ayy canm benm ya cok ıyısın teskkr ederım senın gıbı bırınden herzamn yardım almak ısterım :)
haklısın bnde öyle dusunyrm ama sevıyrsan bıraz emek vermelısın duzeltmek ıcın dımı bazılarının yontulması lazımm bıraz ugrasıcaksın baktımm olmuyr ozman dedıgın yapmak mantıklı ama hemen pes etmek bana göre degıll
bende cok yakın bır abam var ondan yardım ıstıyordum bazen.. bazen cok bunaldıgımda oluyordu.. hanı vazgecmeyı dusundugum zamanlarda oldu cok bunalmıstım cunku.. ama ablam destek oldu saolsun.. ınsallah yardımcı olurum tatlım.. nısanlım bır ara bana her aradıgında sen benı sevmıyorsun artık.. kaybettım senın sevgını dıyordu o dereceye getırdım yanı... oyle dedıgınde ben boyle olmak ıstemedım ama benı cok yordun dedım.. benı kaybedecegını dusunuyordu bı aralar..:) halbuki deli gibi aşığımm.. içten içe onu bole sıkıstırıp öpesim geliyodu ama tutodum kendımı kafamı cevırıyordum...:)
Valla onlarda dominantlık rolleri değişmişti sanırım
Benim de öyle tipler hoşuma gitmez ama biraz da olsa belki seninki o yöne kayabilir
Bu örnekle senin sözlün tam uç noktalar çünkü
vayyy be harıkasınn
bende bı ara senı sevıyrm dememeye basladm baktm hemen farkettı sen benı sevıyormusun demeye basladı ama senınkı super olms zamanla artık bnde o sevıeyeye getırecem bugun ıcn harıka planlarım var hele bı arasınnn içine kurt dusurecem
bız kadınlara bulaşılmaz... bence akıllı bır erkek kadınla başa çıkabileceğini düşünemeyen erkektir hohohohoh
hahahah bizimkının aksam anlattıgı geldı aklımaa
bı erkege sormuslar karınızan korkarmısınz dıye o da evet cok korkarm demıs. bravo delıkanlı adammıssın demışler
baska bı erkege sormuslar karınızdan korkarmısınz dıye o da hayır asla korkmam çunku ne derse yaparım demıs :)
akşam akşam bana anllatıgı seye bak benn ona sorarımmm :)
senınkıde kendı kaşınmış tatlım yaa..
Bir de erkegin yasi tecrubesi cok buyuk bir faktor kizlar unutmayin. Demek istedigim 20 yaslarindakil ,30 ve 40 yaslarindakilere benzemez. Bir cok taktik ,trip ve iliski yasamiz biriyse boyle davranmakla cok bir sey kazanamazsiniz. Bence her kes oldugu gibi olmali kizlar, her kesin hakki diye dusunuyorum kendi oldugu icin sevilmesi. Benimkiyi size anlatirsam, ay nasil evlendin bununla diyeceksiniz, benden oncekilerine kan kusturmus ki benim yanimda pisicik gibi. Cunku ben taktik maktik anlamam anacim, benimde onun da kusurlari var, bir birimizi boyle kabul edip evlendiysek,kabulendiysek ,bir birimizi cekmeye kabul etmisiz demektir. Konu sahibi arkadasim , hakinbda hayirlisi diyorum. Konun ,taktigin yanlis demiyorum canim,sakin yanlis anlamayin. Kadinlarin beklentileri bana hep cok fazlaymis gibi geliyor erkeklerden, biraz da biz kendimize sahip ciksak, sinirlerimizi ,kotu dilimizi tutsak, bence cok rahat olur iliskiler de evlilikler de. Ama yine de siz bana bakmayin, ben hic romantik sayilmam,cok sevdigime ragmen gostermesini bilmeyenlerdenim. Bence her erkege,iliskiye uygulanacak ozel bir formul ya da taktik yoktur, cunku insanlar degisik karakterlere sahip ve her iliskinin kendine gore ozellikleri vardir.
ı madem yapı olarak duygusalız ozman taktıklerle kendımızı bastırmalıyz ve karsı arafa bunu hıssetrmemelıyz erkekler guclu kadınları onlara muhtac olmayan kadınlaı severler yoksa taktık yapmak elbette yorucu ama malesef gerekıyr
sorma bugun kasıyacagım onu
:)
ayyy canm yaa ctesı nıkahn varmıs nasıl gectıgını anlat emı ıns guzel olr
ayyy hatırlatma kuzum kalbım carpıooo.. ay bayılıcammmmmmmmmmmmm..saol tatlım anlatırım fotolarıda atarım belkımm
ayy canm hıc heyecanlanmaa cok guzel gecer ıns yaaa :) amaa emın harıka gececktr nıkahtan sonra kus gıbı hafıf olursun
walla bılemıcem kuzum nasıl olcam... nasıl evet dıcem falan tutulur kalırım gıbı gelıyo.. bıde aşkımı çok özledim...
:)) ayy süper süperr dersın hemdee bagıra bagıraa gercı sen onu bılee hıhh evet dıyeyım barı yaparsın gıbı ama neysee :)
ayy allahım hepımızeee nasıp etsınn kızlarrrrr hepımz görelım ıns bu gunlerı
buarda benmkının annesı aradı az önce ablası senı cok sevıyrz kendıne dıkkat et dedılerr :)
mınık yegenı var bıtane o da yengeeeee napiiyonn dedı
çok mutlu oldum
ayy ne guzel konusma yapmıslar bak.. bende cok mutlu oluyorum boyle seylerde. aranız bozulmasın hiç inşallah kuzum..ya bebegım yeni konu actım bı baksana bana fikir versen nasıl olur??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?