Ama sevgılısı olduktan sonra niye değişti.Eskisi gibi devam edebilirdi zamana bırakabilirdi mesafeyi. Ama bir anda kesti.ben buna üzülüyorum.Bundan 1 hafta öncesine kadar iyi hoşta ...Kız bulduktan sonra neden ama ...ben birisini bulsam kendisinden görüşmemi hemen kesecekmıydım hayır... pekı onun yaptıgı acımasızlık değilmi)
Tamam haklısınız mantıklı olan şeyleri söylüyorsunuz.. Bir anda kız bulduğunu söyledikten sonra koparması üzücü değilmi? Normal arkadaşım olsa bile kalbim kırılmazmı...
Her gün arayan, merak eden adam gitti iki gündebir yabancı geldı.
anlayamadım tam sen onu lise mezunu olduğu için terkettin ve şimdi o başka bir kız bulunca onu hayatında istiyorsun..belkide o kız gerçekten çocuğa değer veriyordur onu lise mezunu olduğu için yadırgamıyordur?
Hem benim yanımda olsun diyorsunuz hemde uzak dursun diyorsunuz duygusal anlamda..
Tabiiki hayatına birileri girecek, tabiiki mutlu olmanın yollarını arayacak..
Ne olacaktı, sizin hayatınız dolana kadar yani size uygun birini sevene kadar size eşlik mi edecekti ? Haksızlık olur böyle düşünmeniz..
Belliki duygusal boşluk yaşıyorsunuz..
Döner mi diye beklemektense, yüreğinizi bu konuda çok derinleştirmemeye gayret edin.
Yoksa platonik bir duruma dönebilir duygularınız.
Evet o da olabilir Kızı görünce beni sevmedğini anlamış olabılır.. Ama bu bana yapılan haksızlık değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?