O neydi gız 😜😁

Ya bayıldım hikayenize inanın. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah 😍 Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın akros'a karşı da aşkınız şeevkiniz hiç bitmesin emi :KK70: belki de bu gece beyaz güvercinler benim ağzıma saman çöpü tıkar 😂😂
Amin amin ins cümlemizinkini :)

Size belki mavi ya da siyah çöp poşeti de tikayabilirler ya da zil koyabilirler :D

Bizim gönüller bir oldu samanljk seyran:D

Cemre böyle mi düşüyordu😅

Flört ediyor olabilir de olmayabilir de. Ben tam emin olamadım. Her ne oluyorsa da keyfini çıkartın.
Sadece gaza gelip olmayan hisler oluşmasın sizde ona dikkat edin.
Kesinlikle duygularıma ve kendime hakim olmalıyım havaya suya değil benim minnoş kalbime düşecek cemre yoksa :KK70:

Tatlı tatlı yürüyor size ,hoşlandıysanız önünü kesmeyin şimdilik. Zaten adi konulmuş birşey değil,bu arada tanıma fırsatınızda olur.
Yok önünü kesmiyorum iş arkadaşıyız şuan benim nazarımda 😊 evet iyice tanımalıyım özellikle çocuklara karşı tavrına dikkat ediyorum

Yok önünü kesmiyorum iş arkadaşıyız şuan benim nazarımda 😊 evet iyice tanımalıyım özellikle çocuklara karşı tavrına dikkat ediyorum
Yani işte anlamamış gibi arkadas olarak devam edin,size onu tanıyacak kadar zaman kazandırır bu,hoslanmadığıniz bir durum olursa da kolayca kesersiniz,hoşunuza giderse devam.
Hayırlısı hakkınızda.

Kesinlikle duygularıma ve kendime hakim olmalıyım havaya suya değil benim minnoş kalbime düşecek cemre yoksa :KK70:
Duygularınıza hakim olun demedim yahu. Anı yaşayın :)
Ama genelde kadınlar arasında hemen abartılır, aşk senaryosu yazılır ya burada da öyle olmuş. Bunlardan etkilenip aslında içinizde olmayan duygular yeşermesin.

Duygularınıza hakim olun demedim yahu. Anı yaşayın :)
Ama genelde kadınlar arasında hemen abartılır, aşk senaryosu yazılır ya burada da öyle olmuş. Bunlardan etkilenip aslında içinizde olmayan duygular yeşermesin.
Farkındayım merak etmeyin uyardığınız için teşekkür ederim ❤️😊

Bence bir süre gözlemleyeyim çocuklara karşı tavrına baktım bugün çaktırmadan çocuklar onu öyle sevmiş ki bitanesi başının tepesinde diğeri de bacağına yapışmış vaziyetteydi 😂
Ozaman bi araştırma yap. Sosyal medyalara bak bakalım adam neymiş neyin nesiymiş biraz duyum almaya çalış . Bu arada tabi sen süzülmeye devam edebilirsin:KK8:

Aşk bu kadar basit değil. Muhtemelen karşılıklı etkileşim olmuş. Size kendinizi fazla kaptırmayın yazan üye iyiliğiniz için bunu yazıyor emin olun. Bu kadarcık kısa bir şeyden hemen aşık oldu diye yazmak doğru değil, aranızda bir şey olmazsa siz üzülürsünüz. Süreç içerisinde belli olur zaten olayın nereye gitti, şimdilik çok erken.

Aşk bu kadar basit değil. Muhtemelen karşılıklı etkileşim olmuş. Size kendinizi fazla kaptırmayın yazan üye iyiliğiniz için bunu yazıyor emin olun. Bu kadarcık kısa bir şeyden hemen aşık oldu diye yazmak doğru değil, aranızda bir şey olmazsa siz üzülürsünüz. Süreç içerisinde belli olur zaten olayın nereye gitti, şimdilik çok erken.
Elbetteki biliyorum aşkın bu kadar basit bir etkileşim olmadığını. Kendimi kaptırmadığımı şuan sadece gözlemlediğimi söyledim zaten 😊 sadece fikir almak için açtığımı belirtmiştim konuyu. Teşekkür ediyorum yorumunuz için ❤️

Birşey söylemek için henüz çok erken. Ayrıca daha 1 haftada mesajlarla falan bu kadar hızlıysa çapkın bi eleman olabilir😎
Dün sadece 23 nisanla ilgili bir şey söyledi bende bugün bir etkinlik attım yarın görüşmek üzere dedi ve konuşmayı sonlandırdı 😊 zaman gösterecek dikkatli olmakta fayda var haklısınız :KK39:

Back
X