O minik pirt sesi..

Ayyy benimde aklima geldi bi seferinde babamlara kalmaya gittim babam ani bir hareket yapinca tutuldu ama saga sola dönemiyo igneler vuruluyo

eve hemsire fln getiriyorum o kadar yani..hemsire gelmisti igne vurucak babam hareket etmeye calisinca zorlandi tabii cartttt die ses gelmezmi

Gülcem gülemiyorum ayy yazik babacima yaaa cok utanmisti odadan ciktim agzimi kapadim koptum ama

yaa bak işte herkesin başına geliyormuş..
bi bayram günü kuzenmin eşi yani gelin hanım herkesin içinde yapmıştı.. ve ben tutamayıp gülmütüm. sonra yapan değil ben utandım:))

bencede normal belki karnı guruldamıştır diye düşünürüm takma kafana

Dogru o da vardi demi :)?
Evet
cola icerler, bir ses gelir
bira icerler, bir ses gelir

Bu aralar, aslında bende cok rahatsızim
dogum kontrol hapı yüzündenmi bilmiyorum, ama cok iyirenc geyiriyorum
ne zaman bir hafta Aralık versem, geçer, nezaman başlasam( genellikle kullandıktan hemen sonra) tekrar geyiriyorum

recetede yazıyordu ama bu kadarda değil diye düşünüyordum..

aynen benımde oyle canım kızıorum artık bılmıyerek oluo dıo onceden neden olmuodu dıorum ya artık yaşlandım mıdem cok kotu dıo:)))

ay allahım okurken ben bile kucuk bi tane kacırdım neyse odada kimse yokdu. Canım böyle şeyler olabilir Hani surekli olan bir gaz kacagı var ise
o zaman doktora gitmen lazım. Mesela bugun yediklerinde bunun kaynagı olabilir yada basit bir bagırsak üşütmeside.

aynen benımde oyle canım kızıorum artık bılmıyerek oluo dıo onceden neden olmuodu dıorum ya artık yaşlandım mıdem cok kotu dıo:)))
Bende yeter diye şakayla diyince, oda ne yapayım bir kilo verip, tekrar almaktan oluyor dedi.
belkide doğrudur...

Allahdan koku bırakmıyor, yoksa vallahi seni acile götürürecegim dedim

Bende yeter diye şakayla diyince, oda ne yapayım bir kilo verip, tekrar almaktan oluyor dedi.
belkide doğrudur...

Allahdan koku bırakmıyor, yoksa vallahi seni acile götürürecegim dedim

benım eşimde dıokı senın gıbı en azından kokutmuorum ben hıc yapmam yalancı dıorum geceleri derın uyuyosun sen ama benı uyandırıosun mubarek dıo( yalan soyluo bılıorum ama
içimede kurt düşmüo diil he

güldürdün beni ya:))
benimde acıkınca midem guruldar ama ne gurultu yer gök inler yani:))
kaç kere sınavdan bile çıktığım olmuştur,bu yüzden:))utanç verici:)

yemin ediyorum vallahiii bu msj dan sonra gözümden yas geldi:52

resmen insanlar deli sanmazsınız diye, yüzümü kapatıyorum burda (gülmekten)

Şimdi gülmekten ölebiliriiim:))))

hahahahha kızlar, yarıldım gülmektennnnn

yalnız ben de hamileliğimin son döneminde tutamıyordum, bir gün toplantı odasına girdik grupça, deri koltuğa otururken tutamadım kaçırdım ama nasıl bir ses, tabi hemen bastım kahkahayı bu deri koltuklar da insanı rezil ediyor diye, sanırım inandılar :))))))))

aahahhahahahahahahahahah kendimi gördüm sende bizimkide aban aynısını diyor bizimkinide giderler sürekli açık anam kltukta otuurken yapıyor duyyorum ya mutfaktan süreklide göüelrim tutamam yani oda bana diyor sende geceleri gökgürletiyın hamfendiiii diyor ama ben hissetmiyroum
hahahahahahahaah şuan ölebilirm yaaa süpersin koptum :60 :

konu geyiğe döncek ama birşey anlatayım

:- Birgün bizimkiyle oturuyorum evde salon hol birşelikşikti ama holde kare yani tüm oda kapıları bir neyse. soba yanıyor ozamanlar ,

hol dediğim yerde tv var koltukalar sobanın oldugu yerde salon ordada var koltuk felan neysse bizimki kapını çaprazında tekli koltukta

oturuyor bende kedi gibi sürekli sobanın yanındayım ay yazamıyorum bile çok komıktı neysse

Ben ısındım ayndım hatta tam gitcem tv karşına geçicek bzimkini tam önundeyım allah ben bir pırta değil zorrrtt yaptım aman alalhım 1-2 saniye durakaldım sanki hiç biş, olmamış gibi tşortumun koluyla oynaya oynaya geçtim önünden ama bir kahkaha bastı duydumm duydummm diyoo benimki aman alalhım sonra bende koptummm 1 saat güldük ama birde o sese hiçç bişi olmamış gibi geçmem yardı iyicene bizi 60:

kokmamışsa yemiştir belki numaranı........ayyyyyyyy çok iğrencim yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…