O kutuyu açar mıydın?

O kutuyu açar mıydın

• Açarım

OY: 178 93,7%
  • Açmam

OY: 12 6,3%

• Ankete Katılan
    190

mavikablo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
119
83
48
Çok güzel giden bir ilişkin var. Ama bir gün Sevgilin/eşinle ilgili içinde bi şüphe oluşuyor. (aldatmak değil)
Eğer bu şüphe doğru çıkarsa, asla eskisi gibi olamayacaksınız. Ama ayrılmayacaksınız da. Yani bu ayrılık gerektirecek kadar büyük değil. Ancak ilişkiyi bozmaya ve Seni-sizi süründürmeye yetecek kadar büyük.
Sana bir kutu geldi. Kutunun içinde şüphelerinin doğru olup olmadığına dair her şey var.
Belki yanıldın. Boş yere şüphelendin. Bunu görünce tamamen rahatlayacaksın. Ama belki de yanılmadın. Bunu görürsen etkisinden uzun süre çıkamayacak uzun süre depresyonda kalacaksın.
O kutuyu açar mıydın?

Açardım, dediğin kadar agirsa da ayrilirdim neden ayrilmayayim
Konudan tamamen bağımsız bir örnek vereyim. Eşinizle dışarı çıktınız bikaç kere kızları kestiğini gördünüz. Ve bu sık sık oldu. Belki sırf böyle bişey için boşanmazsınız ama içinizde de hep bi sıkıntı olur (konu bununla alakalı değil

Konudan tamamen bağımsız bir örnek vereyim. Eşinizle dışarı çıktınız bikaç kere kızları kestiğini gördünüz. Ve bu sık sık oldu. Belki sırf böyle bişey için boşanmazsınız ama içinizde de hep bi sıkıntı olur (konu bununla alakalı değil
Konu neyle alakali onu anlatsan daha dogru fikir edinebilirsin.

Yani bu ayrılık gerektirecek kadar büyük değil..

Öldürmez ama süründürür diyorsun yani..

Eskisi gibi olamayacaksak da açardım. Şüphe ile ömür geçiremem. Ne olacaksa olsun derim..
Ayrılıp ayrılmama durumunu sonra düşünürüm..

Kesinlikle acardim. Acmayip o sühpeyle yasanmaz bence :)))

Surundurecek kadar uzucekse beni ayrilirim,ki zaten insani yikan karsindakinin yaptigi hata degildir,yasadigi hayal kirikligidir.Insan hata yapmaya meyilli bir canlidir,her seyi yapabilecek potansiyele sahiptir,kimseye olumune guvenmedigim icin oyle surundureceke hayal kirikligi yasamam...

Back
X