Ama turklerin bunu yaptigini dusun kafa atmayla falan sonlanabilirYalnız adamın çözüm öneresi burada sayfalarca kafa yorulanlardan daha iyimiş.
Soruna son noktayı yine orta yaşlı bir avrupalı koydu
Ya sevismek suc degil tabii ama adam bunu soyledigine gore(2 yildir altimizdalar) ve biz hep bu sekilde oldugumuza gore kesin tatli bi dille uyarmak istedi diye dusundum . yuzyuze bakiyoruz sonucta
Çocuklarınız var mı?Selam kizlar.
Su an utanc icinde yaziyorum. Biraz rahatlamaya ihtiyacim var.
Malum her hafta bi yatak odasi sesi konusu aciliyor.
Meger ben o konulardaki failmisim
Gecen hareketli gecen gecenin sabahinda esim alt komsuyla karsilasmis. (Orta yasli ,avrupali, bir cift oturuyor altimizda ) Adam parmagini kaldirmis seni gidi kotu komsu seni demis kahkaha atmis.
Esim bana bunu soylemedi. Dun gece yine ben biraz sesimi yukseltince esim agzimi kapatti sonrasinda da olayi anlatti.
Oyle utandim ki, su an adamla yuzyuze geliriz diye korkuyorum resmen
Adam gulumsese baska seye yorucam.
Rezil bi durumdayim anlayacaginiz. Buraya yazip yazmama konusunda da kararsiz kaldim. Biliyorum gelebilecek yorumlari. Ama icim icimi yiyor cidden. Ben asagidan hic ses gelmeyince bizden de oraya gitmiyor saniyordum
Cocugumuz da cok agladi, kavga da ettik :)Ayrica binalarda eminim ki orgazm cigliklarindan cok bebek aglamalari, es kavgalari, cocuk tepinmeleri duyuluyor ama kimse ne utanıyor ne de rezil hissediyor. O yuzden siz sevdiginiz adamla keyfinize bakin.
iyi de bence adamın uyarmak istemesi saçma. yani insan ne kadar yüksek sesle sevişebilir ki? ya da ne kadar uzun süre sevişebilir? uyaracak ne var?
Ben üst komşumun wc sesini dinliyorumAyrica binalarda eminim ki orgazm cigliklarindan cok bebek aglamalari, es kavgalari, cocuk tepinmeleri duyuluyor ama kimse ne utanıyor ne de rezil hissediyor. O yuzden siz sevdiginiz adamla keyfinize bakin.
Ben de sizin gibi dusunup yorum yapiyordum o konulara. Ama not yazin yonetici arayin apartmanda imza toplayin falan ne yorumlar yapiliyor. Demek ki rahatsiz oluyorlar bazi insanlar
Cocugumuz da cok agladi, kavga da ettik :)
Cocugumuz icin bi kac kez ozur diledik. Onu da tatli bi dille soylemisti . ben uyari olarak algiladim o yuzden adamin lafini
Ben üst komşumun wc sesini dinliyorum
Sevişme sesi onun yanında pek minnoş :)
Ben de sessiz sevismeyi anlamiyorum. Ancak yeterince zevk almadiysam sessiz sevismisimdir.Nasıl o kadar sesli sevişildiğini hiçbir zaman anlamayacağım. Yani illa komşular duyacak kadar ses mi çıkarmak lazım? Ben de olsam yerin dibine girerdim çok ayıp başkasının benim mahremimi duyması.
Bundan sonra lütfen dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?