O Muhteşem Duyguyu Eşinizle Nasil Paylaştiniz Yada Nasil Paylaşirdiniz

ben yukarıda yazılanları ağlayarak okudum çünkü benim eşim yanımda değildi. çok istedim boynuna sarılarak söylemeyi ama olmadı hiçbir zaman ben hiçkimsenin önemlisi olmadım, hep eşimi beklemek zorundayım o hep seyirlere çıkıyor hamileliğimi bile o kadar az gördü ki hatırlamıyor bile keşke bu adamdan hiç bebeğim olmasaydı çok pişmanım lütfen çok düşünün çocuk yaparken

^^Baba Ben Geliyorum^^
Junior CeylaN

diye mesaj atardım

Allahım inşallah o günü bana ve tüm isteyenlere yaşatır ..........

benim heralde bişey dememe gerek kalmaz çünkü eşim herşeyi gözlerimden anlar zaten böle bi sevinci gözlerim inkar etmez=))))

ahhhhhhhhhhhh bı hamıleeeeeeee olsam monıtöre hemen bı fetus yerlestırır anlatmak ısterdım suprız olurdu her yere hamıleyım yazıp kağıtlar yapıştırırdım ılk kapıdan gırerken kapıda kocaman bı hamıleyım BABA oluyorsun yazısı olurdu ama bunu yapacağim allahın ıznıyle

rabbım herkese hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın kımsenın sevıncı yarıda kalmasın ınsallah ben 3 kere gebelık yasadım ama sadece ılkınde suprız yaptım dıgerlerınde endıselıydım cunku....
ben ılk hamıllelıgımde ıdrar yollarımı cok kotu usutmustum hıc aklıma hamılelık gelmedı adetım gecıktı ama ben heralde usuttum ondan falan dıyorum esıme aksam gelırken test al dedım o da getırmıs ama ben sabah yapalım dedım o derse gıdınce ben dayanamayıp yaptım sonuc pozıtıf dunyalar benım oldu hıcbıseye benzemıyo yaaa...... sonra patıklar alıp paket yaptırdım esım gelınce sana hedıye aldı bak baklaım begenecekmısın dedım oda actı bu ne yaa aklına bısey gelmedı bende 9 ay sonra bebısımız gıyecek ınsallah dedım ay bı bagırdı benı kucagına aldı dondurmeye basladı sonra ayy ben unutum senın hamıle oldugunu falan dedii...rabbım herkese yasatsın o mutlulgu......sonra o patıklar elımde kaldıı( dıgerlerınde ıse bı surpız yapamıyom zatennn......

bende esime o haberi verirken emzik yada bebek ayakkabisi alip paketleyip vermeyi düsnüyorum

veya ona bir mektup yazmayi bebegimizin agzindan: babacim annem seni hayranlikla anlata anlata bitiremedi bende israrrlariniza dayanamayip 9 ay sonrasina biletmi aldim geliyorum :)
gibisinden falan

veya eve girerken esim her tarafa kagitlar asmayi düsünüyorum sonra evi dolandirdiktan sonra kagitlari okuyarak yatak odasina geliyormus bende oyuncak bebek elimde bagdas kurmus oturmusum öyle yatagin üzerine

okudugmda tesadüfen bazi arkadaslarda benzer seyleri yazmis acaba kadinlarin genelinde ayni fikirlermi var? sasirdim

ben de hasta olacam diye bekliyordum (eşimle birlikte takip ediyoruz hastalığımı) 3 gün geçti hastalığım... bir önceki ayda hastalığım 1 hafta geç kalmıştı onun için umursamadık pek..o işe gidince ben test aldım yaptım eczaneden pozitif çıktı...kutuya koydum hediye paketi yaptım sana hediye aldım dedim (arada alırım ben öyle hediye onun için şaşırmadı önce) aldı açtı paketi çift çizgiyi görünce sarılırken bana öldürüyodu beni :) sonra öptü öptü öptü öptü öptü.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…