O kadını buldum kızlar!

bence kadın doğruyu söylüyor
K kazzy 'nin eşi bilerek yanlış kişiyi işaret etti ki kazzy gerçek kadını bulamasın diye
kimbilir belki hala da o kadınla görüşüyor rahat rahat :KK43:

Ortada aldatılma olmayabilir belkide..
Bazı erkekler ( bunlara kadınlarda dahil ) sırf karşı tarafa acı çektirmek için türlü türlü yalanlar söyleyip karşı tarafın acı çekmesinden keyif alıyorlar çok canice..

Bu arada önceki konusundan nasıl yakaladığıyla ilgili hiçbir bilgi yok..
Sanırım ortada aldatılma yok yani en azından ben öyle düşünüyorum..

Ortada aldatılma olmayabilir belkide..
Bazı erkekler ( bunlara kadınlarda dahil ) sırf karşı tarafa acı çektirmek için türlü türlü yalanlar söyleyip karşı tarafın acı çekmesinden keyif alıyorlar çok canice..

Bu arada önceki konusundan nasıl yakaladığıyla ilgili hiçbir bilgi yok..
Sanırım ortada aldatılma yok yani en azından ben öyle düşünüyorum..
Yakalama yok evet aslında şunlar oldu.
Bi gün saat 4 gibi bayagi bi aradım tlf açmadi is yerini aradım bugün erken çıktı dediler ama geç geldi açıklama bekledim,işle ilgili dedi başka bir yere gittiğini söyledi bende ustelemedim ama içimde kurt düştü tabi işle ilgili iş yerinin haberi yok diye!başka bir gün de kizlarim hastahane de hastaydilar yine acmadi tlf is yerini aradım x hanimla çıktılar dediler.birdaha aradım açınca ağzıma geleni saydım hersey bittisinden girdim........çıkış belli diil.40 dk sonra geldi hastahaneye toplantıdaydim dedi daha fena tepem attı is yerinde diildin dedim!çocuklar çıkana kadar sabrettim eve geldik anlat dedim ilk önce toplantıdadım diyorum dedi neden inanmıyorsun v.s tabi ben duymuyorum.X hanimla.toplanti nasıl geçti dedim Yok öyle bir şey dedi tabi tartışma uzaaaar uzar.
Konuşmuyoruz birseyler yapmaya düzeltmeye uğraşıyor ama ben kararlıyim iki üç gün sonra tamam dedi anlaticam ama ilk ve son kez affediceksin yemin et dedi önce kararsız kaldim sonra merakim işte offf!tamam dedim
Evet dedi anlattı(konumda var)ama yanılıyor sun x bayan değil başka biri dedi
X bayan olduğunu ben çözdüm çünkü o tarihlerde tüm gün tlf trafikleri vardı bi toplantı dedikleri saatler hariç ama kadın kabul etmiyor yuzlesirim diyor cozemiyorum...

Bi gün saat 4 gibi bayagi bi aradım tlf açmadi is yerini aradım bugün erken çıktı dediler ama geç geldi açıklama bekledim,işle ilgili dedi başka bir yere gittiğini söyledi bende ustelemedim ama içimde kurt düştü tabi işle ilgili iş yerinin haberi yok diye!başka bir gün de kizlarim hastahane de hastaydilar yine acmadi tlf is yerini aradım x hanimla çıktılar dediler.birdaha aradım açınca ağzıma geleni saydım hersey bittisinden girdim........çıkış belli diil.40 dk sonra geldi hastahaneye toplantıdaydim dedi daha fena tepem attı is yerinde diildin dedim!çocuklar çıkana kadar sabrettim eve geldik anlat dedim ilk önce toplantıdadım diyorum dedi neden inanmıyorsun v.s tabi ben duymuyorum.X hanimla.toplanti nasıl geçti dedim Yok öyle bir şey dedi tabi tartışma uzaaaar uzar.
Konuşmuyoruz birseyler yapmaya düzeltmeye uğraşıyor ama ben kararlıyim iki üç gün sonra tamam dedi anlaticam ama ilk ve son kez affediceksin yemin et dedi önce kararsız kaldim sonra merakim işte offf!tamam dedim
X bayan olduğunu ben çözdüm çünkü o tarihlerde tüm gün tlf trafikleri vardı bi toplantı dedikleri saatler hariç ama kadın kabul etmiyor yuzlesirim diyor cozemiyorum...

O kadinin yerinde olsam ve ilgim olmasa yanlis anlama ama seni deli diye polise veririm. Yuzlesmem yani. Bilmiyorum konuna artik yorum yapamiyorum. En iyisi sen bu isin pesini birak. Zaten kocani affetmissin. Daha cok desmenin ne anlami var.

Gayet rahat yüzleşir zaten kocanızla anlaşmışlardır, sizi kandırıyor gibi geldi.

İyide kocanız zaten x değil demiş. Siz illaki o demissiniz. O sıralar iş yoğunluğu olmuş olabilir. Siz o kadına odaklanip başka şeyleri kaçırmış olabilirsiniz.

İyi de eşiniz de x hanım değil demiş.. nasıl bu kadar kendinizden emin bi şekilde kadının üstüne gittiniz?

Şu da geliyo aklıma.. kadın eşinizi arayıp bi şey anlatmış mı? Eğer böyle bi şey benim başıma gelse ve ben kusursuz olsam eşine ulaşıp şu manyak karını zaptet sen zaptedemiyosan polise şikayet edicem derdim.. kadın onca lafı sineye mi çekti şimdi?? O da enteresan

Esin sana anlattiklarini kadina da anlatmis agiz birligi yapmislar. Tabiki de yuzlesir. Esin de sana "ben sana x hanim degil demistim zaten" der.
Bunlar seni hala ayakta uyutuyor. Ya da gercekten x degil de baskasiydi. Baskasiysa da esin x le olan gorusmenin is icin oldugunu ispatlar kendini aklardi niye itiraf etsin. Aman ne bileyim benim de kafam bulandi :confused:

Affetmissin kurcalama artik cay demle cay ic :KK53:

Yıllardır kk deyim gerçekten sizin düşüncedeki kadınları anlayamıyorum.
Seni aldatan eşin onu affetmişsin daha öbür kadının peşine düşmenin bir gereği var mı?
Bir daha da yapmam dediyse mutlu mesut yaşayın gidin işte.

Olay bitmiş iş bitmiş şimdi peşine düşmek niye? Hep suçlu olan kadın mı yani ? Hırsızın hiç suçu yok mu ? Affeymissin konu kapanmış. Karşı tarafı da düşün. Onun hayatında bir insan vardır bişeydir.işi gücü yok senin kocanı mı bekleyecek? Boş işler bunlar.

Back
X