O kızdan soğuyunca bana geri dönebilir mi?

kız istememiş olabilir şahsen ben sevgilim olsa eski kız arkadaşıyla konuşmasına kızardım izin vermezdim..tatlım bu konuda haksızsın bence..sende önüne bak ailenin kabul edeceği birini bul bence..boşver artık onu..

Kız istemiş olabilir evet aklıma gelmedi o. teşekkür ederim. Ama sanaldan tanıdığı yuzunu bıle görmedıgı bır kız.. Bunu nasıl bağlamış anlamıyorum... Öyle dese bile yapmaması gerekirdi diye düşünüyorum. Bana zaten önceden söleyecekmiş ama fırsatını bulamamıs.O ana kadar iyi davrandi.Ve söyleyince bağlantıyı kopardı.Bu daha üzücü değilmi Ben onun öyle bir insan olduğuna ınanamıyorum.

Tamam haklısınız mantıklı olan şeyleri söylüyorsunuz.. Bir anda kız bulduğunu söyledikten sonra koparması üzücü değilmi? Normal arkadaşım olsa bile kalbim kırılmazmı...

Her gün arayan, merak eden adam gitti iki gündebir yabancı geldı.

Bu saatten sonra sizinde unutmanız lazım bence yeni başladığı ilişkide saglam bişey degil ama sizin sonunuz yokmuş madem boşa üzmeyin kendinizi.. Anladığım kadarıyla büyük bi aşkta yok bagımlılık-alışkanlık olmuş ..

Biblosurat yorumun ıcın teşekkürler.

Yapmam gereken şey unutmak ok anladım onu.Peki o neden değişti birde ona yorum yapabilirmisin:)

Kalitesiz olduğundanmı ama iyi bir insandı.2 Günde hemen değişti

anlayamadım tam sen onu lise mezunu olduğu için terkettin ve şimdi o başka bir kız bulunca onu hayatında istiyorsun..belkide o kız gerçekten çocuğa değer veriyordur onu lise mezunu olduğu için yadırgamıyordur?

ısrarla değiştiğini söylüyorsun ama belki değişmemiş de olabilir. seninle görüşmenin seni unutmasını zorlaştıracağını düşünüp görüşmeyi birden kesmek istemiş de olabilir. ya da kız arkadaşı olduğu halde eski sevgilisiyle görüşmenin etik olmayacağını düşünmüştür. o da olmadı senin unutamadığını görüp sırf senin iyiliğin için görüşmeyi kesmiş olabilir. yani böyle bir şey için daha bir sürü sebebi olabilir. böyle bir şeyi yapması için ille de vicdansız ve kişiliksiz biri olmasına gerek yok. kaldı ki bir tahsili ve mesleği olmamasına rağmen sen bu adamla ciddi düşünebilmişsin, yani kişiliğinde bir cevher görmüşsün. görüşmeyi kesmesinin kişiliksizlikle alakası yok gibi geliyor bana da. bunu sorgulayıpdurmak yerine sen de onun yaptığı gibi önüne bak.

Hayır lise mezunu olduğu için değil...Mesleği olmadığı için.memur olsun demiyorum.. Eketrikçi olsaydı berber olsaydı.Bir işi bir dükkanı olsaydı hiçbiri yok. Aöf insan kaynakları bölümünü yazıdrdım sırf bıtırsın memur olsun diye. ama olmadı kaldı.Beklerım dedım ama olmadı yapamadı.Ailedemde istemedi haliyle. Evlenirsek ben ona bakmış olacagım. mesleği olanlar boş geziyor. Bu n eyapabilirki

Canım açtığın konulara baktım da sen de birisiyle birlikte olmuşsun. Bunu biliyor muydu bilmiyorum ama senin başkasıyla birlikte olduğunu öğrenmiş olabilir.. Yok önceden de öğrenmişti diyosan,, o da artık senle bağlantısını kesmek istemiş olabilir bence. Kim sevdiği birinin başkasıyla birlikte olduğunu bile bile konuşmak ister ki? Bir diğer seçenek de acı fakat gerçek olabilir; başka bir kızı görünce seni sevmediğini anlamıştı.r

Evet o da olabilir Kızı görünce beni sevmedğini anlamış olabılır.. Ama bu bana yapılan haksızlık değilmi

Birsen82 cok guzel anlatmis ayni seyleri yazmak anlamsiz oldugu icin alinti yapilmistir!

Tabiki hepiniz haklısınız ama onun icin yorum yapmıyorsunuz.neden böyle davrandığına dair. Sadece benim yapmam gerekeni söylüyorsunuz..Tamam ben ona katılıyorum..

Onun ıkı günde değişmesine yorum yapmıyorsunuz((

sevgili olupda sonradan arkadaş olma durumuna sinir oluyorum ,nasıl yapıyorsunuz anlamış değilim ilk başta duygusal anlamada birşeyler yaşayıp nasıl sonradan sıradan bir arkadaşlığa dönüşürki?

hem terk eden sizsiniz ve siiz unutmak için başka bir kız ile beraber,bırakın aramayın ,siiz zaten seçimini yapmışsınız,ne arayın ne de konuşun,böyle yaparsanız kendinize acı çektirmek başka bişey olmaz bu.

yolunuza bakın derim.

bence düşüncelerin çok saçma sen adamdan ayrılmışsın. bitmiş gitmiş , bir daha ilişkide yaşamak istemiyorum ama sadece arkadaş olalım diyorsun. E madem öyle niye hayatında birnin olması seni rahatsız ediyor.Ne yani sen kendine uygun birini bulana kadar eski sevgilin seni mi poh pohlayacak

Madem sadece arkadaşın olarak görüşmek istiyorsun o zaman , sevgilisi olmasından ve sevgilisine vakit ayırmasından şikayet etme...

Son düzenleme:
Evet o da olabilir Kızı görünce beni sevmedğini anlamış olabılır.. Ama bu bana yapılan haksızlık değilmi

allah aşkına kusura bakma ama şu yorumunu görünce sinir oldum yanii , niye sana yapılan bir haksızlık olsun.Sen dememiş misin adama arkadaş kalalım e kalmışsınız.Sevgilisi değilsin ki sen sana haksızlık yapsın.Onunda hayatına birileri giricek mutlaka başkalarına birşeyler hissedicek.

Böyle yapmasının nedenini sormuşsun , e anlamış seninle olmayacağını ve hayatıma yön vereyiim bari demiş.Ben sana yapılan bir haksızlık görmüyorum.bence sen çok bencilce düşünüyorsun ama dünya senin etrafında dönmüyor ki arkadaşım...

bende ayrıldım erkek arkadaşımdan arkdş kalalım dedim.Görüşmüyoruz ama düşman değiliiz görüşmemiz gerekirse görüşürüz.Halen birşeyler hssedyrmuyum evet yeni diye hissediyorum.Ama şuan onun hayatına başkası girse , ben bana haksızlık yaptığını düşünmem belki biraz üzülürüm ama kesinlikle bana haksızlık yapmış olmaz.Eğer ben senin yerinde olsam , erkek arkadaşının hayatında başka bir kız olduğunu öğrendiğimde madem bnmle eskisi gibi konuşmuyor e bende konuşmazdım , canı ne zaman isterse o zaman msj atar veya arar , nye bu kadar takıyorsun ki.... bence sen kendine itiraf edemiyorsun ama senn halen onunla bir ilişki yaşama umudun var...

ikiniz de ayrıldıktan sonraki boşluğu doldurmak için arkadaşlığa devam etmişsiniz..alışkanlıkları bırakmak çok zordur..ama kendisi o boşluğu dolduracak başka birini bulunca artık sizin eksikliğinizi hissetmiyor..buda gayet normal.size haksızlık değil..seviyorsanız beraber olacaksınız.her zorluğa göğüs gereceksiniz..olmıcağını düşünüyorsanız bırakın çocuk hayatına baksın..siz de kendi hayatınıza bakın..bunun ortası yok.

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Yani benim hatam şu.Ayrıldıktan sonra arkadaş kaldık ama araya mesafe koyamadık..Bir anda kızı bulmasıyla boşluğunu doldurdu ...

Keşke ayrıldıktan sonra ben koysaydım mesafeyi şimdi kendime canım sıkılıyor.Aptal gibi hissediyorum kendimi

Şimdi aklıma gelince kendime başka uğraşlar buluyorum

Çocuğu terk edip (mesleği yok diye) arkadaş kalmak isteyen sensin.E kalmışsınızda ısrarla çocuğun neden böyle davrandığını soruyosun ayıptır sorması nerden bilebiliriz güzelim!
Çocuk ya seni çok seviyo ve senin ısrarla bu işin olmıycagı yorumların sonucunda senden uzaklasma gereğı duydu ve diğer kızla üstünü örterek birlikte yada diğer kızı gerçekten sevdi seni unuttu ve kız arkadasına haksızlık etmemek için seninle arasına mesafe koydu .
cocuk ıssız dıye ayrılmıssın keske elektrıkcı berber olsaydı vs demıssın .gırer bı yere calısır ne olmus lıse mezunuysa neyse her kezın kendı tercıhı ama sımdı oturup ahlanıp vahlanma .cocugu basta ıstemeyen sensın onun ılgısıne alısmıssın HAKKIN OLMAYAN ilgiyi cocuk senden gerı cekınce sana haksızlık ettıgını dusunuyosun .bırak cocugu yoluna baksın senınkısı sevgı degıl bagımlılık umarımcabucak kendı yoluna donersın.mutluluklar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…