O kızın engelini kaldırmış..

Numarasını engelle ve sil gitsin
Kız ne düşünürse düşünsün umrunda bile olmasın
Senin huzurun kalmamış başkasını hiç düşünme

Eşimde dedi
Kız bana neden mesgıl çalıyor seni aradığım da derse
Engelledim Ayşe dicem heryer den sil dedi
Ama kalbim şüpheyle dolu orda o kadar kız var beden ona karşı böyleyim bilmiyorum

Hem ac dıyorsunuz sonrasında hemen actı dıyorsunuz... İllaki eşinizin aklına getıreceksınız bır seyler..
Lutfen ya az rahat olun..
Actırtmasaydınız şuan şu durumu yasamazdınız..
Gereklıymış actırmışsınız dıyorsunuz e bu durumda bır daha zor engelletırsınız..
Şimdi yapacagımız tek şey guveneceksınız başkada cozumu yok.. Yok pesindeyim dersenız.. Ister istemez eşinizi o şahsa ıteceksınız derım.. Az bıraz rahat olun...

Eşimde dedi
Kız bana neden mesgıl çalıyor seni aradığım da derse
Engelledim Ayşe dicem heryer den sil dedi
Ama kalbim şüpheyle dolu orda o kadar kız var beden ona karşı böyleyim bilmiyorum

Eşinde razı ne güzel bu durumun hep aklını kurcalamasina izin verme ve engelle sil gitsin

Eklediğiniz konunuzu da okudum ama bisey yok bence bunda. Bosuna uzamış gitmis bence. Bosuna agzinizin tadini kaçırmayın. Biraz kaba olacak ama essegin aklina karpuz kabuğu dusumeyin

Hem ac dıyorsunuz sonrasında hemen actı dıyorsunuz... İllaki eşinizin aklına getıreceksınız bır seyler..
Lutfen ya az rahat olun..
Actırtmasaydınız şuan şu durumu yasamazdınız..
Gereklıymış actırmışsınız dıyorsunuz e bu durumda bır daha zor engelletırsınız..
Şimdi yapacagımız tek şey guveneceksınız başkada cozumu yok.. Yok pesindeyim dersenız.. Ister istemez eşinizi o şahsa ıteceksınız derım.. Az bıraz rahat olun...

Eklediğiniz konunuzu da okudum ama bisey yok bence bunda. Bosuna uzamış gitmis bence. Bosuna agzinizin tadini kaçırmayın. Biraz kaba olacak ama essegin aklina karpuz kabuğu dusumeyin

Bende ondan korkuyorum ona itmekten Allah şaşırtmasın

Ya kusura bakmayin ama yazdikalrinizi okurken ben boguluyorum esinizi dusunemiyorum. Liseli ergen iliskisi gibi bir evlilik yurutuyorsunuz. Sizin takintili ruh halinizle bir omur gecirecek esinize sabir diliyorum. Lutfen olgun akli basinda kendine guvenen bir birey olun. Hayat bu kadar sacma sapan takintilar icin cok kisa. Ne guzel evlisiniz cocugunuz var esiniz bir dediginizi iki yapmiyor. Nedir bu hayati karsimizdaki insana da kendimize de zindan etme cabasi.

Ya kusura bakmayin ama yazdikalrinizi okurken ben boguluyorum esinizi dusunemiyorum. Liseli ergen iliskisi gibi bir evlilik yurutuyorsunuz. Sizin takintili ruh halinizle bir omur gecirecek esinize sabir diliyorum. Lutfen olgun akli basinda kendine guvenen bir birey olun. Hayat bu kadar sacma sapan takintilar icin cok kisa. Ne guzel evlisiniz cocugunuz var esiniz bir dediginizi iki yapmiyor. Nedir bu hayati karsimizdaki insana da kendimize de zindan etme cabasi.

İlk konumu okumadınız galiba adam ben i evden kovdı bumu bir değdiği iki yapmak

İlk konumu okumadınız galiba adam ben i evden kovdı bumu bir değdiği iki yapmak
Ilk konunuzu da okudum orada da yorum yapmistim. Aranizdaki gerilimi yaratan sizsiniz. Ortada elle tutulur bir durum yokken evi birbirine katan sizsiniz ama bu tavriniza karsilik esinizin sakin kalmasini bekliyorsunuz. O zaman da soyledim sizin tavrinizi esim gosterse ben de evden kovardim ya da ben evden ayrilirdim. Cildirma, deliye donme hakki bir tek sizde degil. Kardimizdakinin de bir psikolojisi var. Ya lutfen empati yapin ve huzurunuzu kacirmayin. Gerekirse psikolojik destek alin.

Neden bukadar abarttinizki eski konuda hiç bişey yok kız abi demiş msjlardada bişey yok esinizde çok muhattap olmamış zaten neden kendinizi bukadar yipratiyorsunuz sorun bence sizde normalde ben çok kiskancim ama ben bile yapmam bunu eşime guvenirim kıza guvenmesem bile izlerim.gereksiz muhabbetini yilistigini filan görürsem kızı uyaririm esimede gorusmuceksin derim olur biter siz niye ortalık yiktiniz filan

Ay olay çıkarıp çocuğunu aşmadan evi terkettin. Sonra kocanınarayıp oğlumu getir dedin. Adam, çocuğu getirince de arabaya binip eve döndün. Allah aşkına bu kadar olaydan sonra yapma bari! Ya herkes sizin kocalarınızı kapmak için pusuda beklemiyo. İnsanlar ekmeğinin peşinde! Ayrıca aldatmak için telefona whatsapp a ihtiyaç yok. Yapacağı varsa zaten bütün gün yan yana. Kendine bu kötülüğü yapma. Güvenmiyosan basiretli ol boşa gitsin. Heran nerde napıyo diye düşünürsen hasta olursun Allah korusun.

Burda okudugum bininci konu belki ve hep ayni sey. Erkekleri su konuda suclu buluyorum, onemli olan senin karinsa diger kiza mesaj atma diyorsa atma, engelle diyorsa engelle ne istiyorsa yap. Sonra konu buyuyup bosanmaya kadar gidiyor her seferinde. Elalem icin evdeki huzuru bozmayi goze alan erkeklerden gecilmiyor forum. Tabi o elalem ile yakindan ilgilenen erkekler de oluyor malesef bazen, o kısmı ayrı bir mevzu.

çok çok doğru demişsiniz. Elinize sağlık :)

Kızlar geçen gün konu açmıştım eşim iş arkadaşı ile msjlaştı falan diye..
Onca tartışmadan sonra kızı engelledi..
Ama watsaptan değil normal tel. Den engelledi zaten ordan engellennce otomatik olarak watsaptan engellemiş oluyor..
Nyse biz barıştık zaman geçti..
İki gün önce Ayşenin engelini kaldır çünkü arayacak (iş için falan bazen eşimin yanında bazen başka yerde çalısıyır kurumda sürekli yerler değişiyor)
Engellennce sürekli mesgıl çalar anlar sorgular falan dedim.. Sadece watsaptan engelle dedim
Eşim de bana 'bunu önceden düşünmedin mi diyip konu kapandı'

Bugun eşimin telinde watsaptan ve telden engelin kalktığını gördüm.

Hemen fırsat bilip kaldırmış.
Ben sadece telden kaldır dedim ama
Geçen ki gibi büyük tartışma yapmadan
Uyanınca sorcam
Ayşe durumuna bakmış hani engelliydi diye
Sizce neler oluyor?
Not:
Watsapptan engelli olduğuna eminim bakmıştım,
Şimdi hem telden hem watsaptan engel kalktı

Eski konum merak edenler için
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kocamin-kadin-is-arkadasi-ve-evden-kovmasi.1074057/

Güncel:
Dün bizim çalıştığımız bölüm de görevli idi,
Sen kaldır dedin bende görünce dediğin gbi arar eder diye engeli açtım istersen tamamen sil hiç bir yerde görmek istemiyorum dedi..

Allahıma yalvarıyorum ki şüphelerim gereksizdir..
Telden engellenince WhatsApp dan engellenmiyor ki

Kızlar geçen gün konu açmıştım eşim iş arkadaşı ile msjlaştı falan diye..
Onca tartışmadan sonra kızı engelledi..
Ama watsaptan değil normal tel. Den engelledi zaten ordan engellennce otomatik olarak watsaptan engellemiş oluyor..
Nyse biz barıştık zaman geçti..
İki gün önce Ayşenin engelini kaldır çünkü arayacak (iş için falan bazen eşimin yanında bazen başka yerde çalısıyır kurumda sürekli yerler değişiyor)
Engellennce sürekli mesgıl çalar anlar sorgular falan dedim.. Sadece watsaptan engelle dedim
Eşim de bana 'bunu önceden düşünmedin mi diyip konu kapandı'

Bugun eşimin telinde watsaptan ve telden engelin kalktığını gördüm.

Hemen fırsat bilip kaldırmış.
Ben sadece telden kaldır dedim ama
Geçen ki gibi büyük tartışma yapmadan
Uyanınca sorcam
Ayşe durumuna bakmış hani engelliydi diye
Sizce neler oluyor?
Not:
Watsapptan engelli olduğuna eminim bakmıştım,
Şimdi hem telden hem watsaptan engel kalktı

Eski konum merak edenler için
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kocamin-kadin-is-arkadasi-ve-evden-kovmasi.1074057/

Güncel:
Dün bizim çalıştığımız bölüm de görevli idi,
Sen kaldır dedin bende görünce dediğin gbi arar eder diye engeli açtım istersen tamamen sil hiç bir yerde görmek istemiyorum dedi..

Allahıma yalvarıyorum ki şüphelerim gereksizdir..
İnşallah şüphelerin gereksizdir. Ama yorulmuyor musun eşini bu kadar takip etmekten .. Allah korusun şüphelerin gerçekse ne yapmayı düşünüyorsun mesela .Bunu şunun için soruyorum , eşinin üstüne o kadar düşüyorsun ki bu onda bu kadın cepte , deli gibi aklındayım . İşi gücü ben imajı bırakabilir.

Bence bosuna kuruntu yapiyorsunz gecmis konunuzuda daha once okumustum insan is arkadasini duragada birakabilir bir konu olur mesajda yazabilir bunda butulcek birsey yok.ayrica engeli kaldir demissinz oda kaldirmis yok whatsaptan kaldirmadi yok burdan kaldirmadi boyle seylere aklinizi yormayin yazik sizede..

Bence boşanmalısınız. O adama da yazık yahu. :)

bak şimdi arkadaşım o adam işe gidecek. O ayşe soracak beni neden engelledin diye. Ne desin adam. “Benim hanım seni kıskandığı için kavga ettik evi terk etti ama geri döndü otogardan. Bizde engelledik işte”

Bunu mu desin? Ne desin? Ciddiyim ne cevap vermesini istersin?? Bir önceki konunu biliyorum ben dedim ki güvenin kocalarınıza. Onlarında onuru gururu haysiyeti var. Onlara bu kadar ucuz insan muamelesi yapmayın.

Bak çok ciddiyim eşim şu senin yaptığının yarısını yapsın kendisini kapı önünde bulur. Ne münasebet benim namusumu sorgulayacak şüphe edecek??? Rahat bırak adamı. Sen herşeyi oluruna bırak. Eğer aldatıyorsa karşına elbet çıkacak buna inan. Bırak o güne kadar içindeki kurtları bir kenara. Gezin, eğlenin, bebeğinizle vakit geçirin. Eşini kıskanarak eve bağlayamazsın. Muhabbetle bağlarsın kendine. Kaldırsın engeli karışma. O adamın da bir karizması var o iş yerinde, ağırlığı var. Basit bir kıskançlık yüzünden ordaki çevresine rezil etmeyin. Yapacak olan her türlü yapar mani olamazsın fıtratta olana. Kendini de kocanı da rahat bırak.

Söyledikleriniz doğru benim de başımdan geçti böyle bir şey eşimin bir akrabası vardı uzakta sürekli fake hesabından gerekli gereksiz bos bos mesajlar atıyodu basta umursamadım ama sonra sınırım bozulmaya başladı gecenin 11 inde mesaj atıyodu samimi konuşuyor eşime deyince ne var bunda erkekler her şeye böyle yaklaşıyor zaten onda ne var bunda ne var en son yazdığında abarttı sevgilisi gibi bir şeyler yazdı ben engelledim sonra engeli tekrar kaldırdım ama içim rahat değildi eşime desem ayıp olur söyle böyle ama beni üzdüğünü kırdığını hiç umursamıyor kavga ettik fakeden sürekli dürtüyü yorumlar yapıyor her şeye yine engelledim eşimin haberi yoktu başka hesap açmış oradan istek göndermiş esımde bu defa onun hareketlerinden rahatsız oldu benim dediğime geldi gerçek yüzünü gördü ama bu sürekli ozel istekle mesajlar attı akrabayız falan filan hiç karşılık vermedik şimdi sesi kesildi ama böyle olsa da eşim beni çok kırdı o zaman senin kalbin kotu dedi beni suçladı o kadının yaptığı değil eşimin bana tavrı çok üzdü

Ne kadar büyütüyorsunuz ya Allah aşkına yani bence eşinize çok büyük saygısızlık ortada da birşey yoktu yani iş bu whatsapptan da yazması gerekir araması da gerekir hem kendiniz demişsiniz arar falan engeli kaldır diye hem de vay efendim hemen engeli kaldırdı diyorsunuz eşinizi denediniz galiba. Düşünsenize arıyor kız meşgule alıyor telefon ne çirkin şeyler eşinizi bu şekilde küçük düşürüyorsunuz eşi kocasını elinden alacağımı sandı kıskandı diye ben eşimi o duruma düşürmezdim şahsen biraz güveniniz olsun hem kendinize hem eşinize

Adama engeli kaldır diyip sonra neden engeli kaldırdın diye tepki gösterilir mi yaaa??? Vatsaptan engellese ne olur mesaj atar yine rahatsız olursun. Eşiniz çok sabırlı. Kıymetini bilin.

Şüpheli hareketler bunlar ama beni aldatiyosun da diyebilicegin kadar net eylemler değiller. Engeli kaldir denissin kaldirmis brn onceki olaya guvenememistim. sonrasında konuyu kapamali ve suphelendikce takip etmeli

Back
X