- 1 Ekim 2013
- 8.856
- 19.023
- 448
- 35
- Konu Sahibi blackeyes06
-
Eşine sorsa o da söyler belki. Kadınla bile konuşmuş konu sahibesi hanım.
Hazırlıklı ol hakaretlere ..
Birazdan ne duygusuzluğun kalır , ne insafsızlığın ..
Ben bu sefer boşan demedim; akıllandım artık odaları ayırın diyorum
Ben de ona şok oldum. Arıyor fake isimle tvden yolunu buluyor..Bana hakaret etmesi bazi gercekleri degistirmeyecek maalesef. Degistirecekse etsinler valla bir yuva kurtuldu derim. Herif pisligin karaktersizin teki. Tv den sevgili bulmak nedir ya. Boyle birinden ne beklenir ki.
ne diyecek ki aaaaaa evet pardon onunla konuşuyordum dalmışım seni unuttum mu diyecek
Ben de ona şok oldum. Arıyor fake isimle tvden yolunu buluyor..
Karşısına çıkan fırsatı değerlendirme değil yani basbayağı fırsat Çin de ise gidip getirme durumu adamınki..
Pes yani .. Aynı mahallede otursam bu tiple evi taşırım o derece
yapmaz benim esim 7 24 kimseyle mesajlsmiOr telefonuda ortada birakir. siz böyle saf olup affederseniz daha cok ldatir seni. yok cocugun icin bunlari birakin. madem öyle kocani kovsaydin evdenmerhabalar herkesee bu ara cok konu actım farkındayım ama ınsallh son olur bu ben mart ayında esımın telef gelen bı mesaj le aldatıldıgımı ogrendım eşim bır tv kanalına num ve ismını farklı vermıs bı kadın aramıs oylelıkle tanısmıslar ve ne yazıkkı uc bucuk ay konusmuslar ne yasadıgımı bı ben bı allah bılır ufak bır cocugum var o donem cok hastalandım psıkolojık olarak gıdemedım cocuguma kıyıpta daha dogrusu o gun annemı cagırdım esım işteydı ben cok hastalanmıstım annem gelır gelmez cocugum anarne bak benım odam dıye onu odasına goturunce gıtmekten vazgectım cocugumun bı o sozune odasını oyuncaklarını o kadar cok sevıyordukı yavrum ayırmak duzenını bozmak ıstemedım hem kış ayıydı kadına gelecek olursak eşinden ayrılmıs nişanlı bırde ustune eşimle konusuyo kadınla defalarca konustum daha fena oldum neysekı hala şoku uzerımde ama ayakta durmaya calıstım ben eşim defalarca sozler yemınler ettıı suankı geldıgımız nokta sankı yıne aynııtelefon yedı yırmıdort eljınde bı yere koyup gıttıgı cok az tuvalete bıle telef gırıyo ben bakınca bı oyun oynuyo gorunuyo ama bence yalan gıg-bıme gelıyo gecen sene de aynısını yaptı oyunun altından o kadın cıktıı aceba oyun oynuyo o kadınla mı mesajlasıyorr sızce bı erkek yedı yırmıdort boyle mı yapar eslerınız boylemı ya ben ınanın korkuyorum hadı kadınla barıstıysa konusuyosa bı ınsan sureklı aynı oyunu defalarca oynaması ımkansızz sızce bu ne olabılırr benmı cok abartıyorum bırde eşim gecen dedıkı yazın canakkaleye gıdecem yanıma adam ulabılırsem ama gıderken oraya gıden sehırlerde ıkı gun falan durup gezecem o kadında canakkaleye gıden bır ilde yasıyo bu benım aklıma hemen o kdını getırdı sızce ben yersız kuruntumu yapıyorum
sizi takmiYor ki gozunuzun önunde yaziyor kadina sen uyuzaten yazında aramız berbattı ayrı odalarda uyuyorduk o ara barıstı belkıde cunku o zaman daa elınde gece yarısı telef goruyodum ben hatta cok fena kavga etmıstık
karimla baristim ve kadin suclu senin kocan evliylen elin kadinina niye yaziyor??ya bana belkı ınanmassınız oyle kadınlar varkı ya adamın evlı oldugunu bıle bılee kadın o gun ısrarla eşime mesaj atmıs bızımkı demıskı karımla barıstım arama bıdaha buda ya nıye boyle yapıyorsun bı cvp ver falan hala ısrar sız bu kadına ne dersınız yaa psikolojım alt ust yemınlee
orası cok uzakmıs bızımde ufak cocuk var onan gecen babasıda dedı ama cocuk buyuyunce yıne gıderız dıyoo
Gecen iyi olsun canımKanma o laflara, ben olsam bende giderdim. Merak ettim su an bende gelicem senle desen vazgecicekmi acaba?
Ordan anlarsin aslinda ordaki amaci neymis. Sen inada binersen bende gelicem diye plan bozuldu diye vazgecebilir.
Ne alakasi var canım. Biz bu yaz istanbuldan ayvaliğa kadar her beldede Dura geze çocuklarla gittik.her yerde Konakladik eğlendik. Ve yeni doğumda yapmistim bebeğim 4 aylıkti ozaman kızımda 8 yaşındaydı. Çocuk hiçbir zaman engel olmadı bize. Eşinin bu isteği çok garip geldi bana.birlikte birseyler yapmaktan ya keyif almıyor sizle,yada gerçekten böyle bir kadın var.en yakın arkadaşım esimdir birlikte çok eğleniriz. Ayrı gidilen bir tatil ancak birbirinden kaçan çiftler tarafından gerçekleştirilir. Tabi özel ve mecburi durumlar hariç.orası cok uzakmıs bızımde ufak cocuk var onan gecen babasıda dedı ama cocuk buyuyunce yıne gıderız dıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?