O kutuyu açar mıydın?

O kutuyu açar mıydın

• Açarım

OY: 178 93,7%
  • Açmam

OY: 12 6,3%

• Ankete Katılan
    190
Beni süründürecek kadar büyük olan şey ayrılmam için de yeterince büyüktür

Belki adamın geçmiş ilişkisiyle ilgilidir.

Konu sahibi, bence, erkek arkadaşınızın geçmişinde olan ve geçmişinde kalan bir şeyle ilgiliyse açmayın. Şu anda varolan bir şeyle ilgiliyse açın. Geçmişinde olan ve bugününü etkileyebilecek (sabıka kaydı, daha önce evlenip evlenmediği vs gibi) bir şeyse de açın.

Çok güzel giden bir ilişkin var. Ama bir gün Sevgilin/eşinle ilgili içinde bi şüphe oluşuyor. (aldatmak değil)
Eğer bu şüphe doğru çıkarsa, asla eskisi gibi olamayacaksınız. Ama ayrılmayacaksınız da. Yani bu ayrılık gerektirecek kadar büyük değil. Ancak ilişkiyi bozmaya ve Seni-sizi süründürmeye yetecek kadar büyük.
Sana bir kutu geldi. Kutunun içinde şüphelerinin doğru olup olmadığına dair her şey var.
Belki yanıldın. Boş yere şüphelendin. Bunu görünce tamamen rahatlayacaksın. Ama belki de yanılmadın. Bunu görürsen etkisinden uzun süre çıkamayacak uzun süre depresyonda kalacaksın.
O kutuyu açar mıydın?
Pandora’nın kutusu mu? Madem çok spesifik spesifik kalsaymış konunuz hiç ayrıntı Yok ne biliyim ben hiçbirşey anlamadım. Zaten kafam çorba olmuş
bomba hazırlamıştı biri babasına miras için kargocu kılığına girmişti
Şirkette patlattırmıştı.
Öyle birşey mi?
Ay saçmalıyorum farkındayım ama sende saçmalamışsın hiçbirşey anlamadım.

Açmam... Eğer ki asla ayrılmayacaksam niye huzurumu bozayim ama ayrılma ihtimalim varsa açar sonrada ayrılım.

Bilmeceye donmus bu konu.

Konu sahibi aciklasaydi da ona gore daha mantiklo cevap verirdik

Memleket sirri sanki mubarek

İlişkiyi bozacak bir şey= ilişkiyi değiştirecek bir şey, benim için. Eskisi gibi olmayacaksa, mutlu etmeyecekse neden devam edip hem kendimi hem sevgilimi süründüreyim ki?
Ayrıca... Şüphe herşeyden daha yıpratıcıdır. Sürekli aklında o kutuda ne vardı acaba düşüncesi olacak ve hep olumsuz olma ihtimalini düşüneceksin.

Kutu :) kutu yüzünden ben nişanlımdan ayrıldım Açardım bi an bile tereddüt etmeden hem şüphe varsa neden ayrılmayasın ki ?

Konuda kendimi gördüm. Bende de var böyle bir durum, açarsam affederim ama eskisi gibi olmaz , açmazsam da bilmiyorum açmazsam da olur ama açmak istiyorum
Mantıklı hareket etmek istiyorum o yüzden kutuya biraz kurcalayıp korkuttum ama uzatmadım galiba
Zor..

Back
X