canm sende eger en basındaysan bak önce bnm yaptgm hataları yapmaa
senı sevıyrm mu dıyor bende dıye cvp ver aaayyyy askımmmmm bende senı çok sevıyrm dıyee gevsemeee sakın
zırt pırt sevgı gösterısnde bulunma o göstersn hıc emın olamasın senden
bı gun cok deger ver bı gun ılgısz davran
buluşmak için can attıgını bellı etme hep o söylesn
bulusacgn zamnda sankı lutufta bulunyrsn gıbı davran bnm ökuzn yaptıgı gıbı
ayyy aklıma geldıkce yaparm bne yapcam bunlarıı
sakın sureklı msj atma arama
aradgnda hep bı işin var gbı davran hep musgul oldgn izlenımını ver
konusma demıyrm ama bugun ne yaptn dıye sordgnda gunun çok guzl gectgını eglendıgını her fırsatta dıle getr
aradıgnda ıkı sany sonra acma telı ozman bak elınde telfn beklıyr dıye dusunuyorlar
msjlarına gec cvp ver
ayyy canımcımmm neler yaptın neler yaptınnnn heyecanladımmm anlatsanaaa :)
buarada allah mesut etsın sımdıden
böyle mi düşünüyorlar erkekler:) valla o souyordu okuldan sonra nereye iişim var diodum. :) hergünde soruyodu bundanmışişlerin mi var diyodu evet işlerim var diyodum
"bunu ona hıssettırıyordum yanı.. moralını bozarsan sen ıstedııgnı elde edemezsın guzlu olacaksın ve umursamıyormus gıbı davranacaksın.. yanı hayatında o olsada olur olmasada olur hıssını verıceksın ona... "
canm bunu cok sevdımm bravo zekı kızsın masallahhhh allah daım etsın ıns mutlulugunu darıısıda bızeee :)
ilk hatam not istemiştim hatta seni yemeğe filan götrim demiştim ama birgün ilgili bir gün ilgiszdim. bana not vermedi bende bana değer vermiyorsun dedim. hissettiriyorsun filan dedim. şimdii bişey yazmıyorum ona. imalı olarak.. bunlar genel hatalar demi:)
senı cok ıyı anlıyrm xanm bu zman zayıf kadın olma amnı degıl öyle kedı gıbı kapı önunde ılgı beklemıceksın gıdeceksın ve hakettıgın ılgıyı sana vermesını beklemeden koparacaksın
cok sevıyorum böyle zekı kızları
sen evlenıncede mutlu olursun
inşallah tatlım allahım sükür şımdı nısanlım arbaya arkadasının sevgılısını bıle bındıremıyor korkuma hemen arıyor ızın ıstıyor..:) ama bu aralar yıne kasınıyor bıraz dugun ıslerıyle pek ılgılenmıyor kızıyorum. yıne taktıklere baslıycam gıbı.. evlenıncede boyle tatlım.. erkeklerı rahat bırakmamak lazım bence.. rahat bırakırsan eskı kafaya donerler.. mesela dun arkadasları bekarlıga veda partısı yapacaklarmıs nısanlıma..(cumartesı nıkahım var) nısanlım benden ızın ıstıyor yapalım mı dıye.. ay kıyamam deıdm ıcım gıttıama mırın kırın ettım bıraz zor ızın verdım. hemen her ıstedıgının olmayacagını bılmelı... bu topiği takıp edıcem tatlım gun gun yaz bıze .. ınsallah benım gıbı mutlu olursun..
ins canımn içi her genc kız mutlu olsun ıns
ve emınm sen cok mutlu olacaksın hıc bozma bunu gercekten akıllı bı kızsın
bugun akşam ıtıbaryle baslıyrm bakalım :) yazıcan hergun
gizemli olmayı unutma ama.. herseyı net olarak acıklama ve fazla evde olma.. erkekler sevdıgı kıza guvenır ama cevrekılerın korkusuna sevdıgınede guvenemezmıs gıbı gorunur..
bu zamanda akıllı olacaksın bebegım.. baska caren yok yanı.. saf olursan uzerınden gecen cok olur.. sende bu yolunda devam et. eger cok sıkısırsan bır yerde nasıl tepkı verecegını bılemezsen hemen özel mesaj at yardımcı olurum tatlım..
adam olmayanı ne adam etmeye uğraşıcam be
adam olursa kendi kendine yanımda olur yok aynı devam etmeye devamsa herkes yoluna bu kadar basit
Valla erkeklere ne kadar çektirirsen o kadar çok değer veriyorlar sana
Bunun en iyi örneğini ev arkadaşımda görmüştüm..
Kız her telefonda kavga ederdi
Ne hakaretler ederdi çocuğa yazık
Telefonları kaç kere duvarlara fırlattı cevap vermediği oldu
Sürekli olumsuz yönde eleştirdi
Kaba tabirle köpek gibi muamele etti
Ama çocuk hala yılmadı
Aksine daha da üstüne düştü
Şimdi evliler ve hala da çektirdiğini sanıyorum
Bilmem ters teper mi :113:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?