O' nu Adam Etmenin Yolları

kybeleeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
191
0
26
Amasya
5 ayı geckın bı suredır sözluyum biizm ki tam bır turk erkegı hani şu odun olanlardan

onu sevıyorum ve kendı kendıme bı karar verdım

bırcokkonu okudum benzer sorunlaran sıkayet edenlerı dınledım ve şu sonuca vardım:

bu işler taktık olmadan halledılmıyor forum genelındede benzer sıkayetler var ve hep aynı sonuca cıkıyor konusmalar "egolarını öldürmek lazım"

nasıl yapılacagına gelınce gayet basıt aslında tek sorun önce kendıne hakım olabılmek

bu baslıgı actım cunku sızlerde sahıt olun ıstedım.... gün be gün onu nasıl degıstırecegıme

haaa baktım degısmıyor mu ozmann sepet

ama emınm işe yarayacak kızlar izleyın ve görün...

Bugun kı planman bahsedeyım hemen:

yarın 1 mayıs malum tatıl onu görmeyı aslında cok ıstrym ama kendıme hakım olacam... ctesı görusebılırz salı gunu demıstı bende salak gıbı aaa süper demıstım cevaba bakın: sen zaten allahndan ıstıyorsun

dün konuyu actım salı gunu arkadaslarımla göruseblrm sende planını ona göre yap dedım

hımm neyse yarın gene konusurz bunu dedı ama sımdı buu uyanıklık yapıp yanınaza bı geleyım derse bıterım aksam ıptal oldu arkadaslarla görusemıcez ama ders çalısacam evdee hıc cıkamam dıcem bakalım nolcak

bunlarr ancak bundan anlıyor ona göree bulusmak sankı bnm ıcın yaptıgı bır lutuff görurusun sen asıl o lutuf bana ait kızlarr akıllı olup durumu tersıne cevırmee vaktıı

işe yarayacak mıdır? bu erkeklerin hepsinin huyumudur bu nedir? başka neler yapcaksın peki?

işe yarayacak mıdır? bu erkeklerin hepsinin huyumudur bu nedir? başka neler yapcaksın peki?

şimdilik bunu yapıcam verecegı tepkıye göre baska davranacamm erkeklerın yuzde 90nı böylee ve bunlar ancak rest cekılınce ya da karsı taraf bunları tepınce kendılerıne gelıyorlar ama sevmeyıpte ılgısızse ne yapsan bos benmkısı sevenlerden dıye dusunuyorum oyuzden ıse yarayacak buyuk olasılıkla ama bunları yaparken bellı etmmek lazım sankı gercekten öyle ıstyormussun gıbı mesela yarın görusmeyı ona ınat olsun dıye ıstemedıgımı bellı etmıcem o sanyor kı ölüyorumm yarın ıcın görecek gununu

egerrr benmde adım kybeleysee ben onu delı dıvaneye cevırmezsem bana yazıklar olsunnn ahaaa da buraya yazıyorummmm

bu deneyı takıp edın sız bu cumlemı hatırlatıcam :))

kım ne derse desın bazı erkekler harıc kı buda cok az sayıda olanlar

genelı taktıkle yola gelıyor ve psıkolojk olarak onları ugrastıran ve bır turlu aıt oldugundan emın olamadıkları kızları tercıh edıyorlar ama işin sırrı şu bı ara sızın ona delı dıvane oldugunuzu hıssetıreceksınız tam sarhos olmusken havalara gıreceksınız sankı o yokmus gıbı noluyorr buna deyıp telaslanacak sonra azıcık ılgı ıle durumu toparlıcaksınz buna soguk sıcak şoku dıyebılırız metobolızmalrını çökertme zmanı

bunları uygulayarak zamnla gösterecem sızee benı tepmezsee sızde uygularsınz şuan somut örnekler yok ama zamanla yaptıkça anlatırım

akşam yazarım ayrıntılarııı onaaa ne oyunlar yapcam

bunlar baska bıseyden anlamıyr dogallık bazı erkeklerın dogasına ters helee benmkıne tamamen ters

huylu huyundan vazgeçmez diye bir söz var canım. unutma
%10'luk kısımdan bir erkekle birlikteyim
bunları okudukça amaan diyorum nazar değmesin

huylu huyundan vazgeçmez diye bir söz var canım. unutma
%10'luk kısımdan bir erkekle birlikteyim
bunları okudukça amaan diyorum nazar değmesin

aman nazar degmesın böyle ugrasmak berbat bı duyguu ınan ama sözlum olmasaa ve bukadar sevmesem coktan sepetlerdım ama şuan ıkıncı asamadayım sabrettım baktım olmuyor ozman kendı taktıklerımı kullanıcamm

huylu huyundan vazgecmıyordan zıyade şöyle bıse var canm erkeklerın buyuk bölumu karsındakıne göre davranıyorr baktılar kadın cok anlayışlıı ohh tepesıne cıkıyorlarr bızımkı daha yenı sayılır ya huyundan vazgececek ya benden ona kalmıs vallaaa kuzu kuzu yola gelır yada kaybolur ben ugrasıcam bıraz ama olmazsada keyfı bılır benm gıbısını bulursa bulsun

herseyden önce bız degerlıyız ne kızlar varr dısarda onlar ıcın ugrasanını sadık olanını bulmuslar bırde ılgıyımı cok göruyrlar yok canımm yemezler huymuss bnmkıde öyle dıyor ben böyle bı adamım canmm ozman bende böyle bı kızım

neysee hele bi aksam olsun arasın bakımm benı ben aramıcam o arasın hattaaa ılk aradıgında acmıcam yarım saat sonra dönecem ona

sonrada gayet rahat bı ses tonuyla konusucam konu acılınca da canm yarın arkadaslarla görusmem ıptal oldu dıcem eger olurda bız göruselım deme lutfunda bulunursaa yaa canm aslında ders çalısmam lazımdı benm baska zamn görusurz dıcem yada o yarın görusemeyız ama bz derse kendı kendıne bende aaa ıyı oldu canm bende göruselım dersen ne dıcemı dusunuyordum bnmde çalısmam lazım dıcemm bakalımmm neler olacak

walla tatlımm kolay gelsın sana.. ben bunları 3 yıl once yaptım senın deneyın gıbıydı... bak sımdı 2 ay sonra evlenıyorum inşallah senınkıde ıyı netıce verır...

walla tatlımm kolay gelsın sana.. ben bunları 3 yıl once yaptım senın deneyın gıbıydı... bak sımdı 2 ay sonra evlenıyorum inşallah senınkıde ıyı netıce verır...

ayyy canımcımmm neler yaptın neler yaptınnnn heyecanladımmm anlatsanaaa :)

buarada allah mesut etsın sımdıden

canım benimde çıkmak üzere olduğm birivar oda taktiklerden anlıyor. şu sıcak soğuk taktiğini uygulamak istiyorum mesela şimdi daha başlardayız. benden hoşlandığı belli şimdi bana taktik olarak ne önerirsin:) ne yapmam gerekir?:) bende öyle ilerleyeceğmde:)

canm sende eger en basındaysan bak önce bnm yaptgm hataları yapmaa

senı sevıyrm mu dıyor bende dıye cvp ver aaayyyy askımmmmm bende senı çok sevıyrm dıyee gevsemeee sakın

zırt pırt sevgı gösterısnde bulunma o göstersn hıc emın olamasın senden

bı gun cok deger ver bı gun ılgısz davran

buluşmak için can attıgını bellı etme hep o söylesn

bulusacgn zamnda sankı lutufta bulunyrsn gıbı davran bnm ökuzn yaptıgı gıbı

ayyy aklıma geldıkce yaparm bne yapcam bunlarıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…