- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
- Konu Sahibi quantumkizi
-
ben 20 sevgilim 21Yaşlarınız kaç ki?
Ya genceciksiniz tartıştığınız şeylere bak. Sinirinden de şimdi biraz karışık yazmışsın onu dedi bunu dedi. Ama bence öncelikli olarak bir daha asla ve asla whatsapp falan tartışmayın.ben 20 sevgilim 21
Ya genceciksiniz tartıştığınız şeylere bak. Sinirinden de şimdi biraz karışık yazmışsın onu dedi bunu dedi. Ama bence öncelikli olarak bir daha asla ve asla whatsapp falan tartışmayın.
Diyin ki bu sohbet başka yere gidiyor, şimdi susalım, normal şeylerden bahsedelim ama yüz yüze gelince mutlaka bunu tartışalım. Telefondan canım cicim güzel oluyor da tartışma ı-ıh.
Hiçbir parmak sinirli genç bir çiftin yazışma hızına ayak uyduracak kadar gelişmedi henüz :)
Kpss için ise tabi ki kendi geleceğini herkesten ve her şeyden önce düşünmen gerek. Bu yaşta kimse üzerine Gelecek kurma. Beni yanlış anlama ama bu yaşta olan İlişkiler ya çok sürmüyor ya da mutsuz evlilikler oluyor. İstisna çiftleri öper, mutluluklarının devamını dilerim
Bence ikiniz de ne anlattiginizi bilmiyorsunuz.
Daha gencsiniz.. Hele bi dereyi görün sonra pacalari sivarsiniz..
haha çok patavatsız çocuk yahu düzelir de daha zamanınız var yani:)
evet 3. sınıfbi şeyi kaçırdım ya da anlamadım öğretmenlik okuyorsunuz değil mi yani mezunsunuz sandım da 20 yasındyım deyince kafam karıstı
Bir de en soğuk günaydın bile 'ne zaman ayrılacağımızı düşünüyorum' cevabından iyidir. Yapma böyle. Düşünsene o sana dese ne kadar üzülürsünhaklısınız galiba
Bir de en soğuk günaydın bile 'ne zaman ayrılacağımızı düşünüyorum' cevabından iyidir. Yapma böyle. Düşünsene o sana dese ne kadar üzülürsün
Ne güzel işte :) Görüşün bence. Bu konuları tartışmak yerine bu konuları tartışmanın gereksizliğini konuşun. Mis gibi geçinin gidinyarın görüşelim mi? yazmış tribi bitti. kızıyorum kendime
Daha sinava girilmemis, kazanilip kazanilamayacagi belli degil, atama olup olmayacagi belli degil... siz ikiniz ortada olmayan bir sey icin tartismissiniz. Yahu bir durun. Bir sinav olsun, bi sonucu belli olsun, ondan sonra ne yapacaginizi konusun. Hem sizin anne babalariniz yok mu? Onlar dururken sevgilinize mi dusmus karismak.
Ikiniz de cok gencsiniz. Hayatin ne getirecegi belli olmaz. Hepimiz her flortumuzle evlenecegimizi dusunerek cikariz. Hic bir seyin garantisi yok. O yuzden once mesleginizi elinize alin. En onemlisi mesleginiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?