ta benimde aniş senin gibi ilk ay tuttu ama hiç beklemiyoz 2 yıl hap kullanmıışım kontrol için gittiğim doktor hemen hamile kalmayasbilirsin falan demiş ilk defa hapsız adet olacam gecikebilir az olabilir falan filan
neyse adetimden 4 gün geçti ama normal diyom ama bi koku alıyom bi akıntı hiç sormayın şüphelendim pazar sabahıydı adamcağızı uyandırdım kalk test al diye gitmiş bulmuş getirdi.çok heycanlandım yaparken hem diyom çıksın hem diyom çıkmasın sonra diyom ki yok ya çıkmaz .yaptım çıktı tabi aldım testi dedimki çıktı benden beter şok oldu hemende böbürlendi baba oluyom diye aynı zamanda tırstı benle hamilyken uğraşacak diye[önceden korkutmuşum-canım çok kiymetlidrde]
ben o günü hayatımın en mutlu günü diyorum..sabah görümcem gelmişti daha adetim 2 gün gecikiyordu ben 5 seneden beri beklediğim için hiç umudum yoktu hep gecikiyordu adetim ben zorla hastaneye götürdü kan tahlili yaptırdık akşam 4 gibi alırsınız dediler o günü hiç unutmma o saatler geçmek bilmiyor ogün beraber kayınvalime gitmiştik allahım onlar bana bakıyor ben onlara kimse bir şey de diyemiyor acba varmı diye görümcem tahllin sonuçlarını almaya gitti ben gidemedim çünkü dayanamazddım .daha önce aşılama denemiştimtutmamıştı buda tüp bebekti buda tutmuyacak diyordum ve benim hayellerim sonsuza dek yıkılcak diyordum eşimin tahlili yaptırdığımdan haberi bile yoktu o 2 gün sonra yaptırcağıı biliyordu nihayet görümcem geldi hiç unutmuyorum koltuğun üstüne çıkıp zıplamaya başladı hala oluyorum bende o an kaynanamla birbirimize sarılıp hiç ağlamadığımız kadar ağlaştık inanamıyorduk hemen eşime telefon açıp haberi söyledim dükkandan evi 10 dk bulmuş havalara uçuyordu inanmıyordu dr. gidelim diyordu o gün tüm mahallenin çocuklarına meyve suyu top kek almıştı benim ve eşim için hayatımzın en mutlu günü birde hayırlısıyla kucağımıza alabilsek.
SEZEN ÇOK SEVİNDİM ADINA NEKA DAR GÜZEL BİŞİİ YAŞAMIŞSIN SEN İNŞALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALIRSIN
ben o günü hayatımın en mutlu günü diyorum..sabah görümcem gelmişti daha adetim 2 gün gecikiyordu ben 5 seneden beri beklediğim için hiç umudum yoktu hep gecikiyordu adetim ben zorla hastaneye götürdü kan tahlili yaptırdık akşam 4 gibi alırsınız dediler o günü hiç unutmma o saatler geçmek bilmiyor ogün beraber kayınvalime gitmiştik allahım onlar bana bakıyor ben onlara kimse bir şey de diyemiyor acba varmı diye görümcem tahllin sonuçlarını almaya gitti ben gidemedim çünkü dayanamazddım .daha önce aşılama denemiştimtutmamıştı buda tüp bebekti buda tutmuyacak diyordum ve benim hayellerim sonsuza dek yıkılcak diyordum eşimin tahlili yaptırdığımdan haberi bile yoktu o 2 gün sonra yaptırcağıı biliyordu nihayet görümcem geldi hiç unutmuyorum koltuğun üstüne çıkıp zıplamaya başladı hala oluyorum bende o an kaynanamla birbirimize sarılıp hiç ağlamadığımız kadar ağlaştık inanamıyorduk hemen eşime telefon açıp haberi söyledim dükkandan evi 10 dk bulmuş havalara uçuyordu inanmıyordu dr. gidelim diyordu o gün tüm mahallenin çocuklarına meyve suyu top kek almıştı benim ve eşim için hayatımzın en mutlu günü birde hayırlısıyla kucağımıza alabilsek.
Ben Hiç Müjde Veremedim Bütün Hayatim Süprizlerle Geçiyor.iyi Yada Kötü Hep Beklenmedik Sonuçlar Yani
Benimde Yildönümüme Bir Hafta Vardi öğrendiğimde Ama Dayanamadim Hediyen Dedim Ve Testi Göstermiştim
CANIM BENİM DÜŞÜK SORUNUM VAR 2 DÜŞÜK YAPTIM OYÜZDEN PEK SEVİNEMİYORUM KORKUDANCanim bebek yokta ondanmi mujde veremedin yoksa baska sebeplerdenmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?