O neydi gız 😜😁

İkisinde de aşk kokusu var şekerim :KK70:
Karşılaşılan mekanlar farklı sadece :KK70:
Dikkatini çekerim
Yahu benimkinde aşk yok sen yanlış anlamışsın, birbirinden etkilenen iki birey buna ek olarak minicik savunmasız bir çocuk ve kararsız olup hanımlardan fikir bekleyen bir adet ben var :KK34:hele öyle cafe ortamında hiç tanımadığım bir beyefendiye abayı yaktığım hiç yok :63: ama olsun başlığımı seninle paylaşabilirim Hoppa

Yahu benimkinde aşk yok sen yanlış anlamışsın, birbirinden etkilenen iki birey buna ek olarak minicik savunmasız bir çocuk ve kararsız olup hanımlardan fikir bekleyen bir adet ben var :KK34:hele öyle cafe ortamında hiç tanımadığım bir beyefendiye abayı yaktığım hiç yok :63: ama olsun başlığımı seninle paylaşabilirim Hoppa
Canım çok naziksin :) Teşekkür ederim başlığı benimle paylaştığın için

Sıradaki konu
Şu neydi gız olsun :D

Şöyle bir örnek vereyim. Tabiki her iliski ayni olmaz ama bizzat gördüğüm icin aklınızın bir köşesinde olsun. Komşum var kendisinin eşi vefat etmis ikinci evliliği yani şu anki evliligini yapmis karşı mahallemde ikinci kizi ile cocuklarim yasit cocuk bizimkilerle oynamak icin geliyor.. neyse uzatmayayim ilk cocuk esinin ilk evliliginden olan kızı şu an 13 yasinda evlendiginde 4 aylikken annesi bırakmış ve komşum kayinvalidesi ile birlikte büyütmüşler .. kv annesi yok diye uvey kizina ( kimden bahsettigim anlasilsin diye bu tabiri kullanıyorum ) komsumun her mudahalesine karışmış alttan almis kizi şimdi komsuma cok kotu davranıyor yani anne eksikligi cocugu cok hircin yapmis komsumu hic dinlemiyor dinlemek şöyle dursun kötü davranıyor ergenligin de etkisyle .. babaannesi her seferinde torununu kayırıyor kiz haliyle dogru da olsa yanlis da olsa yaptiklarini yapmaya devam ediyor. Komsumun psikolojisi bozulmus durumda kadin ağlıyor artik ne yapacagim diye. Kizi ergen psikologuna gotursunler diyorum babaanne cocukta sorun görmüyor. Baba ise ne yapacağını sasirmis. Ikinci cocuklari o da ablasindan etkileniyor ona da kotu ornek oluyor yani velhasil kadin cikmazda. Umarim hakkinizda hayirlisi olur ..cocuk cok buyuk sorumluluk hele de kalbi kirilmis onu doguran sevgiisiyle sarip sarmalamasi gereken bir annenin yokluğu cocuklarda derin izler bırakabiliyor.

Gülüm hiç girme o topa daha çok gençsin. Konunu takip ediyorum. Ben evlenmediğim halde yaşadım başta zor gelmiyor için yüreğin kabul ediyor ama sonra sevdikçe ağır geliyor aklına düşüyor. Bu adamın yaşadığı süreci sana anlattığı kadar ancak bilebilirsin; ya bide anlatmadığı kafanı kemiren o ihtimaller var :KK14: Tabii ki hepimizin başından geçebilir anlayış gösteriyoruz. Fakat sen bekar olup evlenip ayrılma yaşamadığın için onu bir yere kadar anlayabilirsin. Emin ol sevgi her şeyi kurtarmıyor. Arada büyüük bir aşk olması gerekir. Fedakarlık gerekir. Bir de şu ihtimal var bu çocuk başta dürüst davranmış sana güzel. Bu şekilde devam edip, seni ilerde yaşayabileceğiniz her şeye rağmen sevip,değer verip, zor bir durumda bırakmadan korur kollarsa olur. Bunu da tanımadan bilemessin karar senin elbette. Ben sadece fikir sundum. İyice tartıp biçmeden kendini kaptırma derim canım👍🙂

Yorumum belki acımasızca gelebilir ama bence yoluna bak. İlk evlilik ilk heyecanlar bambaşka. Karşındaki de seninle aynı duyguları paylaşabiliyor olmalı. Özgürce istediğinizi yapabilmelisiniz evliliğin ilk zamanlarında. Özgürce tatillere gitmek, aklın kalmadan bir sinemaya gidebilmek bile mesela. Çocuk çok büyük sorumluluk. Belki bencilce ama eşim için ikinci sırada geliyor olmak istemezdim belkide ondan. Çocuğa ömür boyu babannesi bakamaz babası yanında olmasını ister. Elbetteki bir cocuğu sevmek ona anne olmak güzeldir ama bilemiyorum hayırlısı olur insallah

Şöyle bir örnek vereyim. Tabiki her iliski ayni olmaz ama bizzat gördüğüm icin aklınızın bir köşesinde olsun. Komşum var kendisinin eşi vefat etmis ikinci evliliği yani şu anki evliligini yapmis karşı mahallemde ikinci kizi ile cocuklarim yasit cocuk bizimkilerle oynamak icin geliyor.. neyse uzatmayayim ilk cocuk esinin ilk evliliginden olan kızı şu an 13 yasinda evlendiginde 4 aylikken annesi bırakmış ve komşum kayinvalidesi ile birlikte büyütmüşler .. kv annesi yok diye uvey kizina ( kimden bahsettigim anlasilsin diye bu tabiri kullanıyorum ) komsumun her mudahalesine karışmış alttan almis kizi şimdi komsuma cok kotu davranıyor yani anne eksikligi cocugu cok hircin yapmis komsumu hic dinlemiyor dinlemek şöyle dursun kötü davranıyor ergenligin de etkisyle .. babaannesi her seferinde torununu kayırıyor kiz haliyle dogru da olsa yanlis da olsa yaptiklarini yapmaya devam ediyor. Komsumun psikolojisi bozulmus durumda kadin ağlıyor artik ne yapacagim diye. Kizi ergen psikologuna gotursunler diyorum babaanne cocukta sorun görmüyor. Baba ise ne yapacağını sasirmis. Ikinci cocuklari o da ablasindan etkileniyor ona da kotu ornek oluyor yani velhasil kadin cikmazda. Umarim hakkinizda hayirlisi olur ..cocuk cok buyuk sorumluluk hele de kalbi kirilmis onu doguran sevgiisiyle sarip sarmalamasi gereken bir annenin yokluğu cocuklarda derin izler bırakabiliyor.
Teşekkür ederim benimle gözlemlediğiniz bir yaşantıyı paylaştığınız için 🙏 aklımın bir ucunda bulunduracağım. Haklısınız yaşı küçük bile olsa çocuğun yaşadıklarının etkisi hayatının ileri zamanlarında bile görülebiliyor😔

Ahahahahhhahha
Yok yok bir daha olmaz
Bu arada ben burda samimi olduklarımla sosyal medyadan takipleşiyorum
İstersen seninle de ekleşebiliriz :)
Buranın ayrı bir büyüsü var o yüzden burda kalalım ve bu büyüyü bozmayalım umutsuzvakacım :KK54:

Gülüm hiç girme o topa daha çok gençsin. Konunu takip ediyorum. Ben evlenmediğim halde yaşadım başta zor gelmiyor için yüreğin kabul ediyor ama sonra sevdikçe ağır geliyor aklına düşüyor. Bu adamın yaşadığı süreci sana anlattığı kadar ancak bilebilirsin; ya bide anlatmadığı kafanı kemiren o ihtimaller var :KK14: Tabii ki hepimizin başından geçebilir anlayış gösteriyoruz. Fakat sen bekar olup evlenip ayrılma yaşamadığın için onu bir yere kadar anlayabilirsin. Emin ol sevgi her şeyi kurtarmıyor. Arada büyüük bir aşk olması gerekir. Fedakarlık gerekir. Bir de şu ihtimal var bu çocuk başta dürüst davranmış sana güzel. Bu şekilde devam edip, seni ilerde yaşayabileceğiniz her şeye rağmen sevip,değer verip, zor bir durumda bırakmadan korur kollarsa olur. Bunu da tanımadan bilemessin karar senin elbette. Ben sadece fikir sundum. İyice tartıp biçmeden kendini kaptırma derim canım👍🙂
Benim de hep aklıma takılan o kim bilerek kendini kötü anlatır ki? Elbet o da kendisini haklı bulduğu kısımları anlatacak. Ve ben sadece bana anlatılan kadarını bilebileceğim.:KK51:

Yorumum belki acımasızca gelebilir ama bence yoluna bak. İlk evlilik ilk heyecanlar bambaşka. Karşındaki de seninle aynı duyguları paylaşabiliyor olmalı. Özgürce istediğinizi yapabilmelisiniz evliliğin ilk zamanlarında. Özgürce tatillere gitmek, aklın kalmadan bir sinemaya gidebilmek bile mesela. Çocuk çok büyük sorumluluk. Belki bencilce ama eşim için ikinci sırada geliyor olmak istemezdim belkide ondan. Çocuğa ömür boyu babannesi bakamaz babası yanında olmasını ister. Elbetteki bir cocuğu sevmek ona anne olmak güzeldir ama bilemiyorum hayırlısı olur insallah
Bende direk kestirip atarsam çok acımasız davranacağımı düşündüğümden vicdanım el vermiyor. Yani hem kendimi şunu düşünürken buluyorum : '' o genç adamın yerinde sen de olabilirdin Sevimlimuallime, ya o zaman karşına çıkan biri çocuğunu öğrendikten sonra sana bir şansı bile çok görse ne hissederdin '' :cry:

Konunuza yeni dahil oluyorum ☺️ Öncelikle anlatımınız çok şeker ve ben açıkçası bu konuyu olumlu buldum. ☺️ Dışardan bakan insanlara bile böyle bir enerji verebildiğine göre bu ilişki/his size de iyi gelebilir diye düşünüyorum.
Neden boşanmış diye takılanlar olmuş, evet kafa kurcalayabilir ama bunu beyefendiden dinlemeniz gerekir. Tabii ki onun da haksız olduğu noktalar olmuştur, ama boşanmış olması çok büyük kusurları olduğu anlamına gelmez. Belki gerçekten samimidir söylediklerinde belki de samimi olmaya çalışıyordur. Biz burada ne söylersek söyleyelim, bunların cevabını yalnızca karşı taraf verebilir size. Siz şimdi çocuğu var diye geri çekilirseniz belki de yaşanacak çok güzel bir şeyi baştan kaybetmiş olabilirsiniz. O yüzden ben bir şans vermenizden yanayım.☺️
çocuğu olduğunu söylemesi de bana göre artı bir puan. Sizden gerçekten etkilenmiş olacak ki bir şekilde çocuk konusunu açıp en başında söylemek istemiş. Sizinle bir şeyler paylaşmayı düşünmüyor olsaydı çocuğu olduğunu söylemeye gerek görmezdi bence. ☺️
sonu nasıl olur bilemeyiz tabii ki ama sizi böyle heyecanlandıran bir duygunun önüne geçmeyin derim. Çocukları da çok seviyorsunuz belli, anlaşamamanız için hiçbir neden yok ☺️
Ben tanımaya çalışın derim, zaten içinizdeki ses size ne yapmanız gerektiğini söyleyecektir. Umarım her şey gönlünüze göre olur ve bu heyecanınızı kaybettirmeyecek şeyler yaşarsınız. ☺️🌸

Konumu okumanızı tavsiye ederim, bende öğretmenim ve 3 sene önce böyle talihsiz bir evlilik yaptım, ayrıldım.Bekar birine asla önermiyorum çok temiz kalpli pamuk gibi bir kızsın, iyi düşün.
Tecrübelerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim hemen okuyacağım ❤️ İyi düşüneceğim. İyi akşamlar diliyorum 💐 :KK19:

Konunuza yeni dahil oluyorum ☺ Öncelikle anlatımınız çok şeker ve ben açıkçası bu konuyu olumlu buldum. ☺ Dışardan bakan insanlara bile böyle bir enerji verebildiğine göre bu ilişki/his size de iyi gelebilir diye düşünüyorum.
Neden boşanmış diye takılanlar olmuş, evet kafa kurcalayabilir ama bunu beyefendiden dinlemeniz gerekir. Tabii ki onun da haksız olduğu noktalar olmuştur, ama boşanmış olması çok büyük kusurları olduğu anlamına gelmez. Belki gerçekten samimidir söylediklerinde belki de samimi olmaya çalışıyordur. Biz burada ne söylersek söyleyelim, bunların cevabını yalnızca karşı taraf verebilir size. Siz şimdi çocuğu var diye geri çekilirseniz belki de yaşanacak çok güzel bir şeyi baştan kaybetmiş olabilirsiniz. O yüzden ben bir şans vermenizden yanayım.☺
çocuğu olduğunu söylemesi de bana göre artı bir puan. Sizden gerçekten etkilenmiş olacak ki bir şekilde çocuk konusunu açıp en başında söylemek istemiş. Sizinle bir şeyler paylaşmayı düşünmüyor olsaydı çocuğu olduğunu söylemeye gerek görmezdi bence. ☺
sonu nasıl olur bilemeyiz tabii ki ama sizi böyle heyecanlandıran bir duygunun önüne geçmeyin derim. Çocukları da çok seviyorsunuz belli, anlaşamamanız için hiçbir neden yok ☺
Ben tanımaya çalışın derim, zaten içinizdeki ses size ne yapmanız gerektiğini söyleyecektir. Umarım her şey gönlünüze göre olur ve bu heyecanınızı kaybettirmeyecek şeyler yaşarsınız. ☺🌸
Güzel dileğiniz ve bana vaktinizi ayırıp uzunca yazdığınız için teşekkür ederim :KK19: Zaman gösterecek ani bir karar verip kestirip atmak istemiyorum 🙏 Duygusal anlamda bir şey olmasa dahi çok güzel iş arkadaşı ve meslektaş oluruz belki de 💐

Back
X