O komsu benim :(

Yemişim komşusunu :)
Çoluk çocuk olmasa içimden geldiği Gibi davranırım şahsen ama şartlar el vermiyor. Ses yalıtımıyla da alakası çok tabi durumun.
Boşver utanma , kavga sesinden iyidir

Ya sevismek suc degil tabii ama adam bunu soyledigine gore(2 yildir altimizdalar) ve biz hep bu sekilde oldugumuza gore kesin tatli bi dille uyarmak istedi diye dusundum . yuzyuze bakiyoruz sonucta

ben sizin gibi sesli sevişenleri kınamıyorum ama duvarlar inceyse vb durumlar varsa da diğer insanların huzuru rahatı düşünüldüğünde ses yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. bundan sonra dikkat etmelisiniz.
dip not: çocukların duymadığını sanmak çok yanlış uyurken dahi beyinleri bir çok şeyi kaydediyor.

Çocuklarınız var mı?
Varsa bari onlar için dikkat edin

Ayrica binalarda eminim ki orgazm cigliklarindan cok bebek aglamalari, es kavgalari, cocuk tepinmeleri duyuluyor ama kimse ne utanıyor ne de rezil hissediyor. O yuzden siz sevdiginiz adamla keyfinize bakin.
Cocugumuz da cok agladi, kavga da ettik :)
Cocugumuz icin bi kac kez ozur diledik. Onu da tatli bi dille soylemisti . ben uyari olarak algiladim o yuzden adamin lafini

la havlee. Bazen 3 kere bas 1 msj gitmiyor, şimdi 1 kerede 3 tane yayınlanmış

Ayrica binalarda eminim ki orgazm cigliklarindan cok bebek aglamalari, es kavgalari, cocuk tepinmeleri duyuluyor ama kimse ne utanıyor ne de rezil hissediyor. O yuzden siz sevdiginiz adamla keyfinize bakin.
Ben üst komşumun wc sesini dinliyorum
Sevişme sesi onun yanında pek minnoş :)

Ben de sizin gibi dusunup yorum yapiyordum o konulara. Ama not yazin yonetici arayin apartmanda imza toplayin falan ne yorumlar yapiliyor. Demek ki rahatsiz oluyorlar bazi insanlar

imza toplayın nedir ya? çok saçmalamış millet. gece matkap çalıştırmıyosunuz sonuçta. o kadar sese tahammül edemeyen yallah müstakil eve.

Cocugumuz da cok agladi, kavga da ettik :)
Cocugumuz icin bi kac kez ozur diledik. Onu da tatli bi dille soylemisti . ben uyari olarak algiladim o yuzden adamin lafini

Cocugunuz varsa, cocugunuz icin dikkat edebilirsiniz ama. Psikoloji bilen arkadaslar daha iyi aydinlatir; ama onlari kötü etkileyebileceğini düşünüyorum anne babanin bir nevi seks hayatina sahit olmak.

Cocuklar icin sorun yok. Diger odalara ses gitmiyor. Kapiyi kapatinca onlari duymadigimiz icin kapi acik uyuyoruz. Malum durumlarda kapilari kapatiyoruz ses gitmedigine eminim.

Ben de sessiz sevismeyi anlamiyorum. Ancak yeterince zevk almadiysam sessiz sevismisimdir.
Ve evet ben de yerin dibine girdim. Adamla yuzyuze gelmekten korkuyorum su anda.
Bi dahakine agzima bez falan tikistiririm artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…