O' nu Adam Etmenin Yolları

kızlar size bir soru :)))
bir erkek sizden hoşlandığı belirtilerini veriyor , (iş ile ilgili sürekli yüzyüze bakmak zorundasınız ) konusmaya calısıyo her fırsatta, telefonda tesadüfen görüşüyorsunuz ve o arada imalıca numaram sizde var zaten bir şeye ihtiyacın olursa ara diyo şaşkınlıkla tmm diyip kapatyosunuz.
ne yapardınız o kişiyi ararmıydınız? ben aramadım 2 gün önce vermişti değerimi düşürmekte istemiyorum ama onuda tanımak istiyorum iyi bir insan efendi,saygılı...ama biz onunla sevgili olamayız işimize yansıyabilir. ya evlilik olmalı yada hiç sevgili olamayız ofiste dillere düşerim diyelim ayrılık oldu ben daha onun yuzune bakamam işime yansır korkuyorummm
(bu arada aynı iş yerinde çalışmıyoruz büromuzla onun bürosu bağlantılı )

şimdiden çok teşekkür ederimm:)

canlarım uzun zmandır yazamıyorum malumunuz kpss calısıyorum atanabılmek için bana dua edın :)

bu kadar stresın ıcınde bırde hala onunla ugrasıyrm ama tam anlamıyla ıstedıklerımı yapamadım yanı onu surundurme asamasına gecemedım ama denedıgım taktıkler ıse yarıyor yalnz bı sorun var kı o da şu bn ders çalısyrm ve cok sterslıyım konusmak dertlesmek ıccın ona ıhtıyacm oluyr son bı ayım kaldı sınava cok kacamıyrm onadan hattaa bı ara ona dedım kı bnm yanımda ol lutfen bu dönemde dıye ama yok haa duvara demıssın ha onaa

bı ıkı gun bıraz soguk davransam hemen o ustume dusuyor ama canımı sıkan cok sey yapıyor

bana soyledıgı bırseyı sııznle paylasayımda erkek zıhnıyetını görun ınananın onlarda en az bızım gıbı taktık yapıyorlar ve bu oyunda taktık yapmada kararlı olan ılıskının basında nasılsa öyle dıyee hep aynı rolü oynayan mutlu dıger taraf hep kosturan mutsuz taraf oluyor

ben ona bnmle yeterınce ılgılenmıyorsun bn sevgı sözcuklerı duymak ıstyrm dedıgımde bana şunu söyledı :

canm ozman da şımarırsın hemen....

eee pekı ben sana okadar söyluyrm sen uzulmezmısın yanı soylemesem deyınce uzulurm dıyor

pekı ozman öylede acı cekıyorum böylede acı cekıyorum ozman bende sen yoksun gıbı davranırım
ben kendıme yetmeyıde ögrenırım

işte bu noktada sen anlayacaksın kı hayatımın kösesınde duruyorsun artık

ortasında degıl

şu sınavı bı atlatayım kızlar sıze yazarımm bol bol

kendınızı ezdırmeyın lıutfennnn

aslaaaaaaa ama aslaaaaaaaaaa bnmle ılgılenmıyorsun yok bana soguk davranıyorsun yok bunu demedım etmedın yapmayın onlaraaa

ozman ıhtıyac duydugumuzu daha buı farkedıp degerlenıyorlarr

hak ettıgınız degerı ıstemeyın zaten vermek zorundalar sızde hakettıklerı kadarını verın

ben anladım işin özü bu

bundan sonra bugun ıtıbarıyle böyle artık o nekdar hak edıyorsa ben ayarlcam şımartılmak ıstıyorsaa sımartmayı bilecek

bukadar!

sizi çok öptüm sıkmayın canınızı hıckımse ıcınn en degerlısı biziz

kendınıze bakımınıza ruhunuza özen gösterın

Önceki ilişkilerimde hiç yüz vermezdim erkek koşar koşar bi süre sonra neden böylesin ya die sorardı,sonra birazcık değişiyim dedim. ama coktan bitmişti ilişki. şimdiki ilişkimde kaçtıkça kaçmam lazım çünkü fazlasıyla kovalamayı seven bi erkek arkadaşım var.
bazen anlam veremesemde bi erkeğin peşinden koşması gayet güzel birşey. sizinde söylediğiniz gibi yapılması gerekenler =)

.Fazla mesajlaşılmıycak.
.çok uzun uzun telefonda konuşulmıycak.
.herşeye evet denmiycek.
.romantik şeyleri az ve zamanla söylenicek.
.seni seviyorum kelimesini bile en az 1 ayda bir söyleyin.(cidden çok daha değerli oluyo,ama tabi içinizden geldiği zamanda yutmayın geriye) =))
.kısacası ilgili olmayın! ama sevdiğinizi her daim hissetirin.

forumda bı arkadas yazmıs sızle paylasayım dedım cok hosuma gıttııı :)

bende taktik uygulamayım dedim ama hiiiççççççç anlamıyorlar. illa süründüreceksin. yoksa kıymet bilmiyorlar. onlarda hep ayrılma korkusu olacak. yoksa baş etmek zor.

bende taktik uygulamayım dedim ama hiiiççççççç anlamıyorlar. illa süründüreceksin. yoksa kıymet bilmiyorlar. onlarda hep ayrılma korkusu olacak. yoksa baş etmek zor.

aynen canım valla ne kadar gösteriyosun sevgini o kadar az değer veriyolar ama yüzüne bakmayacaksın ki kıymetli olasın çok sacma ama sanırım aşk sürünmek onlara göre

bır kadın her zaman once elıne mesleğını almalı sonrasımı .sosyal bırı olmalı onsuzda kendıne zaman ayırmalı ayırmalı ve kocası kendı kendıne bensızde cok mutlu demelı

Benmde taktiklerim bugün başlıyooo.

Bugün beyfendi geç uyandı. Dün namaz kılcam demişti uyumuş kalmışım sabah baktm iyi geceler falan dememiş. Sabah baktım mesaj yok sadece günaydın dedim. Beyfendi her zaman geç kaldım diye evden çıkma saatinde mesaj atar bende atmadın uyuyo msn diye geç kalmış iyi olmuş D Tavır yaptı resmen her zaman ararsın nie uyandın uyandırmıosn die. Bende bunun için tavır mı yapıyorsun inanamıyorum hiç gülceğim yoktu dedim Güldün mü gerçekten dedi. Sen nasıl olsa tavır yaparsın bana dedi. Verir miyim sana o zevkiiiiiiiiiii tavır falan yapmıyorum

Konuşurken geç mesaj attı baya normalde hemen kızarım napıosn yarım saat oldu nie mesaj atmıosn die hiiiç birşey demedim Mesajlar iletilmiyo deli oluyorum demiş. O benden tavır yapmamı beklio aslında çnkü hep öyle yaparım ama sadece niye deli olcaksın olma yani dedim Şaşırdı olmam o zaman yani demiş. Bende olma tabi yani dedim

2 sene once bugun bu topic acilsaydi belki de bitmis olan iliskimi kurtarirdim ama zaten bitecegi varmis bitti. nasip diyerekten onumuzdeki maclara bakacagiz:))
vur-kac larla,kac kovalasin taktikleriyle ve burda okuduklarimla hareket edecegim..
sevdim,emek verdim,alttan aldim,isteklerini yaptim da noldu? allah razi olsun mu dedi..
beni hayatindaki tum olumsuzluklarin sorumlusu olarak gostermeyi de bildi.. bunlari surum surum surundurmezsen asla degerin olmuyor. ne istiyorsa onu vermeli. verdigimiz ilgiye sevgiye uzulmuyor muyuz zaten biz,vermeyelim uzulmeyelim o zaman
degil mii,hem kiymetimiz olsun hem de "ne ettim ne buldum" olaylarina triplerine girmeyelim..
yazin kizlar buraya. ogrenecegim cok sey var

Kızlar bizde geçenlerde sevgilimle tartıştık. Konuyu bile hatırlamıyorum şu an. İşimizden dolayı ancak pazar günleri görüşebiliyoruz. Küstük 2 gün konuşmadık. Normalde bir gün öncesinden karar verir görüşürüz. Cumartesi sevgilim arar diye bekledim aramadı. Bende gece telefonu kapadım yattım.

Sabah 8 gibi uyandım telefonu açtım 10 dakika geçti geçmedi sevgilimden bir mesaj. Tabi kavga etmeye devam ediyoruz. Saat 10 falan oldu. Bana bir mesaj yollamış. 1 ay görüşmeyelim unutalım birbirimizi sonrasına bakarız. Tabi çok üzüldüm ve benim sinirim tepeme çıktı. Gerçekten söylediği bu sözler içime oturdu.

Ben ilişkime ara vermem dedim. Ya ayrılır gidersin ya benle devam edersin dedim. Seven adam ayrılmaz dedim. Zorla yanımda tutmuyorum yapışık değilim sana istersen gidersin dedim. Resti çektim. Hemen bir mesaj sen beni yanlış anladın. Saat kaç oldu senin yüzünden buluşamadık boşuna zamanımızı yedin. Daha az zaman görüşmek zorunda kalıcaz. Buna sinirlendim dedi.

Sanırım bana ders vermek istedi ama ben rest çekince iş tersine döndü tabi. Neyse buluştuk o gün yine konuştuk. nasıl bana böyle bir şey dersin dedim. Sana çok kızdım ondan dedim dedi. Sende hemen ayrılmaya kalktın dedi. Ayrılık provası yapıyorsun sandım dedim ki gerçekten böyle düşündüm.

4 yıllık ilişkimizde biz hiç ayrılmadık ama ne zaman böyle bir tartışma olsa ben hep rest çektim sevgilim geri adım attı. Ayrılma isteğinin olduğunu düşünmüyorum bende asla ayrılmayı düşünmüyorum ama arada şu aptal kavgalar ve söz duelloları oluyor işte. Şimdi iyiyiz kızlar bir sorun yok. Herşeye evet demek insanın kıymetini azaltıyor ama zamanı gelince alttan almayı hatalı olunca özür dilemeyi de bilmeli

kızlar finallerm oldugu ıcın ara verdim biraz tekrardan selamlar
final haftası gorusmuyorum haftasonları onceden 1 2 satte olsa gorusur calısmamdan kısardım sımdı artık oyle yapmıyorum sasırdı.
mesaj işini artık cok sık degil hatta hemen hemen o atmadıkca atmıyorum bu da o yuzden sureklı msj atıo:)
final dönemımdeyken özledim seni diye mesaj atıo cook cok sonra dönuyorum askım nbr diyorum nolsun ozledım senı dıo :) bende yatıyorum askım yoruldum diyorum ii geceler dıo:) deli oluo bı kac gun ben boyle kacarken en sonunda sen ozlemedın mı ya sev beni ilgine ihtiyacım var dedi ah canım dedim ilgisiz mı kaldın evt bi özledim bile demıyosun dedi dememmmm (o gorusmeyi unutmanın acısını cıkarırım napıim) askım unutuyorum dedim kafam cok yogun dedim (aynı oncekı mesajlarda okursanız onun grsmeye gelmeyı unuttunu solemesi gibi yaptım) noldu benden ilgi istedi cok sasırdım ılk defa gıdım gıdım verınce degerli oluomus hatta anladım ki oda bana boyle yaptıgı ıcın ben ustune dusuyomusum o guzel kelimeleri bir kere olsun duyabilmk ıcın

Vallahi çok doğru işte kaçan kovalanır ne kadar canım yansa da ilgimi özlediğimi belli etmiyorum ve öyle güzel oluyo ki şu an uzaktayız hiç özledim demedim kaç gündür bunu söylüyo beni ihmal etme diyoama dur dha neler yapacağım keşke bunlara gerek olmasa da güzel gzel yaşasak

süper yaaa

bu cocouk benı cok uzuyor yaa herkese akıl verıyorum yapılması gereknıde cok ıyı bılıyrm ama bır turlu kararlılıkla yapamıyrm

cok uzgunum ona resmen ılgı ıstyrm dıyrm bır suru acıklama yapıyor bana yaaaaa ona göre hersey cok normal ama bn cok uzgunum suna anlatamam sıze

facede eslerının sevgılılerınn duvarında durmaan bırseyler paylasanları görunce ıcım yanıyor bnm neyım eksık dıyorum demek kı eksık ıste

en ıyısı sall gıtsın ya artık bn onun ıcın hıc ugrrasmıcam ve bu sefer kararlı olacam

Canım üzülme bunun için bu yapıyla alakalı birşey benimkide sevmiyor o tarz şeyleri.Resimlerime yorum yaparken aşkım bile demez güzel güzellik vs.Bunu hiç takma kafana derim ben

kızlarrrrrrrrrr merhaba ben gerı geldım sınavım bıttı oyuzden uzun zaman yazamamıstım sıze

sınavdan dolayı basım dertteydı taktık falan pek yapamadım malum ısım basımdan askındı ve ona bu dönemde cok ıhtıyacm vardı

hos o benı pek rahatlatmıyordu cunku bılmıyrm ama hep bızde cok göusmedımız ıcın bı kopuklk oluyo

gecen hafta ıstedıler benı bızımkıler verdı bu surecten sonra nolcak hıc bılmıyrm ama bızımkı allahın odunu

onu bugun ıtıbaryle adam etme yolunda kendıme söz vermıs durumdayım

yenıden baslıyorum

haftaya cumartesı aıle arası yuzuk takılacak bakalaım benı neler beklıyor allah buyuk

buarada benı ıstemeye gelmeden bı gun önce ben ona nasıl hıssedyrsn dedım bıraz gergındı ısınde bı degısıklık oldu onun heyecanını yasıyrm ptesı yenı olacak hersey dedı bnde bozuldum ertesı gunu ısteme var ama adam onun heyecanı var demıyor sadce onun gergınlıgı varmıs

neyse bn bozuldum anladı bu ama bıse yapmadı gece benı aradı vee bugune kadar ılk kez bana soylemedıgı seylerı söyledı sarhos halıyle benı ne cok sevdıgını falan fılan,,,,

ertesı gunu bı heyecanla aradım sabah sesı gene aynı eskısı gıbıydı ve eksam söyledıklerınn bı cogunu hatrlamıyrdu ıyı seyler mı söyledım dıyor bıde

annesıne o gece anne bu kız bu kız benm kaderım benı begenen okadar kısı umrumda degılartık falan demıs bozuldm bıraz sankı karar verememıs de bı gun öncesınden ıyıce dusunup tamam demıs gıbı barı bu olsun ben onu surundrmek ıstyrm

Arkadaşım alınma ama bence bu taktik işi değil. Erkek-kadın farketmez. Biri seni seviyorsa seviyordur. Eğer ogün seninle buluşmak istiyorsa ne durumda olursa olsun gelir(kaza-ölüm ya da resmi herhangi bir iş hariç).

He taktik şöyle işe yarar, kaçan kovalanır hesabı. En fazla bunu 1 yıl yaparsanız belki daha fazla. Ama bu sevgi olmaz. İnsan ulaşamadığını daha çok ister ya, o olur işte. Gerçek sevgi bu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…