O kadını buldum kızlar!

Bence kadın da evli olduğu için panik oldu kocası duyacak diye... küllüüü inkarrr yaptı taktik olarak,

Simdi ben size soruyorum sizce bu durumda naapmaliyim?!kocamla mi?konusmaliyim,ikisini yuzlestirmeli ve yalanı doğruyu orda mi? anlamadigim,yada olduğu gibi mi?bırakmalıyim.
Ama sorular sorular sorular......naapcam ben?

Hayır işte maalesef bir sıkıntımda o ya evli değilmiş boşan mis meger
Benimki bi kızı var diyince ben evli diye düşünmüştüm boşanma falan gelmemis di aklıma.özet istendiği için....

Simdi ben size soruyorum sizce bu durumda naapmaliyim?!kocamla mi?konusmaliyim,ikisini yuzlestirmeli ve yalanı doğruyu orda mi? anlamadigim,yada olduğu gibi mi?bırakmalıyim.
Ama sorular sorular sorular......naapcam ben?
Merhaba kazzy..

Konunu takip ediyorum actigindan beri.hic yorum yazmamistim ama madem ne yapayim diye soruyorsun??...cevap yazmak istedim. konun gercek mi sahte mi orasını bilemiycem. Öncelikle şunu belirteyim,cok yalnış bir yoldasın.kocan seni aldatmış,sende affetmissin.bu durumda suçu kadinda arama.bu sekilde davranarak başını belaya sokarsin.benden soylemesi.madem ki birseylerin pesine düşüp hesap soracaktin...bunu aldatıldığını ogrendigin zaman yapman gerekiyordu.merakını anlıyorum.ama eğer bosanmayacaksan bu isleri daha da kurcalamanin anlami yok.bu sadece seni yıpratır.hala yüzleştirme derdindesin.velev ki yuzlestirdin,ne olacak??ya inkar edilecek ya da itiraf edilecek.peki itiraf edince ne yapacaksin??bosanamadigin esinin yüzüne mi tukureceksin??ya da kadını mi doveceksin?her yönüyle mantıksız duruyor.artik hesap sorman icin hem cok geç hem de cok kucuk düşürücü bir durum.o kadinla görüşerek yeterince küçük düştün zaten bence.daha da fazla ileriye gitme artık.ben senin iyiligin icin yaziyorum bunlari.karar senin

Meğer aldatılmadın öyle mi
Anaaaaa....ne ilginç
Böylesini hiç tahmin etmiyordum

Bende anliyamadim ki gerçekden aldatildim mi?aldatilmadim mi?
Ama eskisinden daha mı iyi durumdayım Hayır kafamın içi çorba kazanı!
Öylece bekliyorum....

Hayır hayır kesinlikle hatırlıyorum boşanmak söyle dursun evli olduğunu eşi ile de çok mutlu olduğunu söylemişti ama neden? Kocam böyle söylediki,kadın boşanmış olduğu halde....???

diyelimki kocanla yuzlestirdin, aldattigina emin olursan ne yapacaksin? bosanacak misin?

bosanmaya cesaretin yoksa kurcalama hic, bu kadar yuz goz olma!

gidip kocamla ne zamandr gorusuyosunn demek bile nasil kucultucu birsey. bi kadina boyle bi soru sorulcaksa bastaki KOCAM sifati kalkmali. adami kocaliktan kaldirmiyosan gerisini deşme artik.

Yahu bir kere aldatmış affetmessn , şimdi yüzlesitirince yine aldattım dese bosayacak mısın ? Hayır tabiki de ... O zaman boşver, boşuna durgun suyu bulandırma... Bu arada kadın güzel miydi gitti mı merakın ?

Ben güzel olup olmadığını hiç merak etmedim ki ama sordun madem güzeldi,benim o kadinla derdim başkaydı;empati empati deniyor ya öyle yaptığımda kendimi çok iğrenç hissettiğim şeyleri yapan bir kadın nasıl biridir neden kendine ve kuzusu na yuvasına bu kötülüğü yapar bunu bilmek istedim...

Ben güzel olup olmadığını hiç merak etmedim ki ama sordun madem güzeldi,benim o kadinla derdim başkaydı;empati empati deniyor ya öyle yaptığımda kendimi çok iğrenç hissettiğim şeyleri yapan bir kadın nasıl biridir neden kendine ve kuzusu na yuvasına bu kötülüğü yapar bunu bilmek istedim...
Çok takip edemedim de konuyu. peki gerçekten yapmış mı. yani doğru kadını mı bulmussunuz.

bence kocan bilerek yanlış kişiyi söyledi gerçek kadını bulamayasın diye

birşey dikkatimi çekti kadın kendinden çok emin konuşmuş eşinizi çağırın yüzleşelim demiş..
Yalan olsa nasıl yüzleşecekler ?
buraya çok takıldım nedense
bence kadın doğruyu söylüyor
K kazzy 'nin eşi bilerek yanlış kişiyi işaret etti ki kazzy gerçek kadını bulamasın diye
kimbilir belki hala da o kadınla görüşüyor rahat rahat :(

Boşanmak hiç kolay birşey değil, hiç evlenmedim ama eminim ki evlenirsem ne olursa olsun sorunları çözmek isterdim.

Ama sizin durumunuzda boşanmak tan başka bir çözüm bulamadım.

Onca şey den sonra, nasıl aynı yastığa baş koyabileceksiniz.
Nasıl güveneceksiniz.
Kafanızda oluşan soru işaretleri ile nasıl normal hayatınıza devam edeceksiniz.

Gerçekten çok zor.
Allah kolaylık versin.

Back
X