- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.026
- 398
- 35
- Konu Sahibi Sevimli Muallime
Ay çok tatlı bence
gelişmeleri yaz buraya olur mu? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz önce diş fırçalamayla ilgili kendi yaptığım etkinlik sayfasını attım.( yaptığın etkinlikleri paylaşır mısın demişti valla ondan attım meraklı gibi şeyapmadım yoksaBirlikte etkinlik hazırlarsınız arrtıkınn![]()
Yazarım tabiiki ama baştan anlaşalım bakın üzülürsem felan hep birlikte kendime getiriyoruz beni zira ben biraz fazla kaptırıyorum kendimi ilişki başlayıncaAy çok tatlı bencegelişmeleri yaz buraya olur mu? ☺
Bence yürümeyecek koşacakkendini kasmana gerek yok sana dogru yürürse sende yürürsün ,![]()
bak sennnn güzel gülüşler için falan filannnBiraz önce diş fırçalamayla ilgili kendi yaptığım etkinlik sayfasını attım.( yaptığın etkinlikleri paylaşır mısın demişti valla ondan attım meraklı gibi şeyapmadım yoksa) Güzel gülüşler için dişler önemli tabi sende haklısın x hanım yazmış
kur yapıyor ayol bu
Bende öğle yemeği yedikten sonra miniklerin dişlerini fırçalamaları gerektiğini hatırlatın dedim
içime küçük bir öküzcük kaçmış gibi hissediyorum
Bende size katılıyorum, uhuletle ve suhuletle hareket etmek lazım, çok görüyoruz burada hayal kırıklığı yaşayanları...Henüz başlayalı 4 gün oldu okula. Sizcede erken değil mi ayran gönüllü olmasın bu![]()
Ya bu KK ortamını bu yüzden çok seviyorum dışarıdan bir yoruma ihtiyaç duyuyor bazen insanYaaa çok güzellll ben niye böyle sevindiysemm :)
İsmini vermemde bir sakınca yok bencebak sennnn güzel gülüşler için falan filannndikkat et yalnız çapkın olmasınnn
![]()
uhuletle ve suhuletle mi hareket ederim bilemem ama benim bir süre sadece gözlemlemem lazım hayal kırıklığına uğramamam için çok haklısınızBende size katılıyorum, uhuletle ve suhuletle hareket etmek lazım, çok görüyoruz burada hayal kırıklığı yaşayanları...
Okul dışında görüşmek için çok çok erken sınıfımıza gelirse hergün annelerimizin demlediği bitki çayını ona da ikram ederiz tabiikiİnternete sormak varken sana sormuş heee bilemedim bir de aksam mesaj atmak beraner fotoğraf cekme etkinliği yapmak yakında cocuklar bahanesiyle kahvede icersiniz siz![]()
EvetŞu kadarcık şeyden bir ton aklı başında kadının aşk hikayesi çıkarması...
aşka hasret mi kaldınız hanımlar?
Bu soru Biraz kırıcı olmamış mı sizcede?Şu kadarcık şeyden bir ton aklı başında kadının aşk hikayesi çıkarması...
aşka hasret mi kaldınız hanımlar?
OlabilirBu aşk en çok sizin minikleri mutlu edecek benceMuhabbet ilerlesin diye ne etkinler çıkacak
![]()