

eşine eltinin dediklerini anlat lütfen.hepsinden haberdar olsun ki ikinize karşı kurulacak tuzaklara hazırlıklı olun.

Eşin seni dinleyecektir. O kadın harekete geçmeden bunları eşinle konuş ki sonradan yanlış anlayacağı şeyler olmasın

sorun ne biliyo musun?

kaynının içine mahalle arasında dedkidu yapan aşırı meraklı teyzecikler olur ya bir adet ondan kaçmış

artık tıbben bişey yapılır mı bilmem ama eşin ya kaynının içindeki o dedikodu müptelası teyzeyi yok edecek ya da onunla ömür boyu görüşmeyecek.

eşine eltinin dediklerini anlat lütfen.hepsinden haberdar olsun ki ikinize karşı kurulacak tuzaklara hazırlıklı olun.

katılıyorum ve eltinle eşini de konuşturabilirsin yani direk o anlatabilir eşine..

ne kolay öyle boşatmak..:KK14:

millet kendi rızasıyla bile zor boşanıyor :KK59::KK59:

hiç kafanıza takmayın derim :KK59:

ayrıca hiç kaynınızı arayıp muhattap olmayın haklıyken haksız konuma düşebilirsiniz.. :KK14:

GÖRÜMCEM 3 YILDIR TÜRLÜ ŞEYLER YAPTI KÜSTÜK SADECE BANA DEĞİL ABİSİNİDE ÇOK SAYGISIZLIK YAPTI ASLA BİR KARDEŞ GİBİ DAVRANMADI
KENDİSİ EVİME GELDİ ÖZÜRDİLEDİ AFFETTİM BU OLAY 20 KERE TEKRARLANDI ABARTISIZ AMA ARTIK PES DEDİM KONUŞMUYORUZ (GÖRÜMCEM 31 YAŞINDA BENSE 23)

EN SON KAYNIM

ÇOCUĞUMUZ DÜŞTÜ BEN FERYAT FİGAN AĞLARKEN EŞİM KAYNIMI ARADI DURUMU SÖYLEDİ İŞYERİNİ BIRAKYRM CANSUDA ÇOK KÖTÜ ONUDA TEK BIRAKAMIYRM DEDİ BİZE GELSENİZ DEDİ

AYNI ŞEHİRDE OTURUYORZ NE GELDİLER NE ARADILAR NE EŞİMİ NE BENİ 10 GÜN SONRA ARADI KAYNIM EŞİM AÇMADI HALİYLE

ARADA HİÇBİR SORUN YOKKEN DAHA 2 GÜN ÖNCE BİZE YEMEĞE GELMİŞLERDİ DÜŞÜK TEHLİKEM OLDUĞU HALDE HİZMET ETTİM KALKTIM SURAT ASMADIM ASLA O KAYNIM NEYAPARSA YAPSIN ASLA EVİME GELDİĞİNDE YÜZ ÇEVİRMEDİM

NEYSE EŞİM KAYNIMLA KONUŞMUYOR ARADI AÇMADI YA ONDAN SONRADA KAYNIMDA HİÇ ARAMADI 2 AYA YAKLAŞTI

ELTİMDE DEMİŞ NE SUÇU VAR KIZIN DEMİŞ O ABİMİ DOLDURUYOR DİYOMUŞ KENDİ DAVRANIŞLARINA SUÇ BULMUYOR BANA BULUYOR PİSLİK

BENİM YERİMDE BAŞKASI OLSA ONLARIN DAVRANIŞLARINA GÖRE 2 AYLIK EVLİYKEN ONLARLA BAĞINI KOPARIRDI

ELTİM
ABİN SENN LAFINLA MI EŞİNİ BOŞAYACAK ONLAR BİRBİRİNİ ÇOK SEVİYOR DEMİŞ BEN BİRYOLUNU BULURUM DİYOMUŞ BU NEDEMK ŞİMDİ

DİYOMUŞ BACIMLADA KONUŞTUM YANİ GÖRÜMCEMLE O KADINI BOŞAMAZSA ASLA ABİMLE MUHATAP OLMAYACAKSIN DİYORMUŞ

KAYNANAMI DA ÇOK SEVERDİM RAHMETLİYİ HATTA KAYNANAM ÖLDÜ 2 KEZ EVDE YASİN 1 KEZ MEVLÜT OKUNDU KURAN KURSUNDA

EŞİM ASLA ONLARIN LAFIYLA HARAKET ETMEZ EŞİMLE ÇOK SEVİYORUZ BİRBİRİMİZİ AMA YA BANA İFTİRA ETMEYE FALAN KALKARLARSA NEYAPMALIYIM ARAYIP KAYNIMA AĞZIMA GELENİ SAYMALIMIYIM YOKSA EŞİME Mİ ANLATMALIYIM
bir daha kaynınla mı eltinle mi görümcenle mi konuşursun bilmem ama onlarla girdiğin her dialoğu telefonuna kaydet derim ben..bir de aynı ortama dahi girme muhattap dahi olma ki sana atacak iftira bulamasınlar..

Esine anlat tabiki ...
Bosatacagim ne demek terbiyesize bak sen

sorun ne biliyo musun?

kaynının içine mahalle arasında dedikodu yapan aşırı meraklı teyzecikler olur ya bir adet ondan kaçmış

valla evli barklı adam dostunu abisinin evine getirecek kadar pislkleştiyse, sana da iftira atabilir. eşinin sana inanacağından eminsen ona anlat bunu direk muhattap olma bence..

Eşin seni dinleyecektir. O kadın harekete geçmeden bunları eşinle konuş ki sonradan yanlış anlayacağı şeyler olmasın

katılıyorum ve eltinle eşini de konuşturabilirsin yani direk o anlatabilir eşine..

O OKADAR PİSLİK BİRİSİ Kİ YALAN YERE BACIMLA ZİNA EDEYİM DİYE YEMİN EDECEK KALİTEDE BİR İNSAN YILLARDIR HERŞEYİN FAKINDAYIM EŞİMDE ONLARIN NE MAL OLDUĞUNUN FARKINDA AMA HAYATIMDAN SOYUTLAYAMIYORUM BU İNSANLARI TAM ARTIK HUZURLUYUM DİYORUM PAT BİYERDEN ÇIKIVERİYORLAR BU NASIL BİR KARDEŞLİKTİR BEN BİLMİYORUM EŞİM 1 HAFTA EVDE HASTA YATTI GÖRÜMCEMN EVİ 10 DK MESAFEDE GELMEDİLER ARAMADILAR EVLENDİK EVİMDE BİR İĞNELERİ YOKTUR

HİÇBİRZAMAN GERÇEK BİR KARDEŞ GİBİ OLMADIKLARI GİBİ SÜREKLİ EVİMDE HUZURUMU KAÇIRDILAR ARTIK BIKTIM BU İNSANLARDAN EŞİM ŞUAN İŞTE ARADIM MEŞGULE DÜŞÜRDÜ MÜSAİT DEĞİL BELLİKİ

Allah yardımcın olsun, kesinlikle bu durumu eşine anlatmalısın ve eşinde kaynınla konuşmalı, gerekirse kesin muhabbetinizi..
Beni halamda aynı kaynınız gibi anneme neler yapıyor, Allahtan babam gördü yüzünü de muhattab olmuyor.

EN SON KAYNIM

ELTİM

akraba değil akrep demekki onlar
eşinle paylaş durumu
iftira atmasalar da en azından seni kötüleyecekleri kesin
kulağında küpe olsun eşine
bundan sonrası içinde
hiç muhatap olma
ve ayrıca
demiş ya abimi dolduruyor diye
DOLDUR GÜZELİM
cidden yap bunu

bir daha kaynınla mı eltinle mi görümcenle mi konuşursun bilmem ama onlarla girdiğin her dialoğu telefonuna kaydet derim ben..bir de aynı ortama dahi girme muhattap dahi olma ki sana atacak iftira bulamasınlar..
BEN ASLA KONUŞMAM AAMA EŞİM İLERDE KONUŞABİLİR BELKİ SAFTIR BİRAZ KALBİ UNUTUVERİR AAMA EŞİMEDE TEPKİMİ KOYACAĞIM BU İNSANLARI HAYATIMDA İSTEMİYORUM ARTIK
ELTİMLE KONUŞURUM AMA ONU KAYDETSEMDE BUNLAR ÇİRKEF İNKAR EDERLER YALAN YERE KARDEŞİMLE ZİNA EDİM DİYE YEMİN EDEN BİR ADAM VE EN UFAK ŞEYDE ÇOCUKLARININ BAŞINA YEMİN EDEN BİR KADIN EŞİM BANA İNANIR AMA BELKİ ONLAR İNKAR EDERSE ELTİME İNANMAZ

eve gelince anlat bence, iş yerinde agresifleşiyolar :) eşin bilsin sonra da bişey yapma, muhattap bile olma.. ayy ne korkunç. allah korusun

bu kadar entrika Arjantin dizilerinde yok, millet ne kadar rahat, huzurlu, sorunsuz yaşıyor da tek derdi başkalarının evliliği.. git kocana anlat, sonra da toparlanın taşının, adresinizi de bilmesinler..

bide konu sahibi kusura bakmazsan bir eleştirim olacak bırak kaynım babam dahi eve başka bir kadınla gelse evime buyur etmem evimin betini bereketini bir fa.....şe metres dost ne diyorsanız hafif meşrep bir kadın ve karaktersiz bir adam için bozamam.. yuvamda melekler dolanırken şeytanların işi ne..lütfen bir daha böyle bir hataya göz yummayın..bu durumu istemeden meşrulaştırmış oluyorsunuz kocanıza kapı açıyorsunuz..aman diyeyim aslaa...

akraba değil akrep demekki onlar
eşinle paylaş durumu
iftira atmasalar da en azından seni kötüleyecekleri kesin
kulağında küpe olsun eşine
bundan sonrası içinde
hiç muhatap olma
ve ayrıca
demiş ya abimi dolduruyor diye
DOLDUR GÜZELİM
cidden yap bunu
BUZAMANA KADAR NEYAPTILARSA SUSTUK GÖRÜMCEM NELER SÖYLEDİ HAKKIMDA AMA ARTIK SON NOKTO YANİ BU EŞİM HEREYİN FARKINDA EVET BEN EŞİME ONLAR BUNU ŞUNU YAPIYORLAR DİYE DERT YANIYORUM AMA EŞİMDE HAKLININ HAKSIZIN FARKINDA BENİM LAFIMLA TEPKİ KOYMUYOR KİMSYE

bide konu sahibi kusura bakmazsan bir eleştirim olacak bırak kaynım babam dahi eve başka bir kadınla gelse evime buyur etmem evimin betini bereketini bir fa.....şe metres dost ne diyorsanız hafif meşrep bir kadın ve karaktersiz bir adam için bozamam.. yuvamda melekler dolanırken şeytanların işi ne..lütfen bir daha böyle bir hataya göz yummayın..bu durumu istemeden meşrulaştırmış oluyorsunuz kocanıza kapı açıyorsunuz..aman diyeyim aslaa...
ŞUANKİ EŞİYLEDE NİKAHSIZ YAŞIYOR EŞİME DEMİŞ BEN ONDAN AYRILDIM ARTIK HAYATIMDAKİ KADIN BU DEMİŞ GÖRÜMCEME GELMİŞLER SİZİN KAPININ ÖNÜNDEYİZ DEMİŞ EŞİMDE BUNUNLA CİDDİYMİŞ VS DEDİ BEN EŞİMLE KAVGA ETTİM 10 DK OTURDULAR MUHATP OLMADIM
ONLAR GİTTİKTEN SONRA EŞİMLE BÜYÜK KAVGA ETTİK BENİM ELİMDE OLMAYAN BİŞEY OLDU VE ASLA TEKRARLANMADI

Hayatta ne iğrenç ne karaktersiz insanlar var. Düşünsem bu kadar kötüsü aklıma gelmez allahım karşılaştırmasın. Sizin de allah yardımcınız olsun. Elti güvenilir biri mi peki? O da yalan söyleyip ortalığı karıştırmaya çalışıyor olmasın?

Back
X