O kızın engelini kaldırmış..

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.933
5.126
398
Kızlar geçen gün konu açmıştım eşim iş arkadaşı ile msjlaştı falan diye..
Onca tartışmadan sonra kızı engelledi..
Ama watsaptan değil normal tel. Den engelledi zaten ordan engellennce otomatik olarak watsaptan engellemiş oluyor..
Nyse biz barıştık zaman geçti..
İki gün önce Ayşenin engelini kaldır çünkü arayacak (iş için falan bazen eşimin yanında bazen başka yerde çalısıyır kurumda sürekli yerler değişiyor)
Engellennce sürekli mesgıl çalar anlar sorgular falan dedim.. Sadece watsaptan engelle dedim
Eşim de bana 'bunu önceden düşünmedin mi diyip konu kapandı'

Bugun eşimin telinde watsaptan ve telden engelin kalktığını gördüm.

Hemen fırsat bilip kaldırmış.
Ben sadece telden kaldır dedim ama
Geçen ki gibi büyük tartışma yapmadan
Uyanınca sorcam
Ayşe durumuna bakmış hani engelliydi diye
Sizce neler oluyor?
Not:
Watsapptan engelli olduğuna eminim bakmıştım,
Şimdi hem telden hem watsaptan engel kalktı

Eski konum merak edenler için
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kocamin-kadin-is-arkadasi-ve-evden-kovmasi.1074057/

Güncel:
Dün bizim çalıştığımız bölüm de görevli idi,
Sen kaldır dedin bende görünce dediğin gbi arar eder diye engeli açtım istersen tamamen sil hiç bir yerde görmek istemiyorum dedi..

Allahıma yalvarıyorum ki şüphelerim gereksizdir..

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonda engellese bu otomatik olarak whatsapp e gecmiyor ki. Ben mesela birini engelledim. Ayri ayri engelledim cünkü telefonda engelledigimde whatsapp de yine acikti

Eşim in tel de kara liste var ona eklenince gözükmedi watsaptan baktım..
Şuan engeli kaldırdğna eminim baktım çnkü

Gerçekten düşünemiyorum artık zaman zaman sürekli yan yana oluyorlar.
İçimi huzursuz eden bişeyler var orda başka kızlarda var o kıza karşı böyleym

Eşim in tel de kara liste var ona eklenince gözükmedi watsaptan baktım..
Şuan engeli kaldırdğna eminim baktım çnkü

Benim cep telefon samsung. Telefonda birini engellesem (yani cagri ve mesajlar icin), benimkinde whatsapp de engellemedi. Onu ayri uygulama ayarlarindan engellemem gerekti onun icin. Belki whatsappten bastan engellenmemis. Onu demek istedim

Telefondan engelleyince whatsapp otomatik engellemiyor ki ayriyetten ordan da engellemen lazım yani sanırım eşiniz whatsappa dokunmamis bile.
Engelli kalmasını istiyosaniz neden engeli kaldır dediniz o zaman?

Benim iphone telefonum telden engelleyince whatsappta hala ekli ve açık oluyor kişi. Whatsapptanda ayrı engellemek gerekiyor. Ki mevzu bu değil de. Siz demişsiniz engeli kaldır diye o da kaldırmış. Açıklamanız mantıklı gelmiş demek ki. Sorun nedir ki? Keşke engeli kaldır demeseydiniz o halde.

E siz soylemissiniz o da kaldirmis engeli sorun ne?
Telden engellendigini anlayacak insan gerizekali degilse whatsaptan engellendigini de anlar.
Bos yere blof sizinki

Burda okudugum bininci konu belki ve hep ayni sey. Erkekleri su konuda suclu buluyorum, onemli olan senin karinsa diger kiza mesaj atma diyorsa atma, engelle diyorsa engelle ne istiyorsa yap. Sonra konu buyuyup bosanmaya kadar gidiyor her seferinde. Elalem icin evdeki huzuru bozmayi goze alan erkeklerden gecilmiyor forum. Tabi o elalem ile yakindan ilgilenen erkekler de oluyor malesef bazen, o kısmı ayrı bir mevzu.

Telefonda çağrı mesajlarda engellendiği halde WhatsApp dan da engellenmesi lazım orası ayrı.

Burda okudugum bininci konu belki ve hep ayni sey. Erkekleri su konuda suclu buluyorum, onemli olan senin karinsa diger kiza mesaj atma diyorsa atma, engelle diyorsa engelle ne istiyorsa yap. Sonra konu buyuyup bosanmaya kadar gidiyor her seferinde. Elalem icin evdeki huzuru bozmayi goze alan erkeklerden gecilmiyor forum. Tabi o elalem ile yakindan ilgilenen erkekler de oluyor malesef bazen, o kısmı ayrı bir mevzu.

Uyanınca sen engeli kaldır ondan kaldırdım diyecrk evet.
Bende surat asıcam her zaman ki gbi huzurumuz bozulacak

Back
X