- 26 Şubat 2017
- 422
- 1.205
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka bir üyelikle konunu acmani tavsiye ediyorum hepimiz merak icindeyizAnlatırsam burayı takip eden yakın arkadaşlarım benim olduğumu anlarlar. Çünkü çok spesifik bi konu. Eski konularımı okumalarını istemiyorum.
Bu yüzden konuyu anlatamıyorum kusura bakmayın
E yakın arkadaşlarınıza sorsaydınız açayım mı kutuyu diye o zaman neden buraya sorup üstüne açıklamayıp milleti meraka düşürüyorsunuz.Anlatırsam burayı takip eden yakın arkadaşlarım benim olduğumu anlarlar. Çünkü çok spesifik bi konu. Eski konularımı okumalarını istemiyorum.
Bu yüzden konuyu anlatamıyorum kusura bakmayın
Çünkü sonucunu öğrense bile ayrılmayacak sürünecekmiş , sonuçları göze alamayacaksam açmamın ne anlamı var ki ?Neden hayatı boş yere kendime zindan edeyim ?Ha sonuçları göze alıp tercihlerimin arkasında durabileceksem ayrılma gibi bir seçeneğim olacaksa açarım tabiiki de ama burada öyle bir seçenek yok ;yani açmamaktaki amaç zaten ayrılamıyorum bari gözümden düşmesin.insan şüpheyle yaşamaya kendini neden mahkum eder ki?
bu sorum açmam diye oy kullanan arkadaşa gelsin..
ben ben benKim açmam dedi merak ettim, ifşa etsin kendini arkadaş olalım.
Ben açmam dedim.
Konunun sadece başını okudum. Ayrılmayacaksam açmam, çünkü öyle ya da böyle sevgilime güvenmeyi seçerim. Ayrılacak olsaydım, yüzde elli sevgilim olurdu, o zaman güvenmemeyi seçerdim.
Çünkü sonucunu öğrense bile ayrılmayacak sürünecekmiş , sonuçları göze alamayacaksam açmamın ne anlamı var ki ?Neden hayatı boş yere kendime zindan edeyim ?Ha sonuçları göze alıp tercihlerimin arkasında durabileceksem ayrılma gibi bir seçeneğim olacaksa açarım tabiiki de ama burada öyle bir seçenek yok ;yani açmamaktaki amaç zaten ayrılamıyorum bari gözümden düşmesin.
Öldürmüyor ama süründürüyor boş yere huzur bozmanın anlamı yok varsın meraklanayım yeter ki kafam rahat olsun.ama ayrılacak kadar büyük birşey değil yazmış.
konu sahibesi konuyu açıkça yazsanda ihtimaller üzerine konuşmasak.
Çok güzel giden bir ilişkin var. Ama bir gün Sevgilin/eşinle ilgili içinde bi şüphe oluşuyor. (aldatmak değil)
Eğer bu şüphe doğru çıkarsa, asla eskisi gibi olamayacaksınız. Ama ayrılmayacaksınız da. Yani bu ayrılık gerektirecek kadar büyük değil. Ancak ilişkiyi bozmaya ve Seni-sizi süründürmeye yetecek kadar büyük.
Sana bir kutu geldi. Kutunun içinde şüphelerinin doğru olup olmadığına dair her şey var.
Belki yanıldın. Boş yere şüphelendin. Bunu görünce tamamen rahatlayacaksın. Ama belki de yanılmadın. Bunu görürsen etkisinden uzun süre çıkamayacak uzun süre depresyonda kalacaksın.
O kutuyu açar mıydın?
ama ayrılacak kadar büyük birşey değil yazmış.
konu sahibesi konuyu açıkça yazsanda ihtimaller üzerine konuşmasak.
Zaten konu sahibi bu soruyu soruyorsa kararlarının arkasında dimdik bir duruş sergileyemeyeciğini bildiği için soruyordur .Yani sonuçları göze alabilecek insan bir dakika durmaz açar ve ona göre bir yol belirler bu sebeple bence açmamalıAma kendi ayrılmayacağına karar vermiş. O zaman güvenmek zorunda bence.
Ama kendi ayrılmayacağına karar vermiş. O zaman güvenmek zorunda bence.