Sabo terliğe can kurbanAy evet bize de alafranga tuvaletten geliyor. Artık kullanmiyorum orayisabo terliği o kadar haşin cikariyor ki
Ben üst komşumun wc sesini dinliyorum
Sevişme sesi onun yanında pek minnoş :)
Israrla çocuğunuzun duymadığını söylüyorsunuz. Benim bir akrabamda fazladan kömür yakmamak için (evi sobalı) geçen seneye kadar kızıyla aynı odada yatıyordu uyardığımızda da uykusu ağır duymuyor diyordu ancak çocuk 4-5 yaşında olmasına rağmen evlilik hayalleriyle yatıp kalkıyordu doğum yapıyordu falan filan benim erkek kardeşime sevgilisi gibi yaklaşıyorduCocuklar icin sorun yok. Diger odalara ses gitmiyor. Kapiyi kapatinca onlari duymadigimiz icin kapi acik uyuyoruz. Malum durumlarda kapilari kapatiyoruz ses gitmedigine eminim.
Sessiz sevişin diyen yok ki. Alt komşuya gidecek kadar ses çıkarmayın yeter bence.Ben de sessiz sevismeyi anlamiyorum. Ancak yeterince zevk almadiysam sessiz sevismisimdir.
Ve evet ben de yerin dibine girdim. Adamla yuzyuze gelmekten korkuyorum su anda.
Bi dahakine agzima bez falan tikistiririm artik
Duymuyor cunku :)Israrla çocuğunuzun duymadığını söylüyorsunuz. Benim bir akrabamda fazladan kömür yakmamak için (evi sobalı) geçen seneye kadar kızıyla aynı odada yatıyordu uyardığımızda da uykusu ağır duymuyor diyordu ancak çocuk 4-5 yaşında olmasına rağmen evlilik hayalleriyle yatıp kalkıyordu doğum yapıyordu falan filan benim erkek kardeşime sevgilisi gibi yaklaşıyordu
O ses son anda bir kez olan bi sey. Her seferinde de olmuyor zaten. Yoksa surekli ciglik cigliga bi durum yok tabii ki. Ancak kendi duyacagimiz kadar.Sessiz sevişin diyen yok ki. Alt komşuya gidecek kadar ses çıkarmayın yeter bence.
Boş yumurta kolisinden ses yalıtımı yapabilirsin.O ses son anda bir kez olan bi sey. Her seferinde de olmuyor zaten. Yoksa surekli ciglik cigliga bi durum yok tabii ki. Ancak kendi duyacagimiz kadar.
Bir de o cocuk medyadan da etkilenmis olabilir. Su an butun cizgi filmlerde ask evlilik sevgililik falan var. Aksamlari izlenen dizilerde cinsellik var. Cocuklarin onunde izleniyor. Sadece sizin teoriniz sebebiyle olmayabilir yani. Gecmiste insanlar tek goz odada 5 cocuk buyutuyordu. Cocuklar odalarinda yalniz kaldigi halde cinsellige daha cok maruz durumdalar bu devirde.Israrla çocuğunuzun duymadığını söylüyorsunuz. Benim bir akrabamda fazladan kömür yakmamak için (evi sobalı) geçen seneye kadar kızıyla aynı odada yatıyordu uyardığımızda da uykusu ağır duymuyor diyordu ancak çocuk 4-5 yaşında olmasına rağmen evlilik hayalleriyle yatıp kalkıyordu doğum yapıyordu falan filan benim erkek kardeşime sevgilisi gibi yaklaşıyordu
O nasil oluyor yaBoş yumurta kolisinden ses yalıtımı yapabilirsin.
Az masraf bol ekşın
Avrupa gormus adamlar baskaYalnız adamın çözüm öneresi burada sayfalarca kafa yorulanlardan daha iyimiş.
Soruna son noktayı yine orta yaşlı bir avrupalı koydu
Supurge sesi kadar degil yahuGece süpürge açmakla aynı rahatsızlık benim için.bebek ağlamasını dinlerim anlayışla
Benim kızın bateri kursunda ki stüdyo öyleydi yumurta kolilerini yapıştırmışlar üstünü birde boyamışlarO nasil oluyor ya
Bi arastiriyim
ben sizin gibi sesli sevişenleri kınamıyorum ama duvarlar inceyse vb durumlar varsa da diğer insanların huzuru rahatı düşünüldüğünde ses yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. bundan sonra dikkat etmelisiniz.
dip not: çocukların duymadığını sanmak çok yanlış uyurken dahi beyinleri bir çok şeyi kaydediyor.
Büyüyünce işler daha zorlaşıyorya haklısın da çocuktan nasıl kaçacağız
odalar dip dibe hatta bizim yatağın başı onun duvarına dayalı
bu aşamada biraz daha küçük ama 3-5 yıl sonrayı düşünemiyorum
ya da örneğin üst komşumun lisede kızı orta sonda oğlu var
ben alt katta onların seviştiğini biliyorum bu çocuklarla bu işler nasıl oluyor belenler beni de aydınlatsın
bu arada çığlık vs sesi gelmese de gecenin sessizliğinde anlaşılıyor hiç ses olmasa banyo sesi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?