o kadınla barışmış olabılır mı

Oooooh Ada'mda ki rahata bak. Karısını aldatsın,karısı affetsin bide üstüne öyle bi gevşeklik olsun ki Adam hala tek başına arkadaşlarıyla tatil planı yapabilsin. Hayat ona güzel. Valla hiç çocuk falan demeyin benim de çocuğum var. Evet kolay değil yuva dağıtmak ben kolay demiyorum ama beni aldatan adamın yatağında yatmak mı daha zor yeni bi hayat kurmak mı

Aldatilmadim o yüzden acısını bilmiyorum.
Ama esiniz aldatiyor bu bariz belli
Çocuk içinde bi yere kadar bu kötülüğü kendinize yapmayın

Hazırlıklı ol hakaretlere ..

Birazdan ne duygusuzluğun kalır , ne insafsızlığın ..

Ben bu sefer boşan demedim; akıllandım artık odaları ayırın diyorum

Bana hakaret etmesi bazi gercekleri degistirmeyecek maalesef. Degistirecekse etsinler valla bir yuva kurtuldu derim. Herif pisligin karaktersizin teki. Tv den sevgili bulmak nedir ya. Boyle birinden ne beklenir ki.

Bana hakaret etmesi bazi gercekleri degistirmeyecek maalesef. Degistirecekse etsinler valla bir yuva kurtuldu derim. Herif pisligin karaktersizin teki. Tv den sevgili bulmak nedir ya. Boyle birinden ne beklenir ki.
Ben de ona şok oldum. Arıyor fake isimle tvden yolunu buluyor..

Karşısına çıkan fırsatı değerlendirme değil yani basbayağı fırsat Çin de ise gidip getirme durumu adamınki..

Pes yani .. Aynı mahallede otursam bu tiple evi taşırım o derece

Aynen hani karsilasipta etkilendim durumu da degil. Direkt zamparalik icin emek vermis adam.

Cocuk icin degil dunya icin affedilmez bu tip. Mide lazim ya...

Ayrica boyle birinin bir daha aldatmayacagini ummak nasil bir umittir, mavi bir gokyuzudur, ucan kelebeklerdir...

yapmaz benim esim 7 24 kimseyle mesajlsmiOr telefonuda ortada birakir. siz böyle saf olup affederseniz daha cok ldatir seni. yok cocugun icin bunlari birakin. madem öyle kocani kovsaydin evden

Yüzüne söyle. Eğer yok böyle birşey diyorsan telefon dökümünü getir, yoksa ben gidiyorum dersin.

karimla baristim ve kadin suclu senin kocan evliylen elin kadinina niye yaziyor??

Ya bu adam resmen aranmış. Hani karşıma biri çıktı farkedemeden aşık olmuşum, arkadaşımdı vs durumu değil farkında mısınız?
Nasıl bir zihniyetse tv'ye veriyor numarasını, ezikliğe bak. Eşiniz hiç affedilecek türden değil. Tamam aldatmanın affedilmesi olmaz ama bunun resmen söyleyecek sözü yok.

Ya hadi ayrilacak gucunuz yok, agzini burnunu dagitacak gucunuz de mi yok? Bunu essek sudan gelinceye kadar dovup, o telefonu da dötune sokacaksin. Hepsi bu iste. Yap bunu. Hic 3. Sayfa haberlerini okumuyor musunuz? Okuyun da biraz feyz alin.

kusura bakmayın ama o kadını filan boşverin bence. o olmaz başkası olur. hiç kadına takılmayın siz asıl eşiniz pisliğin teki, çok üzgünüm
yani hiç barıştıydık bilmem neydi, çocuğumdu filan bahane etmeyin. adam en ufak bir pişmanlık alameti göstermemiş ki. zaten şu durumda siz nereye gideceksiniz? erkekse o adamın gitmesi lazım, sizden milyon kere özür dilemesi lazım. ama adam hataydı bilmem neydi bile dememiş yahu. (yani aldatmanın pişmanlığı olurdu olmazdı o ayrı bi konu ama hakketen aldatmanın bile bi raconu var diyesi geliyor insanın)
TV'dan kadın bulmak, 7/24 elinde telefonla gezmek nedir yahu, geneleve gitse bundan iyi.
çok ağır karaktersizlik görüyorum ben, Allah sabır versin.

orası cok uzakmıs bızımde ufak cocuk var onan gecen babasıda dedı ama cocuk buyuyunce yıne gıderız dıyoo

Kanma o laflara, ben olsam bende giderdim. Merak ettim su an bende gelicem senle desen vazgecicekmi acaba?
Ordan anlarsin aslinda ordaki amaci neymis. Sen inada binersen bende gelicem diye plan bozuldu diye vazgecebilir.

Bunu dert etme arkadasim yasadigin olay tranva etkisi muhtemel yapti inan surda cogu insanin esinde tel elinden dusmuyor oyun hastalik yapiyormus suphelerini yenebilirsin hal hareketlerinden anlarsin

orası cok uzakmıs bızımde ufak cocuk var onan gecen babasıda dedı ama cocuk buyuyunce yıne gıderız dıyoo
Ne alakasi var canım. Biz bu yaz istanbuldan ayvaliğa kadar her beldede Dura geze çocuklarla gittik.her yerde Konakladik eğlendik. Ve yeni doğumda yapmistim bebeğim 4 aylıkti ozaman kızımda 8 yaşındaydı. Çocuk hiçbir zaman engel olmadı bize. Eşinin bu isteği çok garip geldi bana.birlikte birseyler yapmaktan ya keyif almıyor sizle,yada gerçekten böyle bir kadın var.en yakın arkadaşım esimdir birlikte çok eğleniriz. Ayrı gidilen bir tatil ancak birbirinden kaçan çiftler tarafından gerçekleştirilir. Tabi özel ve mecburi durumlar hariç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…