"O kızdan ayrılacağım" deyip beni bekletti

minasr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
306
1
116
Aynı üniversitede 3 sene kardeş gördüğüm bir erkek. Bana hoşlandığı farklı farklı kızları anlattı. Ben ona platonik olduğum erkeği anlattım. 3 sene birbirimizi çok yakın tanıdık. O sevgili yaptı ve ben de birisiyle konuşmaya başlamıştım. Ve son sene bana karşı davranışları değişti. Hoşlandığını seziyordum ama görmemezlikten geldim hep. Hatta en sonunda sevgilisi olmasına rağmen itiraf etti. Bir anda benim hoşlanabileceğim türde bir erkek oldu davranışlarıyla. Yakında o kızdan ayrılacağım onu sevmiyorum seni seviyorum sana benzediği için onlaydım dedi hediyeler aldı bana. Kimseden görmediğim iyiliği gösterdi zor zamanımda. Ağladığımda ilk o koştu. -3 derecede üzerindeki montu veren biri düşünün. Sadece Evet dersen hemen senin olacağım dedi. Bırakmadı o kızı. 1 hafta boyunca bekleyeyim dedim. Konuştuğum çocukla aramızdakileri bitirdim.Zaten sevgilisi eski bir arkadaşım olduğu için üzgündüm üstelik evet dediğim için de vicdan azabı duydum. Sonuçta aralarına giren bir kız konumundaydım ve aramızdaki her şeyi bitirdim. Hala beni suçluyor bitirdiğim için hatta sevgilisiyle gözümün önünden geçiyor mutlu olduğunu hissettirmeye çalışıyor. Onu bıraktım diye intikam alıyor yani. Şimdi bir dost kaybetmenin yanı sıra her gün konuştuğum ve hoşlanmaya başladığım birisini de kaybetmiş oldum. 3 sene boyunca bir erkeği tanısan da asla tam olarak tanıyamadığımı fark ettim. Önceleri pişman oldum neden bitirdim ki sevmiyor dedim. Ama şuan mutluyum çünkü doğru bir hareket yaptığıma inanıyorum. Şimdi ne yapmalıyım da içimdeki boşluk kapanmalı arkadaşlar?

Son düzenleme:
Sen hatayi bastan inanmakla yapmissin ki..
O kizi birakmadan sen adim atmissin

Başlık konu uyumsuzluğu, bir karar verin kim terketti?

O beni bekletti bir kaç hafta. Vicdan azabı çektim evet ayrıl seninle olcam dediğime ve ben terk ettim.

Kusura bakmayın, deminden beri "o kızdan ayrılacağım deyip beni terketti." diye okuyorum :(

Boşvermeye çalışın; iyi bir dost değilmiş, sevgili de olamazmış. En kötüsünden biriyle gördüğünüz için bundan sonra düşmezsiniz böyle bir hataya. Vicdan azabı çekmenizi gerektirecek bir şey yok ama, bazen başlamadığına da sevinmek lazım.

Kusura bakmayın, deminden beri "o kızdan ayrılacağım deyip beni terketti." diye okuyorum :KK43:

Boşvermeye çalışın; iyi bir dost değilmiş, sevgili de olamazmış. En kötüsünden biriyle gördüğünüz için bundan sonra düşmezsiniz böyle bir hataya. Vicdan azabı çekmenizi gerektirecek bir şey yok ama, bazen başlamadığına da sevinmek lazım.
Pardon yanlış yazdım, evet ayrıl seninle olcam demediğim için pişman oldum. Sonraları yalnızlık çekince ...

o kızı sevmese de istemese de sen kabul etmemeliydin... çünkü o kız onun hayatında... Aynı şey sana yapılsa ?
Şimdi asıl sorun şu eğer pişmanlığın sevgilisi olan birinin hayatına girdiğin içinse, sözüm yok.. ama herşeye rağmen kendini masum görüyorsan da doğru değil bu... olmaması gereken bir ilişkiymiş bu. Bir de demişsin ki ayrıl seninle olacağım demediğime pişmanım diye... Ne kadar doğru bir davranış ki başkasının aşkına göz dikmek ? sırf yalnızlığını tatmin için bir kızı sevdiğinden ayırmak... ha o adam da masum değil sende o ayrı... Lütfen kendi hayatınıza bakın... başkalarının aşkına değil. Kendinize gelin... böyle yaparak kendi kalitenizi de ne kadar düşürdüğünüzün farkında mısınız ?

Sonradan pisman oldum derken? Yani sevgilisi olan adamin ikincisi olmaya mi meraklisin?
Hayır tabiiki. Sevmediği bir insanla beraber olsun aralarındaki ilişki yine de bozulmasın dediğime önceleri pişman oldum. Ama şimdi şükür öyle bir durum yok

Birincisi nasıl o kadar süredir iki arkadaşı idare edebilecek hadi onu geçtim birini severken başka birine ben aslında seni seviyorum onunla sana benzediği için birlikteyim diyen biriyle nasıl arkadaş kalabilmişim diye üzülün. İkincisi de onun yüzüne tükürmeniz gereken bir durumda yaptığınız yanlışlara bence. Kusura bakmayın.

Hayır tabiiki. Sevmediği bir insanla beraber olsun aralarındaki ilişki yine de bozulmasın dediğime önceleri pişman oldum. Ama şimdi şükür öyle bir durum yok

Bu vicdanın rahatlatılmak için verilen bir bahane bence... yani zaten sevmiyor o kız sevilmiyor demek... her ilişkinin iniş yokuşları vardır... inişe giren her ilişkiye, bir kadın burnunu sokup zaten sevmiyor ya dese dünya yalnızlıktan ayrılıktan geçilmezdi. İlişkiler zaman içinde karşılıklı çabalarla düzelir. lütfen bununla vicdan rahatlaması yapmayın...

Sevmedigini nerden cikardin? Sana soylediklerinden mi? Gercekten onu degil seni sevseydi derhal bitirir seninle birlikte yoluna bakardi. Ama onun niyeti ask falan degil. Mumkun oldugu kadar cok kadini bir arada idare etmek. Alet olmayin su pis oyunlara.

Sevmedigini nerden cikardin? Sana soylediklerinden mi? Gercekten onu degil seni sevseydi derhal bitirir seninle birlikte yoluna bakardi. Ama onun niyeti ask falan degil. Mumkun oldugu kadar cok kadini bir arada idare etmek. Alet olmayin su pis oyunlara.
Anladım zaten artık. Teşekkürler...

Back
X