"o" kişi olduğunu nasıl anladınız

Tabi ileride ne olur bilemem her şey insanlar için ama şu an o, "o" kişi benim için...

Aşağıda sıralayacaklarımdan bağımsız bir "tık" etme olayı ve his ama, aşağıdakiler de çokça var:

- Çoğu konuda anlaşabilme, anlaşamasan da konu hakkındaki gerekçelerini karşılıyıklı anlayabilme,
- Olgular ve olaylar üzerinden fikrî paylaşım yapabilme,
- Yüksek iletişim (sıklık açısından değil),
- Maddi - manevi - zamansal olarak mantıksız gelen şeyleri sırf karşıdakini görme ihtiyacı veya onu mutlu etme dürtüsü ile yapmak isteme ve bundan rahatsızlık duymama,
- İyi niyetini hissetme ve buna bağlı olarak herhangi bir olayı negatif değerlendirmeye eğilimli olmama,
- Bireysel hayatların devam etmesi ama birlikteyken de hiç sıkılmama,
- Karşıdakine verdiğin değeri göstermekten gocunmama, onu ilk planda tutma, hiçbir şey için emrivaki yapmama,
- İyi arkadaş olabilme, dertleşebilme, eğlenebilme.

Şimdilik bunlar geldi aklıma. Ve hiçbir şeyin hızlı veya yavaş ilerlemesinden korkmuyorsun. 2 ay içinde evlilik kararı almaktan da :)

Not: Arayışta veya bekleyişte olunca hiç denk gelmiyor ama bence:)

Son düzenleme:
Benim onu icten ice yillarca sevdiğimi duymuş cok iligisi yokmus bana karşı ilgimden haberi de yoktu ama bu kızı ortada bırakamam deyip bana haber göndermesi onu istemeye gelicem demesi 💜💜 her yiğidin harcı değil
Bir duzenleme yapayim ben onu sevdigim icin hic kimseyle beraber olmadım çıkmadım 14 yaşında aşık oldum 19 da evlendik

Sizin ufukta mezar tasimi goruyorum ama evlendigimi goremiyorum diye bir konu actiginizi hatirliyorum. Bu yazdiginizi gorunce acaba yaniliyor muyum diye dusundum. Zira en son banlandigim konu oldugun icin aklimda kalmis :)
Demek istedigim herkesin boyle anlari olabilir dogru kisiyi arayabilir. Hepimizin bir seyleri akisina birakamadigimiz zamanlar olabilir. Bana cok insani geliyor nedense. Sutten agzi yandi diye oturup karalar baglayacak hali yok.
Açtım evet ama ben kötü bişey demedim ki karalar bağlasın diye bir iddiam mı oldu ? ben akışına bıraktım zaten aramıyorum kimseyi ama umutlu değilim o ayrı mesele. Bir konu açtım diye başka konulara yorum yapma hakkım olmuyor mu onuda anlamadım. Yorumumda kınayan bişey yok.

Doğru kişi olup olmadığı konusunda emin değildim esasen evlenirken ve hatta evlendiğim gün içimde sıkıntı ve huzursuzluk vardı...
Sevmeden mantık evliliği yapıncada aynı huzursuzluk yine olacaktır, insan sevdiği kişinin olumsuz yönlerini bir nebze tolere edebilir ama sevmediği birinin edemez. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer sözünden kastım buydu. Hernekadar yanlış anlaşmaya mahal versemde...

Amaan bence anlaşılmıyor böyle şeyler greencim. Ex ile ilk yemeğe çıktığımızda içimde böyle değişik güzel bir his vardı biz evleneceğiz sanki demiştim nitekim evlendik de. Gerisini hissedememişim demek ki sonra da boşandık çünkü. Zamanla tanıyosundur işte ne bilim, nasıl olur onu da bilmiyorum flört etmeyi bile unuttum çünkü 3 yıldır, ben konudan çekileyim en iyisi :))

Doğru kişi olup olmadığı konusunda emin değildim esasen evlenirken ve hatta evlendiğim gün içimde sıkıntı ve huzursuzluk vardı...
Emin olmamanızdaki neden neydi peki içinize sinmeyen şeyler çünkü benimde son zamanlarda seviyorum ama iş ciddiye doğru gidince acaba diyorum

esimi ilk gordugumde hangi salak bununla evlenir şu tipe bak yazik demistim icimden ;)) sonra bi baktim aşik olmusum.eşimden etkilenme sebebim guvenilir biriydi uzulecke olsam dahi asla yalan soylemez yapamayacagi sozler vermezdi.kac yildir evliyiz bi tek yalanini bile yakalamadim.bazi huysuz taraflari var ama her kadinin istedigi gibi cok guvenilir sadik biri.

Selam güzellikler nasılsınız :)

Konularımı az çok bilenler vardır, boşandım yeni bekar hayatımı yaşıyorum, huzur gibisi yokmuş vallahi, çevremi falan hep değiştirdim, bana iyi gelmeyen kimseyle vakit harcamıyorum, planlarım var; eskiden eşimle gezmek istediğim heryeri tek başıma gezeceğim inşallah. Gücümü kuvvetimi topladım epey çok şükür...

Esasen evlilik falan hiç düşünmüyorum, zira güven sorunum var şu anda. Karşıma birileri çıkıyor ama içime sinmiyor, yani işte bu diyemiyorum, bir yandan da kimseyi kırmak üzmek umut vermek istemiyorum; ama çok şey mi istiyorum acaba sevmeden de mantık evliliği olur mu diye diye düşünüyorum, zira kusursuz insan yok pektabi. Ama ne yapayım içim almıyor işte ve bunu da karşı taraf hissediyor.

Siz doğru kişiyi bulanlar, o kişiyi nasıl anladınız? Hisleriniz mi fısıldadı size neler oldu anlatın bakalım hele :)
Iste o bu değil. Bu değil. Bu değil. Duygusu onu görünce işte bu dedirtiyor. Eşimi görene kadar çok kişi ile tanistirildim. Ama esimi gorene kadar bu değil dedim.
Ama esimi görünce çok yakışıklıydı. Bu değil dedim. Kesinlikle degil. (Bu kadar yakışıklı olmak derhalyasaklanmali diye düşündüm) Ortamdan kaçmak için bir taktik yapayim dedim. Bana dediki senin için burdayım. Seni tanımak istiyorum. O masadan kalkarken. Bu dedim. Iste bu. Tam 20 kilo verdim. Bile isteye sırf yanında kendimi iyi hissetmek için. şimdi Iyiki diyorum. Iyiki bu kadar sıcak ve dürüst yaklaşmış.
Su an saçmalamış olabilirim :)

Ben de bir yorumun aksine kesinlikle beklentilerinizi düşürmemeniz gerektiğini düşünüyorum. Evlenmek için evlenmeyecekseniz tabi ki kriterleriniz ve beklentileriniz olacak. Bence düğün sürecine girildikten sonra hissedilenler evlilik gidişatında da etkili. Eğer içiniz rahat değilse, heyecan, huzur yoksa evlilikte de büyük sorunlar oluyor.

Back
X