O' nu Adam Etmenin Yolları

ayy canm benm ya cok ıyısın teskkr ederım senın gıbı bırınden herzamn yardım almak ısterım :)

bende cok yakın bır abam var ondan yardım ıstıyordum bazen.. bazen cok bunaldıgımda oluyordu.. hanı vazgecmeyı dusundugum zamanlarda oldu cok bunalmıstım cunku.. ama ablam destek oldu saolsun.. ınsallah yardımcı olurum tatlım.. nısanlım bır ara bana her aradıgında sen benı sevmıyorsun artık.. kaybettım senın sevgını dıyordu o dereceye getırdım yanı... oyle dedıgınde ben boyle olmak ıstemedım ama benı cok yordun dedım.. benı kaybedecegını dusunuyordu bı aralar..:) halbuki deli gibi aşığımm.. içten içe onu bole sıkıstırıp öpesim geliyodu ama tutodum kendımı kafamı cevırıyordum...:)

aynı fikirdeyim de yontulmayanda yontulmuyor bende uğraştım zamanında yontmayı adam etmeyi ama karşında ki odun olunca yontulmuyor malesef bende oturup karar verdim benim için değişmeyi göze alamayana ne çabalıcam ve dedim
ve sonunda bitti yani herkes kendi yoluna oldu
bazı şeyler için sadece sevmek yeterli olmuyor malesef

Valla onlarda dominantlık rolleri değişmişti sanırım
Benim de öyle tipler hoşuma gitmez ama biraz da olsa belki seninki o yöne kayabilir
Bu örnekle senin sözlün tam uç noktalar çünkü

vayyy be harıkasınn

bende bı ara senı sevıyrm dememeye basladm baktm hemen farkettı sen benı sevıyormusun demeye basladı ama senınkı super olms zamanla artık bnde o sevıeyeye getırecem bugun ıcn harıka planlarım var hele bı arasınnn içine kurt dusurecem

Valla onlarda dominantlık rolleri değişmişti sanırım
Benim de öyle tipler hoşuma gitmez ama biraz da olsa belki seninki o yöne kayabilir
Bu örnekle senin sözlün tam uç noktalar çünkü

evet canm aynen ama bn onu bukadar olmasada yola getırecem yaa böyle olmasn zaten gercı kendımı de yesem olmazzz :)

bız kadınlara bulaşılmaz... bence akıllı bır erkek kadınla başa çıkabileceğini düşünemeyen erkektir hohohohoh

bız kadınlara bulaşılmaz... bence akıllı bır erkek kadınla başa çıkabileceğini düşünemeyen erkektir hohohohoh

hahahah bizimkının aksam anlattıgı geldı aklımaa

bı erkege sormuslar karınızan korkarmısınz dıye o da evet cok korkarm demıs. bravo delıkanlı adammıssın demışler

baska bı erkege sormuslar karınızdan korkarmısınz dıye o da hayır asla korkmam çunku ne derse yaparım demıs :)

akşam akşam bana anllatıgı seye bak benn ona sorarımmm :)

senınkıde kendı kaşınmış tatlım yaa..

Bir de erkegin yasi tecrubesi cok buyuk bir faktor kizlar unutmayin. Demek istedigim 20 yaslarindakil ,30 ve 40 yaslarindakilere benzemez. Bir cok taktik ,trip ve iliski yasamiz biriyse boyle davranmakla cok bir sey kazanamazsiniz. Bence her kes oldugu gibi olmali kizlar, her kesin hakki diye dusunuyorum kendi oldugu icin sevilmesi. Benimkiyi size anlatirsam, ay nasil evlendin bununla diyeceksiniz, benden oncekilerine kan kusturmus ki benim yanimda pisicik gibi. Cunku ben taktik maktik anlamam anacim, benimde onun da kusurlari var, bir birimizi boyle kabul edip evlendiysek,kabulendiysek ,bir birimizi cekmeye kabul etmisiz demektir. Konu sahibi arkadasim , hakinbda hayirlisi diyorum. Konun ,taktigin yanlis demiyorum canim,sakin yanlis anlamayin. Kadinlarin beklentileri bana hep cok fazlaymis gibi geliyor erkeklerden, biraz da biz kendimize sahip ciksak, sinirlerimizi ,kotu dilimizi tutsak, bence cok rahat olur iliskiler de evlilikler de. Ama yine de siz bana bakmayin, ben hic romantik sayilmam,cok sevdigime ragmen gostermesini bilmeyenlerdenim. Bence her erkege,iliskiye uygulanacak ozel bir formul ya da taktik yoktur, cunku insanlar degisik karakterlere sahip ve her iliskinin kendine gore ozellikleri vardir.

evet canm gayet mantıklı dusunuyrsun ama şu gercegı farketmek lazım kızı erkegı yok bunun eger ılıskde bı taraf karsındakıne ona cok ıhtıyacı oldugunu hısssettrırse hep ondan bır beklentı ıcınde olursaa bu karıs tarafı sıkar ve genelde kadınlar erkeklerdn daha cok boyle beklentıler ıcındee olurlar buyuzden bız bu haldeyz ıste bnde dıyrm kı madem yapı olarak duygusalız ozman taktıklerle kendımızı bastırmalıyz ve karsı arafa bunu hıssetrmemelıyz erkekler guclu kadınları onlara muhtac olmayan kadınlaı severler yoksa taktık yapmak elbette yorucu ama malesef gerekıyr

Belki de sen benden daha haklisin canim bilmiyorum,ben yapi olarak boyleyim. Fazla ilgiyi cekemiyorum, kacacak yer ariyorum.Belki de benimki o yuzden bana kaptirdi kendini. Hic te muhtac degilim kendisine, yarin gidiyorum dese ,gule gule der gonderirim.

sorma bugun kasıyacagım onu
:)

ayyy canm yaa ctesı nıkahn varmıs nasıl gectıgını anlat emı ıns guzel olr

ayyy hatırlatma kuzum kalbım carpıooo.. ay bayılıcammmmmmmmmmmmm..saol tatlım anlatırım fotolarıda atarım belkımm

ayy canm hıc heyecanlanmaa cok guzel gecer ıns yaaa :) amaa emın harıka gececktr nıkahtan sonra kus gıbı hafıf olursun

walla bılemıcem kuzum nasıl olcam... nasıl evet dıcem falan tutulur kalırım gıbı gelıyo.. bıde aşkımı çok özledim...

walla bılemıcem kuzum nasıl olcam... nasıl evet dıcem falan tutulur kalırım gıbı gelıyo.. bıde aşkımı çok özledim...

:)) ayy süper süperr dersın hemdee bagıra bagıraa gercı sen onu bılee hıhh evet dıyeyım barı yaparsın gıbı ama neysee :)

ayy allahım hepımızeee nasıp etsınn kızlarrrrr hepımz görelım ıns bu gunlerı

buarda benmkının annesı aradı az önce ablası senı cok sevıyrz kendıne dıkkat et dedılerr :)

mınık yegenı var bıtane o da yengeeeee napiiyonn dedı

çok mutlu oldum

ayy ne guzel konusma yapmıslar bak.. bende cok mutlu oluyorum boyle seylerde. aranız bozulmasın hiç inşallah kuzum.. ya bebegım yeni konu actım bı baksana bana fikir versen nasıl olur??

buarada bnmkı arkaaslarıyla dısardaymıs azönce aradı bı saat sonra döndum

dısardayım bn dedı tamam göruruz dedım

ama dönunce aradıgında şunları yapıcam:

bugun naptn dıye soracak

sabah sporumu yaptım canm sonra arkadaslar aradı yarın kı bulusmayı bugune aldık cok eglendık sonra bnm arkadaslarımn da arkadasları geldı kalabalık bı grup olduk eve geldım ders çalıstım öyle ıste eglencelı bı gundu baya dıcemmmm bakalım yarının konusunu acar mı bulusalım falan der mı derse ona göre davrancam ama kesınlıklee bulusmıcam onunlaa hep onun mu işi çıkıcak

evet taktik hep gerekiyor malesef. çünkü herşey yüzde yüz mükemmel gitse bile mutlaka biyerden bozuolar. mesela bana da şu an taktik gerekli.çünkü haftasonu herşey mükemmeldi. hastaydı o ben ona baktım çorbalar yaptım yanında kaldım. bugün arkadaşımla konuşuyordum telefonda. bu aradı beni hatta beklemedi kapattı. bende bölmedim konuşmamı. çünkü arkadaşım hararetle birşeyler anlatıyordu. sonra bi süre sonra yine aradı.yine hatta beklemedi kapattı. ben yine bölmedim konuşmamı.bidaha aradı aynısı oldu. yarımsaat geçti böle. biraz da bilerek kapatmadım aslında.her aradığında tel.in öbür ucunda hazır durumda olmayayım, beni arayan arkadaşlarımın da var olduğunu bilsin, beklesin diye yaptım birazda.sonra mesaj atmış yeter ama yaa yarım saat oldu diye. tel. kapatınca aradım açmadı mesaj attım arkadaşım x'le konuşuyodum canım diye. mesaj atmış aynı anda bana. işte ya kötü bişi olmuş olsaymış bi saniye açıp bekle demek çok mu zormuş,başına bişi gelmiş olabilirmiş arayan kendi olmayabilirmiş de ona yardım eden birisi olabilirmiş.alttan alarak konuşmaya çalıştım. saygıyı hakediyormuş ama 30 dakka sonra değilmiş. saygısız oldum yani iki dakkada. diyorumki canım bu kötü ihtimaller aklıma gelmedi, kapatınca rahat konuşalım diye dönecektim zaten, sen hatta beklemeyince acil birşey olduğunu düşünmedim bekleseydin mutlaka açardım falan filan dedim.o da önce alttan aldı. saygısızlık olarak nitelendirebileceğin aklıma bile gelmedi daha dikkatli olurum artık dedim. tamam pes herşeyde ben suçluyum yazdı. ben sana öle bişi mi ima ettim benden de sana koca bi pes konuyu nerden alıp taa nereye getirdin dedim. dahada cevap yok konuşmadık. napayım şimdi tamam belki iki sn. açıp arkadaşımla konuştuğumu söleyebilirdim ama dediğim gibi biraz da beklesin istedim. her an hazır olduğumu düşünmesin istedim. napılır yani bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…