O Muhteşem Duyguyu Eşinizle Nasil Paylaştiniz Yada Nasil Paylaşirdiniz

Iki Günlük Olurmu Beee Kanda Beta Hcg Ye Baktirdik Hastanede Sonra Idrarda Baktim Ikiside Poziti çikti

eşimle birlilte bakmıştık biz teste o benden daha çok sevindi ben daha çok şaşırdım sonradan sevincimi belli ettim tabii

ta benimde aniş senin gibi ilk ay tuttu ama hiç beklemiyoz 2 yıl hap kullanmıışım kontrol için gittiğim doktor hemen hamile kalmayasbilirsin falan demiş ilk defa hapsız adet olacam gecikebilir az olabilir falan filan
neyse adetimden 4 gün geçti ama normal diyom ama bi koku alıyom bi akıntı hiç sormayın şüphelendim pazar sabahıydı adamcağızı uyandırdım kalk test al diye gitmiş bulmuş getirdi.çok heycanlandım yaparken hem diyom çıksın hem diyom çıkmasın sonra diyom ki yok ya çıkmaz .yaptım çıktı tabi aldım testi dedimki çıktı benden beter şok oldu hemende böbürlendi baba oluyom diye aynı zamanda tırstı benle hamilyken uğraşacak diye[önceden korkutmuşum-canım çok kiymetlidrde]

Valla bizimkide pek boburlendi hemen tuttu diye baba oluyom diye sorma.Ben sasirdim sevinc yerine sok oldum.Bu arada benimkide korktu bu bana zehir eder 9 ayi diye bende oyle ilgi cok beklerim nazlanirim herif simdi bulmus yolunu eve geldimi cok yorgunum basimi kaldiracak hal yok diyo o benden cok nazlaniyo bakiyom o benden beter daha elimi cekiyom ustunden ama simde bebek kucuk diye sesimi cikarmiyorum hele buyusun bu ayaklari yemem ben mecbur bakacak bana.Zaten diyo ilerde mecbur bakicam cunku muhtac olucaksin ama simdi her isi kendin yapabilirsin birde cok rahat hamilelik gecirince herif inanmiyo bazen yorulduguma ama durrr acisini cikaracam son aylarda sırnaşık şey

ben o günü hayatımın en mutlu günü diyorum..sabah görümcem gelmişti daha adetim 2 gün gecikiyordu ben 5 seneden beri beklediğim için hiç umudum yoktu hep gecikiyordu adetim ben zorla hastaneye götürdü kan tahlili yaptırdık akşam 4 gibi alırsınız dediler o günü hiç unutmma o saatler geçmek bilmiyor ogün beraber kayınvalime gitmiştik allahım onlar bana bakıyor ben onlara kimse bir şey de diyemiyor acba varmı diye görümcem tahllin sonuçlarını almaya gitti ben gidemedim çünkü dayanamazddım .daha önce aşılama denemiştimtutmamıştı buda tüp bebekti buda tutmuyacak diyordum ve benim hayellerim sonsuza dek yıkılcak diyordum eşimin tahlili yaptırdığımdan haberi bile yoktu o 2 gün sonra yaptırcağıı biliyordu nihayet görümcem geldi hiç unutmuyorum koltuğun üstüne çıkıp zıplamaya başladı hala oluyorum bende o an kaynanamla birbirimize sarılıp hiç ağlamadığımız kadar ağlaştık inanamıyorduk hemen eşime telefon açıp haberi söyledim dükkandan evi 10 dk bulmuş havalara uçuyordu inanmıyordu dr. gidelim diyordu o gün tüm mahallenin çocuklarına meyve suyu top kek almıştı benim ve eşim için hayatımzın en mutlu günü birde hayırlısıyla kucağımıza alabilsek.

Ay ne guzel valla ben bile heyecanlandim okurken.5 yil beklediginiz icin birde asilama oldugu icin cok daha farkli bir duygudur.Cunku sonucta ozlem var ve daha once yikilmis umutlar var ve bu sizin icin mutlulugun zirvesi olmustur.Allah kucaginizada almayi nasip etsin canim inan cok sevindim..

ben evde yalnızdım öğrendiğimde.testi yaptım o 3 dakikayı beklerken kardeşimi aradım.6 aydır deniyordum ve hep negatif çıktığı için bu kez kız kardeşimle konuşarak kendimi oyalayayım dedim.sonra onla konuşurken çift çizgi gördüm tabi çığlıklar falan.hemen ikinci bir test yaptım.yedekte bulunurdu her zaman.yine aynıydı.neyse hemn eşimi aradım.konuşurken bak biri senle konuşmak istiyo dedim.benimki alo alo diyo ses yok.duymadınmı aşkım sesini dedim yooo dedi.dur bidaha vereyim telefona dedim.benimki yine alo alo diyor ses yok.en sonunda aşkım kim var sesini duymuyorum dedi.bende aşkolsun insan kendi bebeğinin sesini duymazmı dedim hıııı anlamadım falan oldu.sonra hamileyim dedim şok oldu tabi.eve geldi testleri aldı eline başladı 2 çizgi hamilesin demek dimi iyi biliyosun dimi demeye.bizimkide böle öğrendi işte.

Ben Hiç Müjde Veremedim Bütün Hayatim Süprizlerle Geçiyor.iyi Yada Kötü Hep Beklenmedik Sonuçlar Yani

kızlar herhalde hamile olduğunu en erken öğrenen benimdir aranızda.bakın anlatayım. benim eşimin yurtdışı seyahatleri çok fazla oluyor ve biz çocuk yapmaya karar verdiğimizde çok kararsızdık acaba seyahatler yumurtlama zamanınamı denk gelir ya tutturamazsak falan diye o yüzden çok uğraşacağımızı düşünüyorduk. neyse eşim birgün romanyadan döndü ve ertesi sabah yunanistana gidecekti ne olduysa herşey ogün olmuş zaten. ilk ay, ilk deneme!!! bizde sonradan şok geçirdik ama nasipmiş. o aradada daha adetime 1,5 hafta falan var ama annelik işte:) içime bir kurt düştü. diş tedavisi görüyordum ve doktorum kanal tedavisine başladı e tabi film çekti işte o an bende birşey 'dınk' etti:) doktoruma dedimki bu filmin eğer hamileysem bir zararı olurmu dedim oda 1 çekimle olmaz ama eğer böyle bir durum varsa netleştir öyle devam edelim kanal tedavine dedi. idrar testi yaptırsam adet gecikmesi olmadan anlaşılmıyor, bende direk beta-hcg testi yaptırdım. işten izin aldım gittim yaptırdım. bir baktılar beta-hcg 11,82 tabi çok düşük bir değer, doktor anlam veremedi oladabilir olmayadabilir diyor daha adet gecikmeside yok tabii doktoruma durumu anlattım. o dönmedede tatile çıkacaktık doktorumda dedi git tatilini yap gel tekrar yaptır testi dedi. şuan yok gibi ama bu değere göre oladabilir dedi. kızlar o dönem nasıl geçti bilmiyorum kimse bilmiyor hamile olup olmadığımı be de tatilem gittim tatilde aklınıza gelebilecek her faaliyeti yaptım nasılsa mümkün değil diye bakıyorum ya. neyse tatilden döndük o dönemdede artık hastalanma lazımki zaten karnım kasıklarım heryerim ağrıyordu. dedim yok işte diye. ertesi gün bizim evlilik yıldönümümüzdü. onun öncesindeki akşam iş çıkışı eşime dedim gel şu testi bir yaptıralımda içimiz rahat olsun dedim ama hala ihtimal vermiyorum. gittik yaptırdık o kadar ilgisizimki dedim test sonucu çıktığında eve faxlarmısınız dedim. neyse saat 10:30 gibi fax ulaştı kızlar bir baktım değer fırlamış 5500 lere gözlerim faltaşı gibi açıldı ve başladım ağlamaya ellerim ayaklarım titriyor derken eşimi çağırdım o anı görmeliydniz oda şoka girdi biran öylece bakıştık donduk kaldık sonra beni öptü ve tebrik etti çok güzel bir andı. çok özeldi. benim hikayede böyle. tabii benimki böbürlene böbürlene dolaşıyo etrafta baba oluyorum diye:))

kızlar zevkle okudum anlattıklarınızı. inşallah rabbim olmayanlara da nasib eder. ben de hamile kalınca süpriz falan yapamam heralde çok sabırsızımdır hemen söylerim gibime geliyo. bakalım kalırsam hamile görücez

Benimde Yildönümüme Bir Hafta Vardi öğrendiğimde Ama Dayanamadim Hediyen Dedim Ve Testi Göstermiştim

ben hamile olduğumu öğrendikten 2 hafta sonra yıldönümümüzdü o aralar kalp atışalarını duyacakmıyız diye doktora gittiğimiz gün yıldönümümüzmüş valla heyecandan ikimizde yıldönümümüzü unutmuşuz.

Merhaba bende hamile oldugumu ögrendigimde çok şasırmıstım.çünku beklemiyordum daha dogrusu ümidimi kesmiştim.iki aydır adet gormememe rağmen doktorum hamile degilsın dedi bana adet sökturucu verdi ben kullandım ama yine olmadım meger hamileymişim.hemen eşimi arayıp o muhteşem haberi verdim tabi çok şaşırdı oda beklemiyordu.

bende 1 yildan fazla dogum kontrol hapi kullanmistim ilk aydi adetimin gunu gelmisti esime dedim beklemek istemiyorum testi yaptik negatif cikti
tamam degilim derken adetim on gun gecti hala bisey yok ama ben diyorum hapi yeni biraktigim icindir esim dedi bir test daha yapalim benim tabi hic umudum yok cunku onceki negatifdi zorla yaptirdi bana testi ben dedim ben bilmek istmiyorum cunku yine negatif cikcak dedim test onun elinde bekliyoruz esimin surainda uzgun bir ifade vardi dedim ben sana demedimmi bosuna bbizi heveslendiriyosun dedim sonra bir baktim ama hamilesin diye havalara zipliyo ben tabi sok oldum oyle bakiyorum sonra sevincden aglamaya basladim ama bebesimizin ilk kalp atislarini duydugumuzda dahada heyecanlanmistik hele onu ilk kucagima alisim dunyada hicbirsey bana o mutlulugu veremez
allah herkese bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah :sm_cool::sm_cool:

ay cok heycan verici bişey---benimde hamile olasım geldii...
evlendimde sanki bebek kaldı...:)))
askıma o anı söylemeyi cok isterdimm...tepkisini şimdiden merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…