merhaba Amonra
konu kedi olunca akan sular durur benim için de.
Şu anda ben de eşimin 4 yıl önce sokaktan daha yaşı yokken getirdiği kedimiz ile yaşıyoruz.Biz sokak kedisi sanırken meğer ise
rusia blue cinsiymiş.Ben kedimin hergün her an gözlerinin içine bakıp bak oğlum benim evladım yada evlatlarım olursaseni yavrularımdan ayırd etmiyeceğim diye söz veriyorum.
Bir yerde okumuştum hayvan sevgisi evlat sevgiisine yakınmış diye.geçenlerde anneme anne ben anneliği henüz tatmadığım için sana sorayım gerçekten evlat sevgisine yakın mı sevdin sen de kedini dedim.O da bana aynen öyle dedi.
Bu bir yürek işi her kula nasip olmaz.Kocaman yüreğinize ve evinize kedilerin de sığar evladın da.Yeter ki sen tedbirini al dışarıya çıkartma sokak kedisi teması olmasın ve aşıları tam olsun yeter.
24 kedi bebeğin :) + 1 insan : bebeğin =25 :)) bebeklerin ve eşinle mutlu sağlıklı ve uzun ömürlü yaşamanızı dilerim.

hani kedilerdi nankör???? insanlar nankör...
Çocuğun her yönden hayvanlarla büyümesi faydalıdır. Aksine hiç hayvan sevmemiş, hayvanla alakası olmayan çocukların bağışıklık sistemi hassas oluyor. Sonuçta bilimsel açıdan sen farkındasın herşeyin. O önyargılı insanlarda oturup araştırmak zahmetinde bulunmadıkları için yıllarca bu kafayla devam edecekler. Değiştiremiyoruz maalesef onları. O yüzden sen onları takmamaya çalış. Bebeğin için de çok sevindimSağlıklı, mutlu, huzurlu gelecekleri olsun inşallah.
çok çok teşekkür ederim.

takmıyordum önceden de işta mevzu bebek olunca
ben sanki zarar görsün istiyorum bebeğim
kızdığım o.