O kızın engelini kaldırmış..

Ayyy hem kaldir demissin.. engeli kaldirmis bu seferde firsat bilmis kaldirmis engeli diyosun? Kuzum sen ne istedigini biliyomusun? Erkekler boyle sacma konularda entrikali dusunmezler...sen is arkadasi oldugunu bugun mu ogrendin sanki? Valla hemcinsin olarak ben anlayamadim seni, Allah kocana kolaylik versin:))

yani ne bicim bir takinti bu ordan engelleyince her sorun bitecek mi gitse gunduz bulussa gezse ruhunuz duyacak mi yapmak isteyen engellese de yapar..Ayrica is arkadasi engellrnemez aramasi yazmsasi sart olur..sadece seviyeyi korusa yeterli

Evet gördüm okumuştum.
Ne gibi bir tedbir alınır ki en fazla teli ne bakılır iş yerine hergün gidecek değiliz.
Rabbim şasrtmasn

evet esımı isyerınde sordum bı arkadas edındım. kızı her yerden engelledim. zaten faturaları gelıyor kredi kartı yok. bide daha önce boyle bısey yasamadım hiç. esim çok yemin etti vs. bekliyorum bakalım.

Aralarında bişey olmadığına eminim hamd olsun işte sadece aradaki muabett engeli kaldırmsı falan beni sinir etti
Canım sendeki özgüven eksikliği bence tedavi olman gerekiyor az önce ne yapabilirim diye bir kadın konu açmış kocasının kıskançlığından çok bunalmış doktor tavsiye etmişler

Evet.
Hemen engeli kaldır demekle kaldırmış beni bekliyormuş demekki

o zaman siz eşinize deneme mi yaptiniz? yalniz adam bir gün patlarsa saglam patlar ve sen benimle dalgami geciyorsun der. Ve bunu dedikten sonrada resti ceker,sonrasinda da bana karisma ben kötüyüm serefsizim zaten der..bu kisimdan sonra mudahele sansiniz tamamen bitmiş demek olur. Atesle oynuyorsunuz!:(

o zaman siz eşinize deneme mi yaptiniz? yalniz adam bir gün patlarsa saglam patlar ve sen benimle dalgami geciyorsun der. Ve bunu dedikten sonrada resti ceker,sonrasinda da bana karisma ben kötüyüm serefsizim zaten der..bu kisimdan sonra mudahele sansiniz tamamen bitmiş demek olur. Atesle oynuyorsunuz!:KK43:

İnşallah Patlamaz birdaha böyle bir şey yapmak istemiyorum

Ayyy hem kaldir demissin.. engeli kaldirmis bu seferde firsat bilmis kaldirmis engeli diyosun? Kuzum sen ne istedigini biliyomusun? Erkekler boyle sacma konularda entrikali dusunmezler...sen is arkadasi oldugunu bugun mu ogrendin sanki? Valla hemcinsin olarak ben anlayamadim seni, Allah kocana kolaylik versin:))
Amin

yani ne bicim bir takinti bu ordan engelleyince her sorun bitecek mi gitse gunduz bulussa gezse ruhunuz duyacak mi yapmak isteyen engellese de yapar..Ayrica is arkadasi engellrnemez aramasi yazmsasi sart olur..sadece seviyeyi korusa yeterli

Valla artık umrumda değil ararsa engellndpğnn farkına varır

Back
X