Çocuğu terk edip (mesleği yok diye) arkadaş kalmak isteyen sensin.E kalmışsınızda ısrarla çocuğun neden böyle davrandığını soruyosun ayıptır sorması nerden bilebiliriz güzelim!
Çocuk ya seni çok seviyo ve senin ısrarla bu işin olmıycagı yorumların sonucunda senden uzaklasma gereğı duydu ve diğer kızla üstünü örterek birlikte yada diğer kızı gerçekten sevdi seni unuttu ve kız arkadasına haksızlık etmemek için seninle arasına mesafe koydu .
cocuk ıssız dıye ayrılmıssın keske elektrıkcı berber olsaydı vs demıssın .gırer bı yere calısır ne olmus lıse mezunuysa neyse her kezın kendı tercıhı ama sımdı oturup ahlanıp vahlanma .cocugu basta ıstemeyen sensın onun ılgısıne alısmıssın HAKKIN OLMAYAN ilgiyi cocuk senden gerı cekınce sana haksızlık ettıgını dusunuyosun .bırak cocugu yoluna baksın senınkısı sevgı degıl bagımlılık umarımcabucak kendı yoluna donersın.mutluluklar canım
Beni suçluyorsun ama empati yapmıyorsunuz. Kendi ayakları üzerinde durmayan birisi.Benden para bile isteyebiliyor.Nasıl evlenınce mutlu olabılırız...Ben hayata toz pembe bakmıyorum.
Peki nasıl unutabilir beni?? Arkadaşlığını çekip nedne mesafe koydu bırdenbıre:S Yıne 1 hafta oncesi gibi davransa yine ıyı Anıden değişti. Bu da beni çok üzüyor...
Kız ayarlayana kadar sıcak arkadaşlığına devam etti beni kullandı.Şimdi bıraktı beni
Ama sevgılısı olduktan sonra niye değişti.Eskisi gibi devam edebilirdi zamana bırakabilirdi mesafeyi. Ama bir anda kesti.ben buna üzülüyorum.Bundan 1 hafta öncesine kadar iyi hoşta ...Kız bulduktan sonra neden ama ...ben birisini bulsam kendisinden görüşmemi hemen kesecekmıydım hayır... pekı onun yaptıgı acımasızlık değilmi)
Erkek milleti işte kızı buldu ...Herşey onu bulana kadarmış..Ben başkasını bulsam bile bir uzun süre her gün konuşmuşsam bile bir anda irtibatımı kesmezdim ...Erkek işte..Onlar bizim gibi duygusal olmuyor...Aşkl yalan olmuş...Deli gibi sevsede biir erkek boş...
önce terk etmişsin şimdi de arıyorsun yana yana ki bunun yeni kız arkadaşıyla ilgili olduğunu düşünüyorum o da haklı unutmaya çalışıyordur doğal olarak ve bir süre sonra msn den de silebilir hazırlıklı ol ki bu daha çok üzer seni bence ondan önce davran ve sen sil hayatından çıkarmaya çalış terkettiğin birini neden arkadaşın olarak yanında tutmaya çalışıyorsun ki...
Evet güzel bir düşünce msnden sildim rahatladım ohh:) Olacağı belli dediğin gibi..O aramadıkça aramıcamda.. ona dair ne varsa sildim...
iyi yapmışsın cnm sonra sildim diye pişman da olma şimdi konuşmayan ilerde onu da yapacaktı emin ol neden arkadaş olduğu konusuna gelince aklı sıra intikam almaya çalışmış bence önce arkadaş olmuş sonra kendisine sevgili ayarlayıp muhabbeti kesmiş kendince
Evet tatlım msnden sildiğim ıyı oldu zaten benı gördüğünde slm bıle vermedı gecen gun..Kıza msj ıcerıklı nıckler yazıyor Saçma sapan hareketler...
Beni sildiğinde ya ekli olsa konuşmadığında daha cok takardım ıyı oldu:))))
msnden sildiğimi anlarmı acaba ...Bak ıste benı sıldı kaldıramadı dıe dusunurmukı
uzun süre online göremeyince anlayacaktır tabii engellediysen daha kolay olur anlaması
ama sen öyle düşünme cnm onda ekli olduğun sürece seni sinir eden hareketlerine
devam etcekti sen tepki vercektin egosu şişecekti falan boşver en iyi tepki tepkisizliktir demişler :)
ben şunu anladım.senin derdin onun sana dönmesi değilde bu kız yokken arkadaşta olsa sana iyi davranıyordu..seninle ilgileniyordu..bu kızı bulduktan sonra bi anda nasıl değişti bi anda..önceden acaba seni sevmiyorduda öylemi davranıyordu.yada kızı buluncamı değişti bi anda diye düşünüyorsun..bence seven bir insan kolay unutamaz..yeni bi insanıda kolay alamaz hayatına..bence seni gerçekten sevmemiş.boşlukta olsa da bir boşluğu doldurmak bu kadar kolay değildir..bu nedenle hiç pişman olma..sen bu durumla bu kadar ilgilendiğine göre asıl seven sen olmuşsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?