O kutuyu açar mıydın?

O kutuyu açar mıydın

• Açarım

OY: 178 93,7%
  • Açmam

OY: 12 6,3%

• Ankete Katılan
    190
Ya açar mısın artık?:işsiz:
Konuyu da açıklarsan seviniriz burda kaç yüz üyeyi merakta bıraktın şu an.
Eşinin peşine düşmesi için dedektif tuttun oda delilleri toplayarak kutuladı sana yolladı açamıyorsun bildim mi?

burda zaten adın soyadın yazmıyor. biri tahmin eder diye şüpheleniyorsan gizli üyelik al öyle anlat. nedir bu gizem? sen istediğin cevabı alamıyorsun ( benzetmelerle olacak bişey değil ) biz de boşuna sinir oluyoruz

burda zaten adın soyadın yazmıyor. biri tahmin eder diye şüpheleniyorsan gizli üyelik al öyle anlat. nedir bu gizem? sen istediğin cevabı alamıyorsun ( benzetmelerle olacak bişey değil ) biz de boşuna sinir oluyoruz
Yani canım açık açık anlat çok merak ettim bak şimdi

Yani gördüğün gibi çok meraklıyım tabii ki açarız. Kutuyu gormeden merak ettik içinde be var? Gerçekten ne var aç da bize de söyle

Açmasam süründürecek madem, açardım tabiki. Açmazsam aklımda hep açsamıydım diye kendimi yiyeceğime açardım. Ha burada bir ilişkide sürünmeyi peşinen kabullenmek de saçma geldi bana. Açardım kutuyu, içindekileri çıkarıp beni süründürecek ilişkiyi koyardım içine ve atardım çöpe:dondurma:

Çok güzel giden bir ilişkin var. Ama bir gün Sevgilin/eşinle ilgili içinde bi şüphe oluşuyor. (aldatmak değil)
Eğer bu şüphe doğru çıkarsa, asla eskisi gibi olamayacaksınız. Ama ayrılmayacaksınız da. Yani bu ayrılık gerektirecek kadar büyük değil. Ancak ilişkiyi bozmaya ve Seni-sizi süründürmeye yetecek kadar büyük.
Sana bir kutu geldi. Kutunun içinde şüphelerinin doğru olup olmadığına dair her şey var.
Belki yanıldın. Boş yere şüphelendin. Bunu görünce tamamen rahatlayacaksın. Ama belki de yanılmadın. Bunu görürsen etkisinden uzun süre çıkamayacak uzun süre depresyonda kalacaksın.
O kutuyu açar mıydın?

Hangi davramis digru bilemem ama ben acarim. Dayanamam.

Açardım.
Şüpheyle yaşamaktan iyidir benim için.
Ha yanılırsam karşımdakinin değeri artar benim için ama gerçekse boş yere şüphelenmedim demek ki derim.
Zaten kadınlar hissediyor genelde ve maalesef hisleri doğru oluyor (aşırı şüpheci kıskanç bir karakterde değilse tabi)

Kocanız ile ilgili aldatma değilse eğer ve boşanacak kadar büyük olmayan ne olabilir. Cinsel tercih? Sapkınlık? desem boşanma sebebi. Ya da sizden para kaçırması... Kafir olması? Müslüman olması? Bunlar mesela boşanma sebebi olmayabilir hani? İçimize meraklar serptiniz. Oylamamı da yaptım, baktım herkes açarım demiş...

E o zaman...

Aç, aç, aç, aç, aç!!! :KK9::KK9::KK9:

insan şüpheyle yaşamaya kendini neden mahkum eder ki?
bu sorum açmam diye oy kullanan arkadaşa gelsin..

Kutusuna gitti galiba Kutu gibi konuyu da acın lütfen!? Ben kutuyu açardım. Birde merak ettiklerim benim önüme gelse keşke böyle..

Back
X