öyle canım bir de böyle dene emin ol insan daha rahat oluyor içindeki karın ağrısı o kuruntu gidiyor seninle rahat görüşmek istiyorsa gitmez gitsede görmek istediğinde gelir sen kapıyı arala ona senden günah gitsin bakalım o ne yapıyor onu izle biraz uzaktan arayıda iyi tut tabi kavgalı olunca daha cok kacma meyili gosteriyorlar bakalım ne yapacak
( kavgalıyken öyle davranırlar agzından cıktıklarına pek hakım olamıyorlar onu fazla takma ama yeri geldıgınde sakayla karısıkta olsa aynı lafı ona et canım olurmu içinde bir acaba kalsın anlasın cunku sen simdi acabalarla dusunup duruyosun )
Bugün aramıycam zaten. Çok üzdü beni. En azından üzüldüğümü kırıldığımı anlasın istiyorum. Bakalım ne zaman arayacak. Çok inatçıdır. Günlerce aramadığını da bilirim. Bekleyelim ve görelim...
bekliyoruz cnmcımm bişi diil ins işe yarar.
benımkıde aksam ben ısten gelınce konusuyoruz telefnda ama viber dan net uzerınden neyse tak die kesilio arada 1 2 kez oldu hemen arkasından ben aradım neyse dün aksam da kesildi donmedım o da aramadı tekrar işe gitmesıne yarım saat vardı işe gidince mesj atmaya basladı bende ses vermedım bi kac msj atmıs netten dolayı kapanıo galba bı kac aksmdr tel dıe anlıo o da ztn
ayrıl bırak vs diyenler var arkadaslar pire için yorgann yakılmaz hayat at gözluklerıyle gorundugu gibi deil herzman esneme payı olmalı hayatta yoksa acımazsız oluyor arada sevgı ask var erkekler boyledir nasıl=odundur yani yapıları bu adam olacak yada adam olmayacak meselesi degıl kı adam boyle odun olur zaten:) onlar dusunemez bizim gibi onun ıcın mutlu olmak kovalanmak ıstıyosanız bunları yapacaksınız zaten bunlar aslında olması gereken seyler bir bakmısssınız yaşam tarzı haline gelmiş oyundan çok çünkü o aramalı merak etmeli kız gibi naz yapmamalı olması gerekene donuyo zamanla(ayrıca bu taktıkler tek erkekler ıcın degil ınsan ilişkilerınde de böyle)
sevındım canm ozman agırdan al bırak ılgılensın asam olsun
bnde bnm sıpamı artılk kaale almıcam arasn bugun acmıccammm
ya bnmkı tam bır sıpa yanıı bır gunde 10dk aksamları konusmak nasııl yetıyor yaaaaaaaaaaa
gercı suan otelde kalıyor ıkı arkadsıyla ama olsun ıstese cıkr balkonda konusur sankı butun gun tas tasıyor
ama bı arkadasn dedıgı gıbı öncce ben vazgecıcem ondan kendı kafamdaa sımdı o ugrassın benı eskı halıme getırmeye ayrılamam aılelerımz var arada ama salacam onu yuz vermıcem anlasın bırseylerın ters gıttıgını[/QUOT
sıcak soğuk etkileşimi yapıorum canım:) bakalım ilerleyen günlerde belli olur herhalde ama ukraynaya gitcek orda ne olur bilmiorum
sana gelince biraz onu yalnız bırak onda sanki biraz rahatlık var nasıl olsa nişanlıyız beni seviyo öyle yada böyle benden kopamaz düşüncesi var gibi.. o yüzden sende ona sensiz de yapabilirim gelin ata binmiş ya nasip demiş ata sözünü arada bir vurgula iyi gelir:)
sevındım canm ozman agırdan al bırak ılgılensın asam olsun
bnde bnm sıpamı artılk kaale almıcam arasn bugun acmıccammm
ya bnmkı tam bır sıpa yanıı bır gunde 10dk aksamları konusmak nasııl yetıyor yaaaaaaaaaaa
gercı suan otelde kalıyor ıkı arkadsıyla ama olsun ıstese cıkr balkonda konusur sankı butun gun tas tasıyor
ama bı arkadasn dedıgı gıbı öncce ben vazgecıcem ondan kendı kafamdaa sımdı o ugrassın benı eskı halıme getırmeye ayrılamam aılelerımz var arada ama salacam onu yuz vermıcem anlasın bırseylerın ters gıttıgını[/QUOT
sıcak soğuk etkileşimi yapıorum canım:) bakalım ilerleyen günlerde belli olur herhalde ama ukraynaya gitcek orda ne olur bilmiorum
sana gelince biraz onu yalnız bırak onda sanki biraz rahatlık var nasıl olsa nişanlıyız beni seviyo öyle yada böyle benden kopamaz düşüncesi var gibi.. o yüzden sende ona sensiz de yapabilirim gelin ata binmiş ya nasip demiş ata sözünü arada bir vurgula iyi gelir:)
bunların faturasını agır öduyor ama sonraa olsun olsun yapsında aklı basına gelsın bnm tepkılerımlee
sen nasılsın canm nıkahın nasıldı yaaa hıc konusamadıkkk çok merak ettım
sakın seni seviyorum diye patlama. olan sana oluyor. karşındaki adam değilse sonuçları çok kötü. hemen havaya giriyorlar.denedim ve gördüm. bi ilgi göster bi ilgi gösterme. kafası karışsın. :)kızlar şunu bir yerde okudum bugün ve tek kelimeyle süper diyorum buyurun sizle de paylaşayım:
Lafa gelince herkest dürüst güvenilir insan arıyor ama gidiyor nerde bir oynak kıvrak var onu bulup seviyor. Birisini seviyorsun, güzel bir ilişkin var. İçinden diyorsun ki; seviyorum abi, neden net olmayayım ki, neden saçma sapan küçük oyunlar yapayım ki. İçinden ne geliyorsa söylüyorsun, ne hissedersen söylüyorsun. Ve boku yediğin an geliyor.
Meğer sazanlık yapmayacaksın, seviyorsan da söylemeyeceksin ki, istediğini öyle hemen verirsen çabuk bıkıyor. Bende çok istiyorum bunu yapabilmeyi, ama yapamıyorum. Bu yaştan sonra da bunu yapabileceğimi sanmıyorum. Bana ve benim gibi düşünenlere geçmiş olsun.
Biz ancak hani şu; "Evet yaa çok iyi biri gerçekten" dediklerinden olacağız hep. Kimse peşimizden koşmayacak. Hep bu oynakların mağdur ettiği arkadaşları dinleyip, onları teselli edeceğiz.
Peki bu mağdur insanlar bilmiyor mu bunun böyle olduğunu? Biliyor. Hatta konuşurken mangalda kül bırakmıyorlar. Ama iş icraata gelince söylediklerinin tam tersini yapıyorlar. Belki de insanın doğasında bu var, bilmiyorum.
Şunu anladım ki; karşındakine güven verdiğin zaman artık senden yana bi' korkusu olmadığı için seni iplemiyor. Saldım çayıra mevlam kayıra deyip bırakıyor seni kendi haline. Bu süreçte sana olan ilgisi de azalıyor. Halbuki tersi bi' durumda sürekli gözü üzerinde olacağından, her adımını takip edeceğinden, kaybetme korkusundan, sana ilgisi daha fazla oluyor.
Ne yapalım şimdi, kaybetme korkusunu mu kullanalım ona karşı? Yoksa aşkımızı mı yaşayalım? Oynaksanız çok kolay. Birşey yapmanıza gerek yok, doğal davranın yeter. Oynak birisi değilseniz zaten bu çok zor. Nereye kadar devam ettirebilirsiniz. İçinizde tutamazsınız ki, seni seviyorum diye patlarsınız.
Yine de doğru olmak en güzeli ama karşındakinin de insan olması gerekiyor. Yoksa saç baş yolduran günler başlıyor ve ortaya bir ayrılık hikayesi daha çıkıyor. Umarım sizin karşınıza böyleleri çıkmaz.
sakın seni seviyorum diye patlama. olan sana oluyor. karşındaki adam değilse sonuçları çok kötü. hemen havaya giriyorlar.denedim ve gördüm. bi ilgi göster bi ilgi gösterme. kafası karışsın. :)
kızlar şunu bir yerde okudum bugün ve tek kelimeyle süper diyorum buyurun sizle de paylaşayım:
Lafa gelince herkest dürüst güvenilir insan arıyor ama gidiyor nerde bir oynak kıvrak var onu bulup seviyor. Birisini seviyorsun, güzel bir ilişkin var. İçinden diyorsun ki; seviyorum abi, neden net olmayayım ki, neden saçma sapan küçük oyunlar yapayım ki. İçinden ne geliyorsa söylüyorsun, ne hissedersen söylüyorsun. Ve boku yediğin an geliyor.
Meğer sazanlık yapmayacaksın, seviyorsan da söylemeyeceksin ki, istediğini öyle hemen verirsen çabuk bıkıyor. Bende çok istiyorum bunu yapabilmeyi, ama yapamıyorum. Bu yaştan sonra da bunu yapabileceğimi sanmıyorum. Bana ve benim gibi düşünenlere geçmiş olsun.
Biz ancak hani şu; "Evet yaa çok iyi biri gerçekten" dediklerinden olacağız hep. Kimse peşimizden koşmayacak. Hep bu oynakların mağdur ettiği arkadaşları dinleyip, onları teselli edeceğiz.
Peki bu mağdur insanlar bilmiyor mu bunun böyle olduğunu? Biliyor. Hatta konuşurken mangalda kül bırakmıyorlar. Ama iş icraata gelince söylediklerinin tam tersini yapıyorlar. Belki de insanın doğasında bu var, bilmiyorum.
Şunu anladım ki; karşındakine güven verdiğin zaman artık senden yana bi' korkusu olmadığı için seni iplemiyor. Saldım çayıra mevlam kayıra deyip bırakıyor seni kendi haline. Bu süreçte sana olan ilgisi de azalıyor. Halbuki tersi bi' durumda sürekli gözü üzerinde olacağından, her adımını takip edeceğinden, kaybetme korkusundan, sana ilgisi daha fazla oluyor.
Ne yapalım şimdi, kaybetme korkusunu mu kullanalım ona karşı? Yoksa aşkımızı mı yaşayalım? Oynaksanız çok kolay. Birşey yapmanıza gerek yok, doğal davranın yeter. Oynak birisi değilseniz zaten bu çok zor. Nereye kadar devam ettirebilirsiniz. İçinizde tutamazsınız ki, seni seviyorum diye patlarsınız.
Yine de doğru olmak en güzeli ama karşındakinin de insan olması gerekiyor. Yoksa saç baş yolduran günler başlıyor ve ortaya bir ayrılık hikayesi daha çıkıyor. Umarım sizin karşınıza böyleleri çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?