o kadınla barışmış olabılır mı

ya bana belkı ınanmassınız oyle kadınlar varkı ya adamın evlı oldugunu bıle bılee kadın o gun ısrarla eşime mesaj atmıs bızımkı demıskı karımla barıstım arama bıdaha buda ya nıye boyle yapıyorsun bı cvp ver falan hala ısrar sız bu kadına ne dersınız yaa psikolojım alt ust yemınlee

heee güzel odanın da bir bedeli olmalı değil mi

şimdi o kadın suçlu eşin melek oldu değil mi

unutma sana karşı sorumlu olan eşin eşin istemese o kadın kendini yırtsa karşılık vermezdi

orası cok uzakmıs bızımde ufak cocuk var onan gecen babasıda dedı ama cocuk buyuyunce yıne gıderız dıyoo

İşte bu küçük çocuk ikinizin. Dinlenmek ve hava değişikliğiyse maksat sizin daha çok ihtiyacınız var.
Büyüyünce değil şimdi istediğinizi söyleyin..
Hayat geçiyor. Eşiyle yapacağı bir seyahati zamana bırakmakta neyin nesi ?

Ayrıca bebekler küçükken daha kolay yolculuk yapılıyor. Oyalanacak çok şey bulunabilir.

Yaranızı daha da derinleştirmek istemiyorum ancak telefonu ortada olmayan erkeklerin çoğunda bir sorun çıkıyor.
Bu şüpheyle devam etmekte sağlığınıza zarar.
Ne diyeceğimi bilemedim.

Yargılamadan ve geçmişi deşmeden eşinizi karşınıza alıp konuşmayı deneseniz ? Kuşkularınızdan söz edin. Varsa ikinci bir yarayı size yaşatmadan açıkça soylesin.

Empati kursun ya , aynısını kendi yaşasaydı, şuan bu şüphede olsaydı ne hissederdi ? Allah islah etsin.

Neden bu çaba?

Neden bu merak?

Konu sahibi eşin tvden kadın beğenip arayacak kadar düşük Bi Adam. Bu denli adi Bi Adam toplar da insan olur mu?

Çocuğun için ayrılmamışsın. Tamam o zaman iki ev arkadaşı anne baba gibi devam edin evliliğinize..

Ayır odanı, bedenini, kalbini..

Sonra da o ne yaparsa yapsın boşver.. Böyle çok yıpranmış olmuyor Musun?

Sürekli kafada şüphe ile ömür mu gecer

Bu gece uyuma o uyurken telefonunu al eğer bir şey görürsen o telefonun ekranını suratında kır .Başka türlü öğrenemezsin ..

Yahu canım affettiysen kabullenmişin demektir
Kendin diyosun oğlum için diye
Hala seviyomusun bu adamı da hala ne yaptığıyla ilgileniyorsun
Zaten yapacağını yapmış yemiş bi b..klar
Bırak allasen ya

Kendi hayatına bak
Yok hala didikleyecem diyosan ne anlamı var anlamıyorum ki ben

Bişey bulsan bırakcan mı sanki
Şunuda söylim isteyen adam zaten fırsatını hergün bile bulur ruhun duymaz

Ya boşan ya kurcalama kendi hayatına bak

Canakkaleye giderken niye arkadas ariyor ki siz ve cocugunuzdan iyi arkadas mi varmış?Biz 5 aylik oglumuzla gittik cokta eglendik cocuk bahane değil yani.Ayrica cocuk icin buna katlanmanizi anliyorum insan evladinin tirnagi kirilsa kiyamiyor.Allah kolaylik versin...

orası cok uzakmıs bızımde ufak cocuk var onan gecen babasıda dedı ama cocuk buyuyunce yıne gıderız dıyoo
Uzaksa yakın bir yere neden gitmiyorsunuz? Eşiniz hem manevi olarak gitmemeli hemde bunu planlayacak cesatireti nerden buluyor? Ayrıca aynı şelikilde yakalandığı halde bunu bile saklamayacak önemsemeyecek kadar cepte görüyor sizi bence nasıl olsa bir kere affettiniz diye. Eşim benim su içişimden aldattığımı anlasa ömür boyu bidaha korkumdan yanında su içemem heralde...

Ah bacim isin cok zor boyle hayat sana zindan olacak senin adina cok üzuldümbelliki kadin cok israrli buna simdi cok sey yazardimda ama allah versin cezasini tabiki kocan icinde gecerli eger kocan gercekten yuvasini dusunuyorsa bitirir tavrini iyice koyar eger gonul eylendirim iste onunla vakit gecirim falan bu iş surer bence yani eee belliki devn ediyorkii sakliyor hep telefonu allah buyuk yardincin olsun cok zor bir durum,bugun olmazsa yarin mutlaka evliligin catirdar hayat boyle devam edemez cunku

Onsuz da çocuğunuza oyuncaklar alabilir, onsuz da çocuğunuza güzel bir oda yapabilirsiniz. Ama onurunuzu ayaklar altına alınca düzelmiyor. Herşey yerine geliyor, oda oyuncak ama kırılan kalp düzelmiyor. Hatta onu takip edip aldattığını kanıtlayıp donuna kadar alın. Yapmayın lütfen bunu kendinize. Böyle ömür geçer mi?

Inanmiyorum, cocugum icin affettim bahanesine inanmiyorum. Kucucuk cocuk benim odam demiste affetmis. Anne intihar et dese edecek misiniz yani. Cocuk ne bilsin babasinin yaptigi pisligi. Benim bildigim anneler cocuklarini yonlendirir cocuk anneyi degil. Deyin ki cesaretim yok, ayrilmak istemiyorum, inanin saygim sonsuz. Ama bu sekilde bir bahane hic inandirici degil.

Simdi her an beni aldatiyor mu diye diken ustundesiniz ya.

EVET ALDATIYOR...

Aldatmaya da devam edecek. Hic bosuna kurcalayipta moralinizi bozmayin. Nasil olsa bosanmayacaksiniz.

Canim sen belki cocugun icin dayaniyor olabilirsin ancak esin sizi pek sallamiyor gibi geldi bana.Cunku ailesine bagli adamlar ayri gayri tatil yapma hevesinde olmazlar ki.Bir yolunu bulurlar hep birlikte yaparlar tatillerini.Cunku esini gercekten seven adam esi olmadan bir yere gitmeyi istemez.Siz esinizde o bagliligi hissedebiliyor musunuz ? konuda bahsi gecen kadinlardan da cok var ne yazik ki.Size kolayliklar diliyorum.Allah yardimciniz olsun.Isiniz zor.

Hazırlıklı ol hakaretlere ..

Birazdan ne duygusuzluğun kalır , ne insafsızlığın ..

Ben bu sefer boşan demedim; akıllandım artık odaları ayırın diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…