O kızın engelini kaldırmış..

Valla kafayı buna takıp eşinin dötünü kaldıracagına sen de kendine bi erkek arkadaş bul iş de bişi de engelleyemem de görsün nasıl oluyor...ona da hiç.karışmamaya başla bak neler oluyor

Kızlar geçen gün konu açmıştım eşim iş arkadaşı ile msjlaştı falan diye..
Onca tartışmadan sonra kızı engelledi..
Ama watsaptan değil normal tel. Den engelledi zaten ordan engellennce otomatik olarak watsaptan engellemiş oluyor..
Nyse biz barıştık zaman geçti..
İki gün önce Ayşenin engelini kaldır çünkü arayacak (iş için falan bazen eşimin yanında bazen başka yerde çalısıyır kurumda sürekli yerler değişiyor)
Engellennce sürekli mesgıl çalar anlar sorgular falan dedim.. Sadece watsaptan engelle dedim
Eşim de bana 'bunu önceden düşünmedin mi diyip konu kapandı'

Bugun eşimin telinde watsaptan ve telden engelin kalktığını gördüm.

Hemen fırsat bilip kaldırmış.
Ben sadece telden kaldır dedim ama
Geçen ki gibi büyük tartışma yapmadan
Uyanınca sorcam
Ayşe durumuna bakmış hani engelliydi diye
Sizce neler oluyor?
Not:
Watsapptan engelli olduğuna eminim bakmıştım,
Şimdi hem telden hem watsaptan engel kalktı

Eski konum merak edenler için
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kocamin-kadin-is-arkadasi-ve-evden-kovmasi.1074057/

Güncel:
Dün bizim çalıştığımız bölüm de görevli idi,
Sen kaldır dedin bende görünce dediğin gbi arar eder diye engeli açtım istersen tamamen sil hiç bir yerde görmek istemiyorum dedi..

Allahıma yalvarıyorum ki şüphelerim gereksizdir..
Nasıl da abartmışsınız yahu, sizin hiç mi karşı cinsten arkadaşınız yok.
Is ortamında illa ki bayan arkadaşı oluyor erkeklerin ki kızın mesaj attığı saat de geç bir saat değil ki.
Bir ima vs de yok,geyik muhabbet yapmışlar.
Böyle hayat mı geçer adamı takip ede ede? Biraz rahat bırakın,aynısını eşim bana yapsa hayatta çekmem kaprislerini

İnşallah şüphelerin gereksizdir. Ama yorulmuyor musun eşini bu kadar takip etmekten .. Allah korusun şüphelerin gerçekse ne yapmayı düşünüyorsun mesela .Bunu şunun için soruyorum , eşinin üstüne o kadar düşüyorsun ki bu onda bu kadın cepte , deli gibi aklındayım . İşi gücü ben imajı bırakabilir.

Yoruluyorum tabiki.
sürekli çalışan biri evde kalıp bebek bakmak sanırım paranoyak yaptı iş arıyorum zaten

Bence boşanmalısınız. O adama da yazık yahu. :)

bak şimdi arkadaşım o adam işe gidecek. O ayşe soracak beni neden engelledin diye. Ne desin adam. “Benim hanım seni kıskandığı için kavga ettik evi terk etti ama geri döndü otogardan. Bizde engelledik işte”

Bunu mu desin? Ne desin? Ciddiyim ne cevap vermesini istersin?? Bir önceki konunu biliyorum ben dedim ki güvenin kocalarınıza. Onlarında onuru gururu haysiyeti var. Onlara bu kadar ucuz insan muamelesi yapmayın.

Bak çok ciddiyim eşim şu senin yaptığının yarısını yapsın kendisini kapı önünde bulur. Ne münasebet benim namusumu sorgulayacak şüphe edecek??? Rahat bırak adamı. Sen herşeyi oluruna bırak. Eğer aldatıyorsa karşına elbet çıkacak buna inan. Bırak o güne kadar içindeki kurtları bir kenara. Gezin, eğlenin, bebeğinizle vakit geçirin. Eşini kıskanarak eve bağlayamazsın. Muhabbetle bağlarsın kendine. Kaldırsın engeli karışma. O adamın da bir karizması var o iş yerinde, ağırlığı var. Basit bir kıskançlık yüzünden ordaki çevresine rezil etmeyin. Yapacak olan her türlü yapar mani olamazsın fıtratta olana. Kendini de kocanı da rahat bırak.

Eşim dün arasa neden engelli dese engelledim derim umrumda olmaz bu konudan sıkıldım huzurumuzu bozma dedi.
Açıkçası umurumda da değil görsün engelli olduğunu napablrim.

Whatsapptan engellenmiyor Tabiki telefondan engelleyince.Whatsapptan engelleyip telefondaki engeli aç demişsiniz ama bu sefer de mesaj yoluyla irtibata geçilemez mi?İlla whatsapp mı var.O olmazsa line var o var bu var.

Eşinle o kız arasında bir durum var mıdır bilemem lakin eşinle aranda problem olmasına neden olmuş.Ben de olsam durumdan rahatsız olurum seni anlıyorum.Ve sana tavsiyem yapamayacağın bir şeyle kocanı tehdit etme.Bir süre sonra dikkate alınmazsın.Kızı sil engelle ve eşine bir daha 3.kişiler için onunla tartışmak istemediğini ve bunun için ikinizin de elinden geleni yapması gerektiğini söyle ve konuyu kapat.Ama tetikte olmayı da ihmal etme tabi(çaktırmadan)

Eşinle o kız arasında bir durum var mıdır bilemem lakin eşinle aranda problem olmasına neden olmuş.Ben de olsam durumdan rahatsız olurum seni anlıyorum.Ve sana tavsiyem yapamayacağın bir şeyle kocanı tehdit etme.Bir süre sonra dikkate alınmazsın.Kızı sil engelle ve eşine bir daha 3.kişiler için onunla tartışmak istemediğini ve bunun için ikinizin de elinden geleni yapması gerektiğini söyle ve konuyu kapat.Ama tetikte olmayı da ihmal etme tabi(çaktırmadan)

Aralarında bişey olmadığına eminim hamd olsun işte sadece aradaki muabett engeli kaldırmsı falan beni sinir etti

çok fevrisiniz bende öyleyim 3.kişiler ne olursa olsun devreye gırdıgı zaman ınsan sınır oluyor haklısınız. o benim kardeşim,o kızın yası kucuk gıbı söylemlere de ınanmıyorum.sınek kucuk ama mıde bulandırıyor

Evet.
İlk sayfa da yazdım ama tekrar yazıyım
Engelle tamamen sil görmek istemiyorum bizim huzurmzdn dha önemli değil vs dedi bu yani

aynı olayın hemen hemen aynısı basıma geldı bıkaç gun once konu açmıştım. aynısını eşimde yaptı su an bı sorun gözükmüyor ama tedbırı elden brakmıyorm

aynı olayın hemen hemen aynısı basıma geldı bıkaç gun once konu açmıştım. aynısını eşimde yaptı su an bı sorun gözükmüyor ama tedbırı elden brakmıyorm

Evet gördüm okumuştum.
Ne gibi bir tedbir alınır ki en fazla teli ne bakılır iş yerine hergün gidecek değiliz.
Rabbim şasrtmasn

Back
X