O kızdan soğuyunca bana geri dönebilir mi?

Beni suçluyorsun ama empati yapmıyorsunuz. Kendi ayakları üzerinde durmayan birisi.Benden para bile isteyebiliyor.Nasıl evlenınce mutlu olabılırız...Ben hayata toz pembe bakmıyorum.

Beni suçluyorsun ama empati yapmıyorsunuz. Kendi ayakları üzerinde durmayan birisi.Benden para bile isteyebiliyor.Nasıl evlenınce mutlu olabılırız...Ben hayata toz pembe bakmıyorum.

tmm cnm işte bizde diyoruz ki mutlu olmayacağını düşündüğün biriyle ayrılmışsın , bitmiş gitmiş niye başkalarına olan ilgisini kendine haksızlık yapılmış olarak algılıyorsun bizim demek istediğimiz bu.. Madem senin dediğin gibi biri bırak ozaman ayrılmışsın bitmiş gitmiş nye halen bana geri döner mi diye soruyorsun..

Ama bır anda değişmesi canımı sıktı o kadar.Kızı söylemeden yapsaydı bunu bu kadar olmazdı..

Artık kız aarkadasımı buldum sana ihtiyacım kalmadı gibi bir durum oldum resmen...Tek derdim bu benım. Geri dönmesinide istemiyorum..

resmen kaçan kovalanır olmuş
çocuk başkasıyla çıkınca kıymete binmiş bi anda

Ayrılan sensin arkadaş kalalım diyende sen.
Şimdi hayatına başka birini almasını neden bu kadar çok yadırgıyorsunki ?
O kendine yeni bi hayat kurmuş.

Kendien hayat kursun birşey demiyorum...Ama kızı bulunca aniden uzaklaşmasının sebebini bulamadım...Bır günde düşüncesi değişmedi ya.İki gün öncesinden beni merak ediyorudu arayıp soruyordu. Neden bir anda böyle oldu

siz ondan ayrıldıktan sonra arkadaş olarak bi süre konuşmuşsunuz tamam ama bence şu bi gerçek ki iki eski sevgili gerçek anlamda arkadaş olarak kalamazlar,bu arkadaş kalma süresince iki tarafında tam anlamıyla hislerinin bitmiş olduğunu düşünmüyorum bu yüzden de eski sevgiliniz başka birinden hoşlanmaya başlayınca sizinle ilişkisini kesmiş ki bence bu çok normal çünkü sizinle konuştukça aklına hep siz gelicektiniz ve şöyle düşünün yeni sevgilisinin yerine kendinizi koyun emin olun ki sevgilinizin eski sevgilisiyle konuşması hoşunuza gitmezdi

Erkek milleti işte kızı buldu ...Herşey onu bulana kadarmış..Ben başkasını bulsam bile bir uzun süre her gün konuşmuşsam bile bir anda irtibatımı kesmezdim ...Erkek işte..Onlar bizim gibi duygusal olmuyor...Aşkl yalan olmuş...Deli gibi sevsede biir erkek boş...

hem sevgili olarak hayatından çıkaracaksın, hem de arkadaş olarak elinin altında tutacaksın.
ömrünün sonuna dek senin sevgilin olmaya layık olamayan, ama arkadaş olarak senin alışkanlığına hizmet eden üzerine basılıp geçilen adam olarak mı kalacaktı? hayatına bi yerden devam edecekti tabi, ne bekliyordun ki?

önce terk etmişsin şimdi de arıyorsun yana yana ki bunun yeni kız arkadaşıyla ilgili olduğunu düşünüyorum o da haklı unutmaya çalışıyordur doğal olarak ve bir süre sonra msn den de silebilir hazırlıklı ol ki bu daha çok üzer seni bence ondan önce davran ve sen sil hayatından çıkarmaya çalış terkettiğin birini neden arkadaşın olarak yanında tutmaya çalışıyorsun ki...

Cevabı kendin vermişsin. Kullanmış kızı ayarlayana kadar senin fikirlerinden yararlanmış.

Neden acımasızlık olsun ki zaten sana değer verseydi ayrıldıktan sonra arkadaş kalamazdı, silip atardı seni.

Burada aşk yok ki zaten. Aşk olsaydı sen onun bulduğu kızla ilgili konuşamazdın o da sana onun fotoğraflarını yollayamazdı. İkinizde de aşk yok, aşk yalan olmuş filan deme hiç.

Evet güzel bir düşünce msnden sildim rahatladım ohh:) Olacağı belli dediğin gibi..O aramadıkça aramıcamda.. ona dair ne varsa sildim...

Evet güzel bir düşünce msnden sildim rahatladım ohh:) Olacağı belli dediğin gibi..O aramadıkça aramıcamda.. ona dair ne varsa sildim...

iyi yapmışsın cnm sonra sildim diye pişman da olma şimdi konuşmayan ilerde onu da yapacaktı emin ol neden arkadaş olduğu konusuna gelince aklı sıra intikam almaya çalışmış bence önce arkadaş olmuş sonra kendisine sevgili ayarlayıp muhabbeti kesmiş kendince

Evet tatlım msnden sildiğim ıyı oldu zaten benı gördüğünde slm bıle vermedı gecen gun..Kıza msj ıcerıklı nıckler yazıyor Saçma sapan hareketler...
Beni sildiğinde ya ekli olsa konuşmadığında daha cok takardım ıyı oldu:))))

msnden sildiğimi anlarmı acaba ...Bak ıste benı sıldı kaldıramadı dıe dusunurmukı

uzun süre online göremeyince anlayacaktır tabii engellediysen daha kolay olur anlaması
ama sen öyle düşünme cnm onda ekli olduğun sürece seni sinir eden hareketlerine
devam etcekti sen tepki vercektin egosu şişecekti falan boşver en iyi tepki tepkisizliktir demişler :)

Son düzenleme:

aynen öyle:)) Yorumlarınız için teşekkür ederim..

ben şunu anladım.senin derdin onun sana dönmesi değilde bu kız yokken arkadaşta olsa sana iyi davranıyordu..seninle ilgileniyordu..bu kızı bulduktan sonra bi anda nasıl değişti bi anda..önceden acaba seni sevmiyorduda öylemi davranıyordu.yada kızı buluncamı değişti bi anda diye düşünüyorsun..bence seven bir insan kolay unutamaz..yeni bi insanıda kolay alamaz hayatına..bence seni gerçekten sevmemiş.boşlukta olsa da bir boşluğu doldurmak bu kadar kolay değildir..bu nedenle hiç pişman olma..sen bu durumla bu kadar ilgilendiğine göre asıl seven sen olmuşsun...

Evet canım beni sen anladın ben o kısma takıldım..Neden bir anda değişti..Arkadaş olarak değer veriyor olsaydı kızı bulunca neden 180 derece döndü?? Bunun sebebini düşünüyorum..Ama sildim kendisini takmıyorum.Ama onun boşluğunu hissetmiyorda değilim.Olumsuz taraflarını düşünüyorum bende.İyiki çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…