O' nu Adam Etmenin Yolları

Bugün aramıycam zaten. Çok üzdü beni. En azından üzüldüğümü kırıldığımı anlasın istiyorum. Bakalım ne zaman arayacak. Çok inatçıdır. Günlerce aramadığını da bilirim. Bekleyelim ve görelim...

ben hayatımda sevgilim kadar inatçı birini görmedim o günlerce aramayan adam üstüne düşmeyip aramayınca mum gibi oluyor.. yani öyle deme sen inadı sensiz kalınca öyle bir kırılır ki sende anlamazsın sadece sabret..

evet sadece biraz sabır biraz deger veriyorsa kac gun olursa olsun donecektir canım şimdi kızgınlıkla inatlasıyosunuz onun kızgınlıgı gecsın donecektr olmadı sen hiç bisey olmamıs gibi davran arayı iyi tut canımlı cicimli ama alttan alttan vur onu:) neyse tatlisss bakalım haberdar et mevct durumu sen dha iyi bilirsn skma canını kafanı baska seylre ver dönerde ararsa bozuntuya verme sorunu devam ettirme hatta hiç bahsetme canm takmıyor izlenımını verms olursn

Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Eskiden dayanamaz arardım. artık aramayı bıraktım en geç 2-3 güne arıyor. Sabretmeyi öğrendim. Çünkü hep alttan alan taraf olunca bakmışsın her şey ellerinden uçup gitmiş. Aslında dün kavgada etmedik ama konuşulan şeyler üzdü beni. Merak etmeyin gelişmelerden haberdar edicem sizi de. Şimdilik beklemedeyim. :26:

bekliyoruz cnmcımm bişi diil ins işe yarar.
benımkıde aksam ben ısten gelınce konusuyoruz telefnda ama viber dan net uzerınden neyse tak die kesilio arada 1 2 kez oldu hemen arkasından ben aradım neyse dün aksam da kesildi donmedım o da aramadı tekrar işe gitmesıne yarım saat vardı işe gidince mesj atmaya basladı bende ses vermedım bi kac msj atmıs netten dolayı kapanıo galba bı kac aksmdr tel dıe anlıo o da ztn

Canım ses verme merak etsin. En güzeli böyle davranmak. Öyle cevap vermiyorsun aramıyorsun ya daha kıymetli oluyorsun. Üzerine düşmeye başlıyorlar.

kızlarrr sizi boyle gormek cok guzel ınanaın

bazı kadınlara cok sınır oluyorum afederısnız adam agzına edıyor tabırı caızse gene alttan alıyor ses cıkartmıyor hemen afedıyor en yısı sıızn yaptıklarınız ozamn kısılıklı oldugunuzu anlıyorlar herkesın bı hayat tarzı var ısteklerı var ne demek sadce erkegın ısteklerı olacak o ısteyınce arayacak ıstemeyınce toz yok oyleeee

bende dun soguk konustum hemen anladı gene ses tonumdan sonra ımalarda hıc kaçmıyor bnmle sakalasıyor guyaaa aşgummmm dıyor bende hıc gulmedım sonraa yaa cokmu kabayım dedı yok canm dedım romantık olamayınca sempatık olup durumu kurtarayım barı modundasın dedım :)

acayıp bozuldu sonrada yaptıkalrını anlattım rahatsz olduu soyledım telı kapaık

bı msjlar bı msjlar aman allahhhh bn yazarken bıle ıkıncı msj gelıyor :)

buna ara gazını verecen calısacak ben anladım :)

amannnn artık ugrasmıcam ozman kendısı paralanıyor aynen sızın yaptınız gıbı yapcam

evet tatlım soyledıgın herseye katılıyorum aynennnnnn

bunların faturasını agır öduyor ama sonraa olsun olsun yapsında aklı basına gelsın bnm tepkılerımlee

sen nasılsın canm nıkahın nasıldı yaaa hıc konusamadıkkk çok merak ettım

tatlım mesajını yenı gordum.. dugun hazırlıgında oldugum ıcın cok bakamıyorum ozur dıleırm. konuyuda fazla takıp edemıyorum ama özel mesaj atıyor yardım isteyenler oze mesajlardan yardım edebılıyorum.. sende konusmak ıstedıgınde ozel mesaj at bebegm olurmu cok gıremıyorum cunku o yuzden.. nıkahım ıyıydı yaa kucuk dugun gıbı oldu :)

kızlar şunu bir yerde okudum bugün ve tek kelimeyle süper diyorum buyurun sizle de paylaşayım:

Lafa gelince herkest dürüst güvenilir insan arıyor ama gidiyor nerde bir oynak kıvrak var onu bulup seviyor. Birisini seviyorsun, güzel bir ilişkin var. İçinden diyorsun ki; seviyorum abi, neden net olmayayım ki, neden saçma sapan küçük oyunlar yapayım ki. İçinden ne geliyorsa söylüyorsun, ne hissedersen söylüyorsun. Ve boku yediğin an geliyor.

Meğer sazanlık yapmayacaksın, seviyorsan da söylemeyeceksin ki, istediğini öyle hemen verirsen çabuk bıkıyor. Bende çok istiyorum bunu yapabilmeyi, ama yapamıyorum. Bu yaştan sonra da bunu yapabileceğimi sanmıyorum. Bana ve benim gibi düşünenlere geçmiş olsun.

Biz ancak hani şu; "Evet yaa çok iyi biri gerçekten" dediklerinden olacağız hep. Kimse peşimizden koşmayacak. Hep bu oynakların mağdur ettiği arkadaşları dinleyip, onları teselli edeceğiz.

Peki bu mağdur insanlar bilmiyor mu bunun böyle olduğunu? Biliyor. Hatta konuşurken mangalda kül bırakmıyorlar. Ama iş icraata gelince söylediklerinin tam tersini yapıyorlar. Belki de insanın doğasında bu var, bilmiyorum.

Şunu anladım ki; karşındakine güven verdiğin zaman artık senden yana bi' korkusu olmadığı için seni iplemiyor. Saldım çayıra mevlam kayıra deyip bırakıyor seni kendi haline. Bu süreçte sana olan ilgisi de azalıyor. Halbuki tersi bi' durumda sürekli gözü üzerinde olacağından, her adımını takip edeceğinden, kaybetme korkusundan, sana ilgisi daha fazla oluyor.

Ne yapalım şimdi, kaybetme korkusunu mu kullanalım ona karşı? Yoksa aşkımızı mı yaşayalım? Oynaksanız çok kolay. Birşey yapmanıza gerek yok, doğal davranın yeter. Oynak birisi değilseniz zaten bu çok zor. Nereye kadar devam ettirebilirsiniz. İçinizde tutamazsınız ki, seni seviyorum diye patlarsınız.

Yine de doğru olmak en güzeli ama karşındakinin de insan olması gerekiyor. Yoksa saç baş yolduran günler başlıyor ve ortaya bir ayrılık hikayesi daha çıkıyor. Umarım sizin karşınıza böyleleri çıkmaz.

Son düzenleme:
bu arada oynak sözü tabiiki hoşuma gitmedi ama yazının orjinalini değiştiremedim yanlış anlaşılma olmasın sakın :)

bütün mesajları tek tek okudum çok hoşuma gitti. Benim ilişkim biraz karışık birbirine çok uzak iki şehirdeyiz çok sorunlu bir ilişkimiz oldu sürekli ayrıl barış ve ayrılmalarımız çok uzun sürüyordu şimdi yeniden bir aradayız ama artık bu kısır döngüyü kırmak istiyorum. Her şeye rağmen onu seviyorum bakalım taktikleri ben de uygulayım nasıl olacak :)

kızlar nerdesiniz ? ben bi gece once konustugum sayın sevgilimle iş cıkısı goruselm ddm bakarız ddi sonrada gun ıcınde normal mesajlasıyoruz baktım iş cıkısı geldim ettm yok evde oturuyo snra telımı kapattm sınır oldum kasıtlı yapıyor gibi geldi neysecime saat 10 fln actım ölmus meraktan ama ben kasıtlı yaptıgını sanıyorum (hala) nerdesn telın nıye kapalı yagmur yagıyo cok mrk ettm vs. yok bişy die msj attm (klasık) oda aradı usteledı fln neden gelmedın dedm cok uzun ozur dilemeler msjlar unuttugunu söyledi keske gun ıcınde hatrlatsaydın gece cok ustun koru konusmustuk ddi ben neden unutmadım oyleyse vs ddim cocuk gibi niye telefonu kapatıosun ddi bende hiç aldırmadım sarjım bitmıs farketmedım bile ddim oylesine böyle yanı cok buyuttmu 4 sene ıcınde hiç sana bole bişi yaptımmı anlayıslı ol gercekten unuttm ddi ertesı gunde bulusucaktk bende yarını unuturum olur biter dedim sakın yapma nolur uzatma ozur dlrm vs. affettm ama unutmadım bunu bir kenara yazdım aralarda da msj atmıorm fln snra soruo ne ne oldu askım unutmusum yaaa affedersn fln dıorum anlasın kı bıdaha yapmasın (ilk defa oldugu ıcın fazla gazabıma ugramadı umarım daha olmaz yoksa yandı)

sakın seni seviyorum diye patlama. olan sana oluyor. karşındaki adam değilse sonuçları çok kötü. hemen havaya giriyorlar.denedim ve gördüm. bi ilgi göster bi ilgi gösterme. kafası karışsın. :)

sakın seni seviyorum diye patlama. olan sana oluyor. karşındaki adam değilse sonuçları çok kötü. hemen havaya giriyorlar.denedim ve gördüm. bi ilgi göster bi ilgi gösterme. kafası karışsın. :)

biliyorum malesef...
herkes saf, temiz ve taktiksiz bi aşkı, ilişkiyi yaşama kabiliyetine sahip değil..

süper anlatmıs varya her kimse
bu kadar dogru olur
o aşırı güveni;sevgiyi vermemek lazım cidden

sizlerden öğreneceğim çok şey var..
konuşmaya gelince her sey süper ama bende sanırım ilişkimde bir süre sonra ipi karşı tarafa verip biryerlerinin havalanmasına ortam yaratıyorum sonrada bir bakmıssın fıss ellerinden kayıp gitmilşşş..
öncelikle aramamaktan başlıcam sanırım
sonra sevdiğimi söylemicem,
alttan almıcam hatasını pat diye karsısına cıkaracam sözle olmasada kendimi çekerek..
ööff böyle planlı programlı ilişki yaşamakta beni yoruyor akışına bırakmak içimden geldiği gibi sevgimi göstermek istiyorum ama o zamanda erkek peşinde koşmuyor merak edip üzerine düşmüyor.. nasıl olsa bu beni seviyor gitmez bana mecbur diye düşünüyo halbuki sevdiğimizi gösteriyoruz süründüreceksin ki kıymetli olasın dimii :2:

kızlar bende yazılanları okudum uygulayayım dedim işte 2 gün dayanabildim ya bizi taktik uygulamak zorunda bırakıyolar bu ne böyle dedim ne yapıyorum ben diye düşündüm ve düşüncelerimi anlattım ona. ayrılmak istiyorum olmayacak bu böyle diye söyledim. ve işte ne yaptığını nasıl davrandığını ve benim ne beklediğimi söyledim. yalvar yakar beni ikna etti sonrada ben şehir dışına çıktım 2 haftadır yüzyüze görüşmüyoruz şimdilik iyi ama arada bir yoklamam gerekli sanırım ama kızlar eğer sabredebiliyorsanız sevdiğinizi belli etmeyin derim işe yarıyor.bide ufak ayrılıklar görüşmemeler özletiyor yarın gelicek bakalım yanıma nasıl davranıcak göreceğiz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…