O kişiyi ariyorum !

Isyerinde iyi bir seyler yok mu:KK48:

Hepsi kadin desem ? :))

Yalnizligi da o kadar seviyorum ki sosyallesmek bana göre değil :/ biraz sosyalleşmek lazım . Kafeye kitapçık gitsem belki tanisirim birileri ile ama nerdee?

Sizin görüştüğünüz biri var mı ? Ya da nasıl tanıştınız erkek arkadasinizla veya eski erkek arkadasinizla?

Sırf sevgili yapmak için sevgili ol bence. 17-18 yaşından itibaren yaşaman gerekenleri yaşamadığın için tecrübesizsin. Ben hayatına ilk giren insanın mükemmel insan olduğuna inananlardan değilim. İlk sevgilisiyle ömür geçirenler de başka karşı cins tanımadıkları için karşı tarafı mükemmel yaşadıkları ilişkiyi en iyi sananlardır genelde. İstisnalar vardır belki, ben görmedim.
Ama iyi bir ilişki için tecrübe şart, karşı cinsi tanımak şart. Mükemmeliyetçi kimliğini bir kenara bırakıp karşı cinsi iyisiyle kötüsüyle tanımaya başlamalısın. Yoksa bir uyanık gelir kandırır seni.

Hepsi kadin desem ? :))

Yalnizligi da o kadar seviyorum ki sosyallesmek bana göre değil :/ biraz sosyalleşmek lazım . Kafeye kitapçık gitsem belki tanisirim birileri ile ama nerdee?

Sizin görüştüğünüz biri var mı ? Ya da nasıl tanıştınız erkek arkadasinizla veya eski erkek arkadasinizla?

Bir onceki flort ettigim abiyle isortaminda tanistim, eski patronumun avukatiydi, sirket avukatlarindan biriydi:KK50:

Yukarda bir uye, bu isin formulu yok aranarak bulunmuyor yazmis ya katiliyorum. En cok sevdigim kisiyle diyeyim, tren istasyonunda tanistim, hem de alakasiz bir sekilde. Kapali, hani yagmur yagmaz ama bulutlar boyle yere yaklasir ic bogar oyle bir gundu. Hic keyfim yoktu ama baska bir doktora ogrencisi kiz, yakindaki buyuk sehre alisverise gidelim mi dedi. Ben de peki dedim. Bir cumartesi gunuydu, ben platformda bekliyordum, arkadasim olan kiz da yaninda ofis arkadasiyla geldi. Beraber kahve icmisler, cocuk da bizim kziin yaninda gelmis. Bunca zamandir ayni okulda ayni binadaymisim ama Allahim nasil gorememisim, nasil fark edememisim dedim onca zaman hep yani basimdaymis. Kafami kaldirdigimda bana bakiyordu, ben de gozlerine baktigimda sanirim o anda asik oluverdim. Hic beklemedigim bir an, hic beklemedigim bir yer ve zamanda oldu yani.

Hayat surprizlerle dolu, olacagi varsa gelip ask seni buluyor bir sekilde diyeyim:KK19:

Bence ilk adımı atmaktan hiç çekinme. Bugüne kadar bana ilk adımı atan kimseyle sevgili olmadım, benim ilk adımı attıklarımla ilişkim oldu hep; çünkü çekingen erkekleri seviyorum. Eşimi ilk gördüğüm zaman da ona direkt yürüdüm, kesinlikle hiç pişman değilim :)

İns en güzel ve en yakın zamanda,size en uygun kişiyle tanisirsiniz.
Benim de uzun yıllar sevgilim olmadı.Cekingenligime ve hayatımda başka şeylere odaklanmama veriyorum.
Şimdi bir erkek arkadaşım var,evlenme teklif etti,evet dedim..ama hayat bu ,ne olacağı belli olmaz.gunun birinde ayrilmak isterse yada elimizde olmayan bir nedenle ayrı dusersek,hayat ona da bana da yine güzel şeyler sunar buna inanıyorum.cinku çok iyi bir insan..
Sevdiğiniz şeylere daha fazla zaman ayırın ve beklemeyin o kişiyi..
Sizin hiç beklemediğiniz bir anda o kişi karşınıza çıkıverir,ve hayatınıza girmek için çaba gosterir. O zaman çok doğru bir zamanlama olduğunu anlayacaksınız ve iyi ki şimdi tanımışım diyeceksiniz

ıyıde hayatınızda bırı olmak zorunda degılkı
bu bır standart da degıl nıye sevgılım yok demeye utanıyorsunuz
kaygısız basınız var ne guzel ıste

İnsan ister tabi erkek arkadaşı olmasını. Çok normal bu. Yaşında çok genç değil ilk deneyim için. Umarım karşına sana bir şeyler katabilcek nazik akıllı bir adam çıkar. Nerden bulunur sorusuna bir şey diyemem. Öyle ısmarlama olmaz ama birinden etkilenirsen anlarsın zaten. İlk adımı atmak her zaman zor olur ama cesaretli davran. Hadi inşallah diyelim❤️

ıyıde hayatınızda bırı olmak zorunda degılkı
bu bır standart da degıl nıye sevgılım yok demeye utanıyorsunuz
kaygısız basınız var ne guzel ıste

Asil kaygili basiniz o zaman oluyor.
Bunu soylemek ve yasamak zor ama erkekler surekli curetkar ve kustahca size yaklasabiliyorlar neden yalnizsiniz.
Kizlar da yalnizsiniz diye sizinle daha rahat ugrasip erkek arkadasiniz olmadigindan kiz arkadasiniz da olmasin diyerek insanlari yanina cekip sizi yalniz birakip sizinle ugrasabiliyorlar.
Sizden buyuk kadinlar yalnizliginizdan dolayi size kolayca kirici laflar yapistiriyorlar.

25 yaşındayım birebir sizinle aynı durumdayım. İyi bir eğitimim kariyerim var şu anda ama hiç sevgilim olmadı ve gerçekten insanın bir yani eksik kalıyor .ama gelenler de tam elenmelik oluyor :KK48: çözümüm yok sizi anladigimi bilin diye yazmak istedim. Bizde kariyer yaparız napalım :))

Derdin bu mu diyeceksiniz ama uzun süredir beni yiyip bitiriyor.

23 yaşındayım . Şu ana kadar erkek arkadaşım olmadı . Sebebi ise şu ; erkeklerle arama mesafe koymam . Hayatımda şu ana kadar gördüğüm erkeklerin hiçbiri düzgün değildi . Üstüne para sıkıntımız ve türlü türlü sıkıntılar. Kendimi sadece ders calismaya verdim . İyi bir okula gittim , dil öğrendim hala da gelistiyorum . Mezun oldum is buldum vs. Ama son zamanlarda şunu fark ettim . Hep bir yanim eksik.

Arkadaşlarımın erkek arkadaşlari var , bana da ne zaman olacak diyorlar sevgilin. Yok demeye utanıyorum inanin . Ayrıca; bana yardımcı olacak ve boş zamanlarımı gecirebilecegim birini istiyorum . Öte yandan da, çok mükemmeliyetçiyim, birini beğenebilir miyim bilmiyorum .

Çekingen bir insan olarak sorum şu : Nasıl ve nerede biriyle tanisabilirim, hatta ilk adımı nasıl atabilirim ?
Niye utanıyosunuz ki? Bu da bir tercihtir. Kimse evlenip bu gereksiz yere çocuk getirmesine ihtiyacı yoktur. Arkadaşlarınızın samimi olduğuna inanmıyorum. Bu laflar cahil kadınların hemcinsleriyle rekabet etme lafları başka birşey değil. Sakın birileri dedi diye onlara göre yaşamayın. Ama birisini arıyorsanız insanlara önyargılı davranmayın. Bu erkek pislik birine benziyor diye düşünerek mesafe koymayın. "ya kötü çıksa naparım?" derseniz cevabı şudur:"bunu da gördüm" diyip o kişiyi hayatından çıkarmak. Eğer hiçbir erkek sizinle tanışmak istemiyorsa soğuk izlenimi kırın,siz de beğendiğiniz kişiye tanışmak istediğinizi söylemekten çekinmeyin

Back
X