Bugun kı planman bahsedeyım hemen:
yarın 1 mayıs malum tatıl onu görmeyı aslında cok ıstrym ama kendıme hakım olacam... ctesı görusebılırz salı gunu demıstı bende salak gıbı aaa süper demıstım cevaba bakın: sen zaten allahndan ıstıyorsun
dün konuyu actım salı gunu arkadaslarımla göruseblrm sende planını ona göre yap dedım
hımm neyse yarın gene konusurz bunu dedı ama sımdı buu uyanıklık yapıp yanınaza bı geleyım derse bıterım aksam ıptal oldu arkadaslarla görusemıcez ama ders çalısacam evdee hıc cıkamam dıcem bakalım nolcak
bunlarr ancak bundan anlıyor ona göree bulusmak sankı bnm ıcın yaptıgı bır lutuff görurusun sen asıl o lutuf bana ait kızlarr akıllı olup durumu tersıne cevırmee vaktıı
işe yarayacak mıdır? bu erkeklerin hepsinin huyumudur bu nedir? başka neler yapcaksın peki?
hadi bakalım görücez
akşam yazarım ayrıntılarııı onaaa ne oyunlar yapcam
bunlar baska bıseyden anlamıyr dogallık bazı erkeklerın dogasına ters helee benmkıne tamamen ters
huylu huyundan vazgeçmez diye bir söz var canım. unutma
%10'luk kısımdan bir erkekle birlikteyim
bunları okudukça amaan diyorum nazar değmesin
bir şey sorucam... kaç yaşındasın sen ?
walla tatlımm kolay gelsın sana.. ben bunları 3 yıl once yaptım senın deneyın gıbıydı... bak sımdı 2 ay sonra evlenıyoruminşallah senınkıde ıyı netıce verır...
kım ne derse desın bazı erkekler harıc kı buda cok az sayıda olanlar
genelı taktıkle yola gelıyor ve psıkolojk olarak onları ugrastıran ve bır turlu aıt oldugundan emın olamadıkları kızları tercıh edıyorlar ama işin sırrı şu bı ara sızın ona delı dıvane oldugunuzu hıssetıreceksınız tam sarhos olmusken havalara gıreceksınız sankı o yokmus gıbı noluyorr buna deyıp telaslanacak sonra azıcık ılgı ıle durumu toparlıcaksınz buna soguk sıcak şoku dıyebılırız metobolızmalrını çökertme zmanı
bunları uygulayarak zamnla gösterecem sızee benı tepmezsee sızde uygularsınz şuan somut örnekler yok ama zamanla yaptıkça anlatırım
egerrr benmde adım kybeleysee ben onu delı dıvaneye cevırmezsem bana yazıklar olsunnn ahaaa da buraya yazıyorummmm
bu deneyı takıp edın sız bu cumlemı hatırlatıcam :))
walla tatlımm kolay gelsın sana.. ben bunları 3 yıl once yaptım senın deneyın gıbıydı... bak sımdı 2 ay sonra evlenıyoruminşallah senınkıde ıyı netıce verır...
canım benimde çıkmak üzere olduğm birivar oda taktiklerden anlıyor. şu sıcak soğuk taktiğini uygulamak istiyorum meselaşimdi daha başlardayız. benden hoşlandığı belli şimdi bana taktik olarak ne önerirsin:) ne yapmam gerekir?:) bende öyle ilerleyeceğmde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?