o mu haklı, ben mi safım ya?

yaşla ilgisi yok işte evliymişte.
aslında atacan ahmete mesaj bana eşinizin telefonunu verirmisiniz sevgilime vereceğim çok beğenmiş diye hönk diye kalacak.. engelleyin gitsin ikisinide..
dediğim gbi ayda yılda bir çıkıyorum. bu mekan da işyerimin hemen altı, umarım karşılaşmam bir daha.

Emre ilk mesaj attiginda , bu gece sevgilimle cikiyorum deseydiniz ikinci msj gelmezdi emreden
Erkek arkadasiniz hakli , bende esime biri asildi diye kizmam ama ilk sinyalde benden bahsetmezse kizarim

Emre ilk mesaj attiginda , bu gece sevgilimle cikiyorum deseydiniz ikinci msj gelmezdi emreden
Erkek arkadasiniz hakli , bende esime biri asildi diye kizmam ama ilk sinyalde benden bahsetmezse kizarim
masada çok erkek arkadaşımdan bahsedildi. annemle tanıştırma hikayem falan. erkek arkadaşım başka şehirde ben başka. bir de dediğim gibi o an asılma gibi düşünmediğim için normal arkadaş yazmış gbi yok ya bugun gelmicez falan dedim. gerçekten salağım galiba. yani size yalan söyleyecek değilim. hiç anlamadım ya.

ben suyuna gideyim. özür mesajı da yolladım uzun bir telefon görüşmesinin ardından. biraz daha sinirinin geçmesi için uğraşayım:) teşekkür ederim.
Çok büyütülecek birşeyde yok,
İsteyerek yaptıgın birşey degil,
Boş bulunmuşsun,
Hallolur inşallah :)

Çok büyütülecek birşeyde yok,
İsteyerek yaptıgın birşey degil,
Boş bulunmuşsun,
Hallolur inşallah :)
çok teşekkür ederim. hallediyor gibiyiz. telefonlaştık, hani bana aşkım falan demek yerine sarı kedi falan dedi ama bir iki güne toparlarız gibi. ya bi de ben gidip anlattım bence bu baya bir af indirimi yapmalı :)) teşekkürler sahiden.

Back
X