Canim süper bir topik olmus burasi :) çok sevdim......
Benim sadece bi kez bi sevgilim oldu, ondada ilk ve tek olacagini dusundugum için, hep sevdigimi belli ederdim, her ne derse yapmaya calisirdim..... ama ne çok yanilmisim...!!zaten
ayrildik....iyikide ayrilmisiz diyorum hatta, dusundukçe ben o salagi nasil sevmisim diyip tiksiniyorum ondan iyyyyy.... !!!
Eger bir gün gelirse Allah'in izniyle hayatimin erkegiyle tanisirsam... kesinlikle bu topige ugrayip kybele senin yaptiklarini uygulamak isterim inssss !!! kesinlikle taktik uygulama taraftariyim,
ise yaricagini dusunuyorumm.... bu yuzden devammmmm seni destekliyorum canimmmm
ayy saol canımcım :) ıns mutlu olcagn bırısı olur hayatında
canım hiç bıkmadan üşenmedenn baştan sona kadar 20 sayfalık yazıyı okudum...
aynı ben desemm abartmış olmam.. senin isteklerin , taktiklerin , sevişin , öpmek isteyişin ve daha neler neler..
sevgilinde aynı benim eski sevgilimle ..
odun , ağzından pek güzel laf çıkmaz. bi seni seviyorum der bir sonrakisi meçhul artık ağzının içine bakarsın...
çok mesaj atarım .. eyvah der senin gibi...
yani keşke gerçek hayatta birebir görseydin de yok artık aynen dediğin gibiymiş derdin..
baya konular açtım oradan bakabilirsn canım...
onun hizmetçisi bile oldum eşi , canı , kanı herşeyi..
ama sonu hüsrann .. inan değişmez bak üzülmeni istemiyorum kıyamam çünkü ..
isteklerin çok masumca , ne para ne pul .. sevgi aşk huzur kadınlığını hissetmen ..
bunları delice istiyorsun ..
ama yok vallahi de yok billahi de yok ....
olmuyor be arkadaşım !!!
şimdi hep dua ediyorum Allahım bensizliğin acısını yüreğinin her zerresinde hissettir hemde ömür boyu diyorum ..
ailesinin bile sevgisini kazanmıştım ki annesi çocuğu aramaz beni arar ..
eski sevgilim bana her zaman der senin gibi bulamam yok der ...
ama yine davranışlarndan vazgeçmez..
çok konuştuğumda amma konuştun oluyor..
artık susma zamanı .. kadın susarsa bil ki yüreğinin fırtınaları dinmiştir..
kadın susarakk gider ....
yaa valla benı cok sınır edıyor yaaaaaa
artık sonn taktıklerımı kullanıyrm dozunu arttırmanın vaktı geldı
adama msj atıyorm salaklık bende nıye atıyon kı
napıyon askım dıye kuzey guneyı ızlıyormus
bbı ıkı komık msj gönderdım hemen askım bn yatıyrm çok uykum geldı dıye msj
ulannnnn ben sana sorarım bundan sonra ne bı arama ne bı msj
arasada bnm canm ısterse konusucam göuru o gununu artık boyleee sımdı kendıme ugrasacagm cok guzel seyler bulacak ve önce o yokmus gıbı kendıme bunu kabul ettırecem sız asıl sımdı görun benı dun cok sınırlendırdı
kavga etmedım ıyı geceler bıle demedım cvp vermedım
ama bu hafta onunla görusmeyeyım telefonlarına bakmayayım msjda atmayayım bak nasıl anlıyor neyın ne oldugunu
hıc bukadar yapmamıstım ama sımdı uyuyan canavarı uyandırdı
canm bellıkı sen onu hala sevıyorsun ama ılgısızlıgı yuzunden sen ayrılma kararı vermıssın aslında ayrılmadan önce karsına alıp uzun uzun konusaydn bak bunları bunları beklıyrm eger yapamıcaksan senden ayrılacam deseydın nasıl olurdu acaba bılmıyrm
ama bellı kı sen ayrılmayı ona aklı basına gelsın dıye bır ders olarak yapmıssın ve sımdı arkana bakıp acaba dersını aldıımı nezamn gelecek dye beklıyorsun yaa hıc gelmemem ıhtımalı de var
ozman bu cocucgu hala cok ıstıyorsun bı görusme ayarla al karsına de kı sana son bır sans verıyorum onca yılın hatrına bnm ısteklerım bunlar hayatında benı ıstyrsan bunları yapmanı en azndan caba sarfetmenı ıstıyrm yok yapamam dıyorsan da bırdaha asla karsına cıkmıcam benı ölmus bıl bende senı dersın cıkarsn ne acı cekmen gerekıyrsaa ceker kurtulursn bu kararsızlık gel gıtler hepsınden kötu yaa devam edın adam akıllı sartlar snarak yada bıcakla keser gıbı kesın canm bnm tavsıyem bu
bugün barıştık:):)
Bende dün çok üzüldüğüm bir gece yaşadım. Belkide çok abartıyorum bilmiyorum. Sevgilim yaşadığımız şehirden başka şehirde hayat kurmak istiyor. Gidelim buralardan başka bir yerde hayat kuralım. Sıkıldım buralarda yaşamak istemiyorum diyor. Bu beni tabiki korkutuyor. Şehirden ayrılmak değil ailemden uzak kalmak. Dün konuştuk biraz. Açıkçası bazı sözleri beni çok kırdı. Ben gidicem istersen gel istersen gelme dedi. Bunu daha öncede demişti üstünde durmamıştım ama tekrar deyince çok üzüldüm. Önüne sürekli taş koyduğumu söyledi. Farklı bir şehirde çalışmak istese gerçekten engel oluyorum. Çünkü gideceksek beraber gitmemizin doğru olduğunu düşünüyorum. 4 yıldır bekliyorum daha ne kadar uzayacak bu şekilde artık bende ayrı kalmak istemiyorum. Sanki hayatındaki tüm sorunların ana kaynağı benmişim gibi konuşması beni üzdü gerçekten. İlk kez bensiz birşeyler planlıyormuş gibi hissettim. Ne yapmam lazım bilmiyorum çok kırıldım gerçekten. Belki de artık hayatında istemiyor beni. Yük olduğumu düşünüyor
Aslında genel olarak ilişkimizde herhangi bir sorunumuz yok. Hatta beni eskisinden daha çok sevdiğini söylüyordu daha bir kaç gün önce. Beni çok fazla sevdiğine eminim. Ama bunaldığı sıkıldığı zamanlarda benim kalbimi bu şekilde kırması beni çok üzüyor. Üzüldüm dediğimde sen zaten herşeye üzülüyorsun diyor.
Sizce ne yapmam lazım. O kadar kırıldım ki inanın bugün aramamayı düşünüyorum. Çünkü kafam çok karışık. İstenmiyorsam eğer nasıl gururumu ayak altına alıp zorla karşımdaki insanın hayatında kalabilirim. Asla böyle birşey yapamam ben. Açık açık yüz yüze sormak istiyorum bunları. Çünkü bu şekilde içim rahat etmiyor. Kafamda hep acabalar var. Bana fikir verirseniz sevinirim
banada yardımcı olursanız cok sevinirimmm sevgilimde büyük değişiklkler varr cok uzak bana bunlar takıntı değill çevreme anlatınca büyütüyosun yok yere diyolar ama asla büyütmek falan değill onu kaybetmek istemiyorumm
Önerilerin için çok sağol canım. Genelde bu tip gitme muhabbetleri çok bunaldığı birşeylere kızdığı zamanlarda oluyor. Sırf seni görebilmek için hiç bir yere gidemiyorum diyor. 2 gün Ankara'ya gitti geçen ay. hafta sonu görüşemiycez diye bana işyerinden izin aldırttı sırf görüşelim gitmeden diye. Ama sevgilim sürekli farklı bir şehirde yaşamaktan bahsediyor. farklı bir şehirde de yaşarım sorun o değil zaten. benim üzüldüğüm bana dış kapının dış mandalı şeklinde davranması öyle konuşması. İster gel ister gelme ne demek. Demek artık bensiz planlar yapıyor
Canım dediğin gibi yapmak en mantıklısı. Artık hayatına karışmıycam bensiz ve uzaklarda mutlu olacaksa ne diyebilirim ki. Gerçekten beni seviyorsa her zaman her koşulda yanında olmamı isteyecektir zaten. Sıkmam gerçekten doğru değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?