o kadınla barışmış olabılır mı

Eşim bir erkek olarak ben seni bir kere aldatsam bir daha yaparım. Çünkü bir kez yapan bir kez daha yapar asla da vazgeçmez dyor. Bir erkek bunu diyorsa eğer...... gerisini siz düşünün.

Büyük konusmak istemem ama en kötü sey aldatilmaktir bence tamam gecmistekiler gecmiste kaliyor ama beraber bi iliski basladiktan sonra aldatilmak hazmedilemez bisey cocuk var diye durmakda zor bi durum erkekler cocuk var nasilsa gdemez birakamz diye dsnüyolar ama bu düsnceleri onlara verende biziz sanirim.
Allahm düsmanima yasatmasin zor bi durum benim esimin teli hep ortadadir istedim zaman alir bakarim yani.
Mesela suan komidnn üstnde duruyo her dkka bakarm bazen oda oyun oynar ama her oyunun altnda bsey olcak diye kaide yok ki.
Bikere yasamissiniz size tek tavsiyem .
Dha ònce ögrnipde aci cekimissinz .
Eger tekrar ögrenip bidaha aci cekipde affediceksniz bosanmicaksnz hc kurcalamayin üzlmeyin.
Ama ògrenipte giidceksnz kurcalayin

orası cok uzakmıs bızımde ufak cocuk var onan gecen babasıda dedı ama cocuk buyuyunce yıne gıderız dıyoo
küçük çocukla yolculuğa çıkılmaz diye bir durum yok..çıkmayacaksanız da, o küçük çocuk sadece sizin değil,babası da çıkmayacak o yolculuğa..
adam ciddi ciddi kafaya koymuş birini bulmayı,tv aramış kayıt yapyırmış falan,bulmuş da...ve siz affettiniz bunu aklım almadı.hani kadına inandım kandım falan değil yani.öyle bahanesi de yok..kocanız kandırmış asıl kadını sahte isimle flana..
bu arada yine gidemeyecekseniz hiç kurcalamayın..her seferinde yakalayıp sonra affedecekseniz hiç bulmayın daha iyi...

Kadın ne oldu pekı evlendımı? Onu bılıyormusunuz?

Bunu takiple cozemezsin. Hic beklemedigi anda alacaksin telefonu elinden cingar cikaracaksin. Kurcalayacaksin. Sifreli her yere gireceksin. İcindeki suphe boyle geçer anca

Canım seni anlıyorum ve yaşadıkların zor biliyorum. Ama sakin olman lazım. Unutma ki kimse senin ve çocuğunun hayatından önemli değil. Bu yaşına kadar varmıymış hayatında ki bundan sonra olmaması seni yıksın. Çocuğun için durmanı da anlıyorum. Babasına, evine düşkün olan bir çocuk için travma yaratabilir bu evet. Eşinle güzellikle konuşmayı dene. Al karşına. Geleceğiniz, durumunuz oğlunuz herşey ile ilgili kavga etmeden güzel bir şekilde konuşun. Ona göre hayatınıza yön verin. Ne sen katlan bu sıkıntıya, ne de o çocuk daha herşeyin farkına varacak yaşa gelsin. Bu gel gitlerle olmaz. Karar vermelisin.

öncelikle şu adama (?) eşim demekten vazgeçin. eş yoldaş demektir, bu adamın yoldaşı telefonu.
bu kişi kendisi aranmış, tv lere numara yollamış, başka birini bulmuş vs vs.
sonra yeminler etmiş ki zaten en iyi yaptıkları şey yemin etmek. bozunca direkt çarpılmadıkları için kolay geliyor.
kadınla barışmış mı barışmamış mı bilmem ama fark etmez. ayşe olmaz, fatma olur bu sizi daha mı az üzecek?
evladınıza gelince elbette oyuncakları, odası düzeni önemli ama siz giderek yıpranıyorsunuz. sonra ne olacak?
keşke işiniz ya da maddi gücünüz olsaydı ama sanırım yok.
ne denir ki Allah yardımcınız olsun.

bozukluk eşinizde. tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
eşimle barıştım beni arama öyle mi?
küsünce ne yapacak, kendisi o kişiyi geri arayacak muhtemelen.
düzgün adamın ne işi olur bunlarla.

kesinlikle hemfikirim.

Bir defa affettiysen tekrar aldatıyorlar

Çocuğu birilerine bırakıp bi araba kiralayıp peşine takıl bence gerçekle yüzleşmeye cesaretin varsa

Boşanmamak konusuna yeni bir bahane eklediniz
Çocuğun odası ve oyuncakları için boşanmamak nedir yaa
Adam sizi sevmiyor sizi o evin sadece hizmet kısmındasınız yani yok yatak ayırdım falan bunlar adamı etkilemez işine bile gelir
tv de görüp yalan dolanla aldatan adam Muhtemelen oynadığı online oyunda da birini bulmuştur.
Siz de böyle yok çocugumun oyuncağı yok çocuğumun odası diye bahanelerle gurursuzluktan mutsuzluktan ağlaşın durun
Adamın umrunda bile değilsiniz Adam Gününü gün ediyor hem evde hizmetçi hem kolunda sevgili

Kendınızı hasta edersınız boyle .. Telefonunu takıbe alın.. Whatsapp uzerınden konusuyorlarsa ekrana bı kere barkodu okuyunca web Whatsapp acılıyorsa butun mesajlasmalarını okursunuz boylelıkle.. Allah sabır versın.

Ama eger gıdecek cesaretınız yoksa konunun uzerınde asla durmayın.. Ortaya cıkardıgınızda unutup gececeksenız..

Öncelikle şunu yazmak istiyorum neden bazıları hemen madem öyle niye affettin falan yazıyorki niçin hemen yargılıyosunuz?belki burda bahsedemediği bir durum var yani neden affettiği niçin affettği hangimizi ilgilendiriyo? Bunu anlamlandıramıyorum insanları yargılamak bu kadar basit işte her neyse konuya döneyim..
Bacım valla ne diyim yukarı tükürsem bıyık aşağıya tükürsem sakal.Seni aldatıyo olabilir,aldatmıyoda olabilir. Çünkü güven sarsıldıgı için ister istemez şüphe duuyuyorsun bunu anlamak cok zor ya fırsat kollayıp telefonunu karştrcaksn yada karşına alıp direk patt diye yüzüne sorcaksn baska yolu yok gerci inkarda edebilr ama kanıt bul ondan snra sor.

Çok üzüldüm ama böyle ömür geçmez.Ve evet bana sorarsınız yine aldatıyor.Daha fazla hayatınızdan ödün verip evliliğini sürdürmeyin derim.Kurtulun o değersiz insandan.

Bence affeden insanın tekrar bunları kurcalamaya hakkı yok o yuzden affeden
Susup kabullenecek fazla kurcalamayacak
Kurcalasa ne olur ki yine Susup oturur
Ayrıca konu sahibi çocuğunu odasında oyuncaklarıyla oynar görünce affetmis yani oyle bilinmez gizemli bir nedeni yok

anlamıyorum çocuğunuzu oyuncaklarından ayırmamak için adamla evliliğinizi neden devam ettirdiniz? çocuğunuz odasında oyuncaklarıyla kalsaydı eşinizi evden gönderseydiniz. neticede hatalı olan o düzeni bozulması gereken de o.
kendinize böyle şeyler yapmayın, siz kendinizi sevmezseniz kimse sizi sevmez. böyle kuşkukarla nedenlerle niçinlerle tükenir bitersiniz. belki o kadınla konuşmaz ama gider otobüste birini bulur, metroda tanışır, kafede buluşur vs. vs. bitmez bu. bazen insanların suratına demir bir yumruk indirmek lazım, yürüyün gidin yolunuza. başta canınız yanar ama geçer sonra her şey geçmiyor mu zaten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…