O komsu benim :(

Utanilacak bir sey yok,bundan sonra daha dikkatli olursunuz olur biter

Ay evet bize de alafranga tuvaletten geliyor. Artık kullanmiyorum orayi sabo terliği o kadar haşin cikariyor ki
Sabo terliğe can kurban
Ben üstteki adamın prostat olması konusunda endişeliyim
Kesik kesik
Apartmanda denk gelirsem" acilen ürolojiye gitmelisin" diye uyarasım var

Cocuklar icin sorun yok. Diger odalara ses gitmiyor. Kapiyi kapatinca onlari duymadigimiz icin kapi acik uyuyoruz. Malum durumlarda kapilari kapatiyoruz ses gitmedigine eminim.
Israrla çocuğunuzun duymadığını söylüyorsunuz. Benim bir akrabamda fazladan kömür yakmamak için (evi sobalı) geçen seneye kadar kızıyla aynı odada yatıyordu uyardığımızda da uykusu ağır duymuyor diyordu ancak çocuk 4-5 yaşında olmasına rağmen evlilik hayalleriyle yatıp kalkıyordu doğum yapıyordu falan filan benim erkek kardeşime sevgilisi gibi yaklaşıyordu

Ben bu sesleri normal karsilayanlari cok anormal buluyorum. Evet ev benim yatak odasi benim. Benim ozelim kimseyi ilgilendirmez diye dusunuyorsunuz. Ama kusura bakmayin da baskasinin ozgurlugunun basladigi yerde senin ozgurlugun biter. Hickimse senin yatak odani dinlemek zorunda degil. Kendine hakim olamiyorsan mustakil eve cikabilirsin. Ve yahut yatak odana ses sutudyolarinda oldugu gibi ses yalitimi yaptirabilirsin. Bazi kadinlar bu durumu o kadar olagan karsiliyor ki sanarsin sesi komsuya gittikce daha cok tahrik oluyor. Sizin konunuza gelecek olursam sizin adiniza gercekten cok uzuldum. Bence de utanilacak bir durum. Ben olsam ben de adamin yuzune bakamazdim. Ama sanslisiniz adam tatli bir dille uyarmis. Gercekten bunu duyan bir cocuk da olabilirdi ve gercekten tramva yaratabilecek bir durum. İnsallah kendinizle basacikabilirsiniz :))

Ben de sessiz sevismeyi anlamiyorum. Ancak yeterince zevk almadiysam sessiz sevismisimdir.
Ve evet ben de yerin dibine girdim. Adamla yuzyuze gelmekten korkuyorum su anda.
Bi dahakine agzima bez falan tikistiririm artik
Sessiz sevişin diyen yok ki. Alt komşuya gidecek kadar ses çıkarmayın yeter bence.

Duymuyor cunku :)
Ustelik kucukler. Ayni odada da degiliz .

Gece süpürge açmakla aynı rahatsızlık benim için.bebek ağlamasını dinlerim anlayışla

Bir de o cocuk medyadan da etkilenmis olabilir. Su an butun cizgi filmlerde ask evlilik sevgililik falan var. Aksamlari izlenen dizilerde cinsellik var. Cocuklarin onunde izleniyor. Sadece sizin teoriniz sebebiyle olmayabilir yani. Gecmiste insanlar tek goz odada 5 cocuk buyutuyordu. Cocuklar odalarinda yalniz kaldigi halde cinsellige daha cok maruz durumdalar bu devirde.

ya haklısın da çocuktan nasıl kaçacağız

odalar dip dibe hatta bizim yatağın başı onun duvarına dayalı

bu aşamada biraz daha küçük ama 3-5 yıl sonrayı düşünemiyorum

ya da örneğin üst komşumun lisede kızı orta sonda oğlu var

ben alt katta onların seviştiğini biliyorum bu çocuklarla bu işler nasıl oluyor belenler beni de aydınlatsın

bu arada çığlık vs sesi gelmese de gecenin sessizliğinde anlaşılıyor hiç ses olmasa banyo sesi geliyor

Bundan sonra az daha sessiz oluverin,adam Allahtan esprili yaklasmis bosver. Ben bekarken alt kat sesini surekli duyardim. Simdi o evde oturuyorum annem hala ustte. Sıkıyorsa ses cikaralim

Büyüyünce işler daha zorlaşıyor
Uyarayım
Gece yatmak bilmez.Gözüne bakarsın kalksın uyusun diye ı ıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…