"o" kişi olduğunu nasıl anladınız

İlk görüşte aşık oldum ve o zaman 4 yıllık bi ilişkim vardı..
O 4 yıllık ilişkiyi hemen bitirdim.. 4 yıllık sevgililikten sonra 6 aylık evliyiz.
Tanıştığımız gün anlamıştım evleneceğimizi.. Çok enteresan bi tanışma hikayemiz var ve devamı da öyle, burda anlatsam birileri beni tanıyabilir bile :KK54:
Anlatsan keşke..Nasıl bir eminlik görür görmez dört Yıllık ilişkiyi bitirmek ☺️

Selam güzellikler nasılsınız :)

Konularımı az çok bilenler vardır, boşandım yeni bekar hayatımı yaşıyorum, huzur gibisi yokmuş vallahi, çevremi falan hep değiştirdim, bana iyi gelmeyen kimseyle vakit harcamıyorum, planlarım var; eskiden eşimle gezmek istediğim heryeri tek başıma gezeceğim inşallah. Gücümü kuvvetimi topladım epey çok şükür...

Esasen evlilik falan hiç düşünmüyorum, zira güven sorunum var şu anda. Karşıma birileri çıkıyor ama içime sinmiyor, yani işte bu diyemiyorum, bir yandan da kimseyi kırmak üzmek umut vermek istemiyorum; ama çok şey mi istiyorum acaba sevmeden de mantık evliliği olur mu diye diye düşünüyorum, zira kusursuz insan yok pektabi. Ama ne yapayım içim almıyor işte ve bunu da karşı taraf hissediyor.

Siz doğru kişiyi bulanlar, o kişiyi nasıl anladınız? Hisleriniz mi fısıldadı size neler oldu anlatın bakalım hele :)
dogru kisi mi acaba? diye hic dusunmedim..
Dogru mu yapiyorum evlenerek acaba? diye de dusunmedim.
Böyle hani acikirsin yemek yersin doyarsin, simdi gercekten aciktim mi ben diye dusunmezsin ya, o bir icgüdüdür ya..
Ben öyle evlendim. 19,5 yasimda tanistim esimle, ( o siralar sakiz gibi uzamis yillardir süren bir iliskim vardi, cocuk benle evlenmek istiyordu, ben istemiyordum, cunku universteyi bitirmeme izin verecegini dusunmuyordum, ben seninle evlenmem diyip bir gecede ayrilmistim, o gün esimle iliskimiz baslamisti) 2 ay icinde evlenmeye karar verdik, yabanci oldugu icin belgeleri toplamakla ugrasirken 3 ay kaybettik, 5 ay dolmamisti evlendigimizde.. Bence cilginlikmis, ama hic sorgulamadim,
esim okuttu üniverstemi, 10. senede oglumuzu kucagimiza aldik.
Simdi 13 senedir evliyiz...
sanirim bu duygu anlamak oluyor.

Farkettim ki hayatıma giren erkekler hep aynı tipte bencil ve beni kullanmaya yönelik düşünceleri olan tipler. Bu sanırım bilinçaltıyla ilgili ben bunu çözmeye çalışacağım.

Burda insanlara bir türlü anlatamıyorum esasen, ben kimseyi aramıyorum, onlar beni buluyor. Ve başta o kadar mükemmel davranıyorlar ki, içimdeki o kuşkuya rağmen bir şans veriyorum ama bakıyorum sonu aynı.
Bir ara bende eski eşime benzer kişileri çektiğimi fark ettim üzerine gittim 1 ay mahvoldum ama sonrasında kendimle yüzleşerek çözdüm 😉

Back
X