O neydi gız 😜😁

Birlikte etkinlik hazırlarsınız arrtıkınn:KK200:
Biraz önce diş fırçalamayla ilgili kendi yaptığım etkinlik sayfasını attım.( yaptığın etkinlikleri paylaşır mısın demişti valla ondan attım meraklı gibi şeyapmadım yoksa😂) Güzel gülüşler için dişler önemli tabi sende haklısın x hanım yazmış 😂 kur yapıyor ayol bu :rolleyes: Bende öğle yemeği yedikten sonra miniklerin dişlerini fırçalamaları gerektiğini hatırlatın dedim 😂 içime küçük bir öküzcük kaçmış gibi hissediyorum

Biraz önce diş fırçalamayla ilgili kendi yaptığım etkinlik sayfasını attım.( yaptığın etkinlikleri paylaşır mısın demişti valla ondan attım meraklı gibi şeyapmadım yoksa😂) Güzel gülüşler için dişler önemli tabi sende haklısın x hanım yazmış 😂 kur yapıyor ayol bu :rolleyes: Bende öğle yemeği yedikten sonra miniklerin dişlerini fırçalamaları gerektiğini hatırlatın dedim 😂 içime küçük bir öküzcük kaçmış gibi hissediyorum
bak sennnn güzel gülüşler için falan filannn:confused:dikkat et yalnız çapkın olmasınnn:cool:

Bende size katılıyorum, uhuletle ve suhuletle hareket etmek lazım, çok görüyoruz burada hayal kırıklığı yaşayanları...
uhuletle ve suhuletle mi hareket ederim bilemem ama benim bir süre sadece gözlemlemem lazım hayal kırıklığına uğramamam için çok haklısınız ❤️

İnternete sormak varken sana sormuş heee bilemedim bir de aksam mesaj atmak beraner fotoğraf cekme etkinliği yapmak yakında cocuklar bahanesiyle kahvede icersiniz siz :halay:
Okul dışında görüşmek için çok çok erken sınıfımıza gelirse hergün annelerimizin demlediği bitki çayını ona da ikram ederiz tabiiki :21:

Şu kadarcık şeyden bir ton aklı başında kadının aşk hikayesi çıkarması...
aşka hasret mi kaldınız hanımlar?
Bu soru Biraz kırıcı olmamış mı sizcede? 😊 Tıpkı sizin gibi herkes kendi fikrini belirtmiş çünkü. Bende kendi kendime gelin güvey mi oluyorum diye açmıştım konuyu sizlerden yorum almak için. Söylediğim gibi faklı şeyler seziyorum sanırım hanımlar da benim sezdiklerimi sezdiler aşka hasret kalmakla alakası bile olmadığını düşünüyorum 🙏 yorumunuz için teşekkür ederim

Back
X