Merhabalar hanimlar tekrar. Yazacagim sey cok uzun olacak umarim okursunuz.
2 hafta gibi bir zaman diliminde buraya giremedim malumunuz tatil dolayisiyla. Evet tatile gittik ve dün sabah erken saatlerde döndük. Aksama dogru aklima burasi geldi söyle biraz gezindim de konumu üst siralarda görünce -birkac sayfa geride olsa da- sasirdim. acaba neler yazildi diyerek okuyamadigim kisimlari da okudum. En son sanirim size secimlere kadar esimin arkadasinda kalacagini söylemistim. oradan baslayip anlatmak istiyorum. sorulariniz cevapsiz kalsin istemiyorum cunku.
16 nisan gunu esim sabah erkenden geldi, beraber kahvalti yapip oylarimizi da verdikten sonra özel aracimizla yola ciktik. Yol bulundugumuz yerden 5.5 saat kadar sürdü. o kadar gergindim ki resmen kasilmaktan surekli benzincilerde durdurup arabadan inip hava aldım. yoksa patlayacaktim yol boyunca.. esim ise cok cok rahatti. muhabbeti kuran o oldu. bayagi konustuk yol boyunca. her seyden... tatilde neyapacagimizdan baslayip, kiz kardesime kadar her detay, her sey. Bugune kadar konusmadigimiz onca biriken kucuk detaylari bile konustuk.
Anladim ki esim gercekten benim duraganligimdan skilmis. bunu zaten itiraf etmisti ama detaylica bahsetti. eve geldigimde civil civil gormek istiyorum seni ama sen benden daha stresli gorunuyorsun bu da beni boguyor dedi. ben de ev isleri ve rahatsizligimdan dolayi boyle oldugunu söyledim. o zaman kadin tutalim dedi neden bunu söylemedin bugüne kadar dedi. ben de bu benim isimmis gibi geldi dedim. hayir degil dedi vs öyle güzel konustu ki yolculugun son saatleri ben de onun gibi rahatladim.
kadin tutmaya kararli bu arada. bana komsularla konusmami sorusturmami arastirmami istedi. bildikleri bir kadin var midir diye, seve seve kabul ettim. hatta bugun 2 saat sonra bir komsuya caya davetliyim orada konusunu acmayi dusunuyorum.
kardesim mevzusu konusunda fazla bir sey söylemedi dedigini tekrarladi o stresimi atmama yardimci oluyordu dedi. sen bahsedene kadar disardan böyle görüldügümüzü bilmiyordum dedi. bayagi bi onu duyunca üzülmüs. bayagi gönlümü aldi. hani güvenimi tazeleyecek seyler söyledi falan.
ona inanmayi sectim cunku o kadar samimi konustu ki benimle, icime sokasim geldi denilecek kadar samimiydi hani abartmiyorsam tabii. gercekten icten bir sekilde benden beklediklerini yada gormek istediklerini söyledi. ben de kendimle yuzlestim biraz da olsa. sıkıcı oldugumu kabullendim ki gercekten oyleydim. bunu o yuzume ayna tutunca daha net gorebildim.
Tatili ise kisa ozetlemek istiyorum. cunku fazla detayli ama genel olarak eğlendik, birlikte gezdik. 2 haftaligine kiraladigimiz villada fazla kalmadik bile surekli arabayla oradan oraya gezdik ve ne kadar iyi geldi anlatamam size. bu surecte benim planladigim seyleri de yaptik, spontane seyler de. baliga bile ciktik. beceriksizligimle esim dalga bile gecti hatta :) cok keyifliydi her ani... telefonlari biraktik keyfimize baktik.
genel olarak evliligimize sans verdik. o da ben de seviyoruz zaten buna suphem bile yok. ama aklima giren köto seyler yuzunden onu suclamistim hep. simdi cok iyi her sey. bugun ise basladi. operek ugurladim vs daha gulec yuzlu oldum. onun de yuzunde guller aciyordu ilk defa. her sabah uykulu olurdu ilk defa tam tersi sekilde vedalastik, öyle ise ugurladim.
eger atladigim kisim ya da merak ettiginiz bisey varsa sorabilirsiniz. 1 saat kadar daha buralarda olmayi dusunuyorum sonra gitmem gerek.