Aynı üniversitede 3 sene kardeş gördüğüm bir erkek. Bana hoşlandığı farklı farklı kızları anlattı. Ben ona platonik olduğum erkeği anlattım. 3 sene birbirimizi çok yakın tanıdık. O sevgili yaptı ve ben de birisiyle konuşmaya başlamıştım. Ve son sene bana karşı davranışları değişti. Hoşlandığını seziyordum ama görmemezlikten geldim hep. Hatta en sonunda sevgilisi olmasına rağmen itiraf etti. Bir anda benim hoşlanabileceğim türde bir erkek oldu davranışlarıyla. Yakında o kızdan ayrılacağım onu sevmiyorum seni seviyorum sana benzediği için onlaydım dedi hediyeler aldı bana. Kimseden görmediğim iyiliği gösterdi zor zamanımda. Ağladığımda ilk o koştu. -3 derecede üzerindeki montu veren biri düşünün. Sadece Evet dersen hemen senin olacağım dedi. Bırakmadı o kızı. 1 hafta boyunca bekleyeyim dedim. Konuştuğum çocukla aramızdakileri bitirdim.Zaten sevgilisi eski bir arkadaşım olduğu için üzgündüm üstelik evet dediğim için de vicdan azabı duydum. Sonuçta aralarına giren bir kız konumundaydım ve aramızdaki her şeyi bitirdim. Hala beni suçluyor bitirdiğim için hatta sevgilisiyle gözümün önünden geçiyor mutlu olduğunu hissettirmeye çalışıyor. Onu bıraktım diye intikam alıyor yani. Şimdi bir dost kaybetmenin yanı sıra her gün konuştuğum ve hoşlanmaya başladığım birisini de kaybetmiş oldum. 3 sene boyunca bir erkeği tanısan da asla tam olarak tanıyamadığımı fark ettim. Önceleri pişman oldum neden bitirdim ki sevmiyor dedim. Ama şuan mutluyum çünkü doğru bir hareket yaptığıma inanıyorum. Şimdi ne yapmalıyım da içimdeki boşluk kapanmalı arkadaşlar?