O kişiyi ariyorum !

Asil kaygili basiniz o zaman oluyor.
Bunu soylemek ve yasamak zor ama erkekler surekli curetkar ve kustahca size yaklasabiliyorlar neden yalnizsiniz.
Kizlar da yalnizsiniz diye sizinle daha rahat ugrasip erkek arkadasiniz olmadigindan kiz arkadasiniz da olmasin diyerek insanlari yanina cekip sizi yalniz birakip sizinle ugrasabiliyorlar.
Sizden buyuk kadinlar yalnizliginizdan dolayi size kolayca kirici laflar yapistiriyorlar.
cok yanlıs...
hayatınızda bırı olunca bunların hıcbırınden kurtulmuyorsunuz
bu kez evlılık ne zaman neden evlenmıyor senınle !daha evlılık teklıfı alamadın mı ne
evlenırsınız
cocuk ne zaman neden cocugunuz olmuyor yoksa esın mı ıstemıyor
cocuk olur
ıkıncı ne zaman ?
bu cocugun gelısımı eksık mı ne ? benım cocuk su ayında sunu yaptı senınkı neden yapmıyor

bunun sonu yokkı

mılletın agzına gore yasanmaz onemlı olan sızın huzurunuzu korumanız ve bunlarla yasamayı ogrenmenız gerekıyor malesef bazı ınsanlar cok luzumsuz ve gereksız herseye karısırlar etrafınızda bu ınsanlardan eksık olmaz

oyuzden kafanıza takmayın neden yok neden yalnızım demeyın o an kı durumunuz neyse onun tadını cıkarın ve sızı dogru kısının kesfetmesını bekleyın :)

Ne güzel keşke ben de senin gibi olabilseydim. Cekingen ve sessiz olmama ragmen hep bu yönde arayış içinde oldum. Maddi sikintimizda vardi. Hatta başka onemli kayiplar da. Ama bunlar beni o yöne daha çok sürükledi. Kendimden nefret ediyorum çoğu zaman bu yüzden. Allah hayırlısını versin hakkında evlendigin kişi ilkin olsun ve sonun olsun.

Boyle seyler genelde aramazken bulunuyor. Allah gonlune gore versin. En guzel yaslarindasin. Kendine guveniyorsun zaten. Sana yanasanlara sans ver. Calistigin ortamda falan begendigin biri olursa cekinme belli et, bir yerlere davet et.
Ilk tanistigin insanla bence evlenmek zorunda degilsin. Ilk gorustugun kisinin o kisi olma ihtimali cok dusuk hatta. Once kendi deger yargilarina uygun, sonra ailesini tolare edebilecegin ve sonra senin ailenin de kabul edecegi biri olur umarim.
Sevgiler.

cok yanlıs...
hayatınızda bırı olunca bunların hıcbırınden kurtulmuyorsunuz
bu kez evlılık ne zaman neden evlenmıyor senınle !daha evlılık teklıfı alamadın mı ne
evlenırsınız
cocuk ne zaman neden cocugunuz olmuyor yoksa esın mı ıstemıyor
cocuk olur
ıkıncı ne zaman ?
bu cocugun gelısımı eksık mı ne ? benım cocuk su ayında sunu yaptı senınkı neden yapmıyor

bunun sonu yokkı

mılletın agzına gore yasanmaz onemlı olan sızın huzurunuzu korumanız ve bunlarla yasamayı ogrenmenız gerekıyor malesef bazı ınsanlar cok luzumsuz ve gereksız herseye karısırlar etrafınızda bu ınsanlardan eksık olmaz

oyuzden kafanıza takmayın neden yok neden yalnızım demeyın o an kı durumunuz neyse onun tadını cıkarın ve sızı dogru kısının kesfetmesını bekleyın :)

Zaten huzurlu yasamamiza engel olduklari icin sorun cikiyor.
Erkeklerin cogunun akli ya parada ya da orda.
Kadinlar da surekli kavga savas halindeler.
Yazdiklariniz dogru bu sorular bitmez evet hepsi kendine gore yasamasi zor durumlar.
Guzel dilekleriniz icin Tesekkurler.
Ne guzel ve tatli yazmissiniz :)

Back
X