- Konu Sahibi TersAlfabe
-
EvetDogru o da vardi demi :)?
Off ya! Beni cok güldürdün onca insanın icinde:) şimdi bu kız delimi diyecekler:)
utanmani cok iyi anlıyorum, bense eşimin yüzünden utanıyorum! Rahatsızmi ne, ikide birde pirt, Pirtt,pirt, pirta'da pirt! Rezil diyorum ona, gazman diyorum nafile! Bu adam bizim filort dönemlerimizde nasıl tutmuş, şaşkınım!
Böyle devam ederse acile götüreceğim:d
sen en azsindan istemeden yapmışsın, bir kerecikse af ederler
aynen benımde oyle canım kızıorum artık bılmıyerek oluo dıo onceden neden olmuodu dıorum ya artık yaşlandım mıdem cok kotu dıo:)))
Kizlarrrrr allah iyiliginizi versin emiiiii
:)) Çok güldüm.. İşin kötüsü ben sabahları serviste işe giderken hep uyuyorum, ya farkında olmadan pırt kaçırıyorsam diye düşünmeden edemiyorum :) Ne olacak bu halim..
Bende yeter diye şakayla diyince, oda ne yapayım bir kilo verip, tekrar almaktan oluyor dedi.aynen benımde oyle canım kızıorum artık bılmıyerek oluo dıo onceden neden olmuodu dıorum ya artık yaşlandım mıdem cok kotu dıo:)))
Bende yeter diye şakayla diyince, oda ne yapayım bir kilo verip, tekrar almaktan oluyor dedi.
belkide doğrudur...
Allahdan koku bırakmıyor, yoksa vallahi seni acile götürürecegim dedim
ay allahım okurken ben bile kucuk bi tane kacırdımneyse odada kimse yokdu. Canım böyle şeyler olabilir Hani surekli olan bir gaz kacagı var ise
o zaman doktora gitmen lazım. Mesela bugun yediklerinde bunun kaynagı olabilir yada basit bir bagırsak üşütmeside.
resmen insanlar deli sanmazsınız diye, yüzümü kapatıyorum burda (gülmekten)ah tatlim bosver anlamamistirlar bende evde temizlik yaparken affedersiniz ishal olmusum kayinpederde evde allahim tuvalete gidiyorum ama yapamiyorum ses cikacak kayinpeder duyacak diye en sonunda baba camiye gitmiyormusun dedim yok bugun soguk evde kalacam dedi adam oturuyor deliye dondum neyse bu kalkti tuvalete gitti carttttttttttttttttttt etti nasil sevindim bir bilseniz ulannnnnnnnnnn o hasta degil cirrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttlatiyor ben hasta yapamiyorum girdim tuvalete tikadim totaya tuvalet kagidini anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm sesde cikmiyormus onca saat deli gibi beklemisim birgunde deri koltuklarimi yeni almistim kapi caldi kapi deliginden baktim yakisikli bir delikanli actim hanim efendi ben elektrik kapanyasindan geliyorum elektrik kanpanyani degistirmek istermesin v.s anlastik iceri girdi kontrat yapacak surayi imzalayin dedigi anda koltukdan cartttttt diye ses cikti cocuk kipkirmizi oldu ben gulmekden sonra dedi koltukdan cikti ses diye evet dogru koltukdan cikmisti ses amma benim cok komigime gider boyle seyler yahuuuuuu ya gercekden carttttttlatsa yarilirdim herhalde
Off ya! Beni cok güldürdün onca insanın icinde:) şimdi bu kız delimi diyecekler:)
utanmani cok iyi anlıyorum, bense eşimin yüzünden utanıyorum! Rahatsızmi ne, ikide birde pirt, Pirtt,pirt, pirta'da pirt! Rezil diyorum ona, gazman diyorum nafile! Bu adam bizim filort dönemlerimizde nasıl tutmuş, şaşkınım!
aahahhahahahahahahahahahbenım eşimde dıokı senın gıbı en azından kokutmuorum ben hıc yapmam yalancı dıorum geceleri derın uyuyosun sen ama benı uyandırıosun mubarek dıo( yalan soyluo bılıorum ama
içimede kurt düşmüo diil he
hahahahahahahaah şuan ölebilirm yaaa süpersin koptumOff ya! Beni cok güldürdün onca insanın icinde:) şimdi bu kız delimi diyecekler:)
Kizlar, sabahtan beri utanc icindeyim paylasinca belki azalir dedimBugun bunyemde surekli bir gaz dolasimi, karnimda gurultular vardi. Isyerinde onemli bir konu icin ust duzey yoneticimizin yanina gittim (kamu kurulusu gibiyiz), tam biseyler anlatirken kucuk bir pirt sesi duyuldu benden Nasil tutamadim bilmiyorum, ben bile duyduysam yoneticim hayli hayli duydu. Bozuntuya vermedik, sonra ben bi de sozde o sesin pirt olmadigini ispatlamak icin (halbuki pirtti) bilegimi burkmus numarasi yaptim "ay burktum kut diye" falan dedim ve aceleyle ciktim. Insanlik hali degil mi hanimlar, herkesin basina gelebilir di mi Rezalet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?