Ya sevismek suc degil tabii ama adam bunu soyledigine gore(2 yildir altimizdalar) ve biz hep bu sekilde oldugumuza gore kesin tatli bi dille uyarmak istedi diye dusundum . yuzyuze bakiyoruz sonuctarezil durumdayız derken? sevişiyosunuz bunun neresi rezil? duvarlar inceyse sizin suçunuz mu?
Cocuklar kucuk, uyanir uyanmaz ilk yaptiklari bizi cagirmak ya da aglamak. Duymuyorlar yani.Komsu alttan duyuyosa cocuklar da yan odadan duyuyodur. Komşuyu geçtim buna bari dikkat edin.
Ya sevismek suc degil tabii ama adam bunu soyledigine gore(2 yildir altimizdalar) ve biz hep bu sekilde oldugumuza gore kesin tatli bi dille uyarmak istedi diye dusundum . yuzyuze bakiyoruz sonucta
Ama 2 senedir duyuyor bunlariBence abartılacak bir durum yok.Gülmüş geçmiş adam da.Rahatsız olsa farklı bir dil kullanırdı.
Siz de gülüp geçin,sevişiyorsunuz yahu adam mı bıçaklıyorsunuz sanki,ses gitmişse gitmiş ne var.
Sagolun. Bu yorumlar biraz rahatlatti dogrusuUtanılacak bir sey yok. Kendi evimizde sevdiğimiz insanla sevisirken de kendimizi mi kontrol edecegiz ya allalla.rahatsiz olmasinlar bir zahmet. Neyse ki komsunuz avrupaliymis. Cok sanslisiniz. Turk olsa kapiniza dayanmisti.
Ben de sizin gibi dusunup yorum yapiyordum o konulara. Ama not yazin yonetici arayin apartmanda imza toplayin falan ne yorumlar yapiliyor. Demek ki rahatsiz oluyorlar bazi insanlariyi de bence adamın uyarmak istemesi saçma. yani insan ne kadar yüksek sesle sevişebilir ki? ya da ne kadar uzun süre sevişebilir? uyaracak ne var?
Komsu da duymak zorunda degil. Ben kimsenin yatak odası seslerini duymak zorunda değilim kocamla.Cocuklar kucuk, uyanir uyanmaz ilk yaptiklari bizi cagirmak ya da aglamak. Duymuyorlar yani.
Sevindim boyle dusunmenizeBen de yan komşumdan sesler duyuyorum bazı geceler. Komşumun rezil biri olduğunu düşünmüyorum.
Zaten dedim esime mustakil eve tasinma konusunu. Ama butcemiz elvermiyor.Komsu da duymak zorunda degil. Ben kimsenin yatak odası seslerini duymak zorunda değilim kocamla.
Kendini dizginleyemeyen gitsin müstakile
Sagolun. Bu yorumlar biraz rahatlatti dogrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?