O korkunc iki haftaya az kaldi

Konu sahibinin takıntısı ve devamlı bunun üzerinden kavgalar çıkarması ve elinde hiç bir kanıtı yokken bunu yapması belkide adamı bu raddeye getirdi.
İnsanlar gözüyle gördüğü şeyleri bile sorgulamalı, süzgeçten geçirmeli.
Konu sahibi tek birşey bile yakalamamış, görmemiş. Neden illa birşey var diye direnir ki insan.
Tamam rahatsız olunabilir ancak bunu kurgular halinde yaşamak anlamsız.

Bilet konusunun mutlaka bir açıklaması vardır. Denk gelmiştir ya da inatla almıştır.

Bu kadınla ya da başka kadınla aldatmaz demiyorum ; şuan aldatmıyor ve koşa koşa ona gideceğinide düşünmüyorum. Adam bunun hiçbir şekilde sinyallerini vermemiş ki ?

Boşan diyenler bile olmuş. Boşanacaksa devamlı kurgular yapıp üzüldüğü ve bu durumdan kurtulmak için boşanabilir belkide.
Bunun dışında adamın hatası olduğu için değil.

Bence eşinin en büyük hatası , karısının bu kadar üzüldüğü bir konuda ısrar etmesi. İşte bence budur ayrılma nedeni ?

Ne ayrılması yahu ? Eşinizden mi ayrılacaksınız bu nedenden dolayı ? Ya ben mi kör oldum ; ortada bir neden yok ki ?

Sanırım eski konuları okumamışsınız. Bir önceki mesajınızda belirttiğiniz neredeyse her şeyi yapmış adam zaten.

Bir de söylemeden geçemeyeceğim, sevmediği halde evli olan insan sayısı tam tersinden fazla bana göre.

flört dönemi olmadan ani bir kararla evlendiğinizden tam bağlanamadan belki çok aşırı bir aşk bağlılık olmadan bir evlilik yapmışsınız gibi geliyor. bu kadar ani olması acaba o kızı unutmak için mi diye düşündürüyor. ben olsam en baştan düğüne gelirse ben evlenmiyorum diye rest çekerdim. ve yine ben olsam artık bu kızı hayatımızdan çıkarmadan bir adım atamayacağız der tamamen hayatımızdan çıkarıyorsa her şeye sıfırdan başlardım etmiyorsa o kısmını söylemeye dilim varmıyor.. ama ben olsam tabi.. bana göre artık bir rest çekip herşeyi bir yola koymak lazım. bu konu bitmedikçe siz konu açmaya devam edeceksiniz, mutsuz olacaksınız sürekli boşanma gündemde olacak kavga bitmeyecek.

Okumadım hayır. Bu konudaki mesajlarını okuyunca , gözümde, yumuşak başlı, eşinin bu kurgularını ıyı huyla düzeltmeye çalışan bir adam canlandı gözümde.
Eğer bu söylenilenleri yaptıysa sevmediğine inanırım bende.

Evet sevmeden evleniyor erkekler yalnız devam ettirmiyorlar. Bir yerde kestirip atıyorlar heleki paraları varsa.

eski konulara bakın bence fikir verici detaylar var. bende okuduktan sonra anladım. başta benim içinde haklı bir kıskançlıktı sadece.

Bu konu yeterince ifade etmiyor durumu, haklısınız.

Gözlemlediğim kadarıyla evliliği yaşamak istedikleri şeylere engel olarak görmeyebiliyor ve devam ediyorlar. Özellikle de çocuk varsa.

Ben zaten evliliğin erkekler için daha avantajlı olduğunu düşünüyorum toplumumuzda. Çoğu erkek kendi işlerini bile yapmayacak şekilde yetiştiriliyor. Evde işlerini yapan bir kadın olması, çocuğuna bakması cazip geliyor.

Bir de enteresan bir düşünce daha var. Adam sevmiyor ama eski karısının başkalarıyla olma ihtimaline de geleneksel bakış açısı nedeniyle tahammül edemiyor. Bu yüzden karısı evinde dursun, o hayatını yaşasın şeklinde devam ediyor.

Sırılsıklam birine aşık olduysa ve o kişi kabul etmiyorsa da durum sizin söylediğiniz gibi sonuçlanıyor.

İste benim bu yuzden kafam karisik. Ben koru korune asik diilim. Ezik de diilim. Sadece kafam karisik. Hamile kaldigimda ailesi hic umursamadi. Ben de cok dobrayimdir. Kotu konustum. Arada kaldi, ailesini korudukca ben daha cok sinirlendim. Cocugu aldiricam dedim. Cok kirdim onu. O kadar cok istiyodu ki. Sonra dusuk yaptim. Annesi basladi bosan bu kiz zaten seni cocukla tehdit etti diye. Once bosanmayalim dedim. Baktim annemle senin aranda kaldim bosanicam diyo, annesine de tapar, tamam o zaman dava ac demeye basladim. Simdi anneme karsi geliyorum diyor ama huzurlu degil. Bu kizla ilgili de ne zaman gorusmeyeceksin bosarim desem inadina gorustu. Bizim en kotu zamanimizda kiz burdaydi. O siralarda benden nefret ediyordu. Evet o zaman firsati vardi hatta evet bilet de ayirtti. Ama bi sey olmadi. Simdi iyiyiz. Yani dedigim gibi elle tutulur kanitim yok. Ve ben hep iyi davranmis olsam kotu diyecegim, umursamiyo diyecegim. Ben de cok kotu davrandim zamaninda. O bana dese ki ailen soyle boyle cocugu istemiyorum aldir ben geri bile donmezdim. Bazen cocugu aldirdigindan bile supheleniyorum diyor. Yine de yanimda. Boyle dusununce seviyor diyorum iste. Ama ne olursa olsun kizla praya gitmesine ve bu konuda bana yalan soylemesine dayanamiyorum. Su an kavga etmemek icin cok zor tutuyorum kendimi.

Biz tanistigimizda o kizdan ayrilali netedeyse bir sene olmustu. Tanistiktan sekiz ay sonra evlendik.

Biz tanistigimizda o kizdan ayrilali netedeyse bir sene olmustu. Tanistiktan sekiz ay sonra evlendik.
ben bu detayları bilmiyorum atbi o yüzden şu önemli sizce sizi seviyor mu ve daha önemlisi o sevgi sizin için yeterli mi?

Evet haklısınız, gerçekten gözümden kaçtı bu detaylar. Siz yazınca bu şekilde devam eden evlilikler geldi gözüme. Yine dediğim gibi adam her turlu işkenceyi yaparak o evliliği devam ettiriyorsa " seviyor mu " acaba diye neden düşünüyor kadınlar ?
Eski konularına bakayım en iyisi.

Ne ayrılması yahu ? Eşinizden mi ayrılacaksınız bu nedenden dolayı ? Ya ben mi kör oldum ; ortada bir neden yok ki ?
Ortagi kizla yazismalarini okudum. Kiza bilet almis ortagi. İstanbul uzerinden ucacakmis ve fuardan sonra da orada kalacakmis. Yani fuardan sonra da birlikte olacaklar. Esim ortaginin bunu bana soylememesini tembihlemis. Kiz da bence acik olmalisin, ona guven vermelisin demis. Kiz sevgilisinden ayrildiktan sonraki psikolojisini falan sormus esim. Belki iyiniyetlidir ama ben agzini aramak icin sordugunu dusunuyorum. İsle ilgili de ona fiyat verdigini ben sorun etmesem onunla isi daha buyutecegini ama yapamadigini soylemis. Sonra annesinin benimle bosanmasi icin baski yaptigini, ona karsi geldigini, ailesinin ozel hayatina cok karistigini yazmis. Sence bosanmali miyim diye sormus. Bunu kararsiz oldugu icin mi yoksa ailesinin haksizlik ettigini ortagi aoylesin diye mi yazmis bilmiyorum. Sonuc arak bana yalan soyleyecek kizin oraya gitmesiyle ilgili. Ayni ucakta saatlerce ucacaklar. İki hafta beraber olacaklar. Bir sey var ya da yok ben buna dayanamam.

ben bu detayları bilmiyorum atbi o yüzden şu önemli sizce sizi seviyor mu ve daha önemlisi o sevgi sizin için yeterli mi?
Sevgiyi yasayis ve gosteris sekli cok farkli olabiliyor. Beni sevmiyor diyemiyorum. Bu kadar supheci bir insanim ama yine de sevmiyor diyemem. Ama ben olsam onun istemedigi birini hayatimdan cikarirdim. O cikarmaya gerek gormuyor. Bu kizla ilgili sorun olmasa ben evliligimden memnunum. Baska cok sorunlar yasadik ama hallediyoruz su snda.

Birşey yoksa bile bu kadar kararsızlık yaşayan adam hata yapabilir.. Hem aile yüzünden hem başka bir kadından kaynaklı kavgalar ikinizi de çok yıpratmış.
" Sence boşanmalı mıyım? " sorusuna ne olmuş karşı tarafın cevabı ? Karşı taraf erkek mi ?

ne yapın edin çıkarın şu kızı hayatınızdan. ben bile sinir oldum ne kızmış.. belki onun hiçbir şeyden haberi yok bile. ama 2 hafta onla olursa siz delirirsiniz o kesin. ya sizde gidin ya göndermeyin.

Ben bu yoruma kesinlikle katılıyorum. Hiç kimmmsee evdeki huzurunu bozduğunu göre göre bile bile sadece is ilişkisi olan biriyle görüşmek için asla bu kadar ısrarcı Olmazzzz. Hayatta önceliklerimiz dediğimiz şeyler vardır,önceliklerimiz neyse ona göre tabir şekil alırız.Ve ne yazık ki Eşinizin onceliginin siz olmadığı kabakkkkk gibi ortada. Eğer sizi seviyor ve o kadınla hiç işi olmamış olsaydı asla sizinle aranızin açılmasına ve bu derece sorun yasamaniza duyarsız kalmazdı. Alıntı yaptığım yazıya baştan sona noktasına virgulune kadar katılıyorum. Bu işin sonunda eninde sonunda siz uzuluceksiniz. Ve bence kıza dua edin,iyi ki eşinizi istemiyor. Çünkü istese 1 dakika bile durmicak esiniz buna adım gibi eminim. Kim için kimi harcadigina bi daha dönüp bakın isterseniz. Kabullenmediginizi görür gibiyim ben. Ki hadi hiç böyle bi durum yok biz yanılıyoruz varsayalım, o durumda bile karısının evinin huzuru için bile,karım uzulmesin demeyen ve bunu düşünmek yerine görüşmeye devam eden bi esiniz var. O kadına aşık değilse bile size de aşık olmadığı güneş gibi aydınlık. Kimse aksini iddaa edemez.ek olarak size o "aralarında bişey yok normal bu" diyenlerden birinin eşi eski sevgilisiyle hatta eşinin evlenmeyi bile dusunucek kadar ciddi olan eski sevgilisiyle gorussun bakalım. Aynı medeniyeti sergileyebiliceklermi. Böyle saçmalık olmaz ve zerre kadar değer gormediniz ortada. Allah aşkına yapmayın yani.

sen rahatsız oluyorsan bu görüşme durumundan eşinle paylaştıysan eşinin saygı duyması lazım sen eski sevgilinle görüşsen o çoktan boşanırdı

bu detayın üzerine hala sorguluyor musunuz?..
resmen "boşansam ikimiz için bi umut var mı" demek yerine ailem baskı yapıyor boşansam mı diyerek kibarca ağız aramış...

bu detayın üzerine hala sorguluyor musunuz?..
resmen "boşansam ikimiz için bi umut var mı" demek yerine ailem baskı yapıyor boşansam mı diyerek kibarca ağız aramış...

Bazen kadınlar için safa yatmak daha kolay sanırım Konuyu okuyup konu sahibinin hala kendisi için bi umut olduğunu dusundugunu görünce çok şaşırdım. Sanırım eşi gitmeden anlamicak. Keşke bunlar yasanmadan gorebilseniz bazı şeyleri...

sayfalarca yorum yapıldı, konu sahibesi her mesajında öyle açık ipuçları veriyor ki eşiyle ilgili ama kendi görmemeye odaklı. Umarım canı çok yanmadan her şey hallolur...

Adamin aklinin bu kizda oldugunu neye bakarak soyluyorlar buradakiler anlamiyorum yazdigi bisey yok yaptigi bisey yok,seni bosa gaza getiriyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…