sizlerden öğreneceğim çok şey var..
konuşmaya gelince her sey süper ama bende sanırım ilişkimde bir süre sonra ipi karşı tarafa verip biryerlerinin havalanmasına ortam yaratıyorum sonrada bir bakmıssın fıss ellerinden kayıp gitmilşşş..
öncelikle aramamaktan başlıcam sanırım
sonra sevdiğimi söylemicem,
alttan almıcam hatasını pat diye karsısına cıkaracam sözle olmasada kendimi çekerek..
ööff böyle planlı programlı ilişki yaşamakta beni yoruyor akışına bırakmak içimden geldiği gibi sevgimi göstermek istiyorum ama o zamanda erkek peşinde koşmuyor merak edip üzerine düşmüyor.. nasıl olsa bu beni seviyor gitmez bana mecbur diye düşünüyo halbuki sevdiğimizi gösteriyoruz süründüreceksin ki kıymetli olasın dimii :2:
bende taktik uygulamayım dedim ama hiiiççççççç anlamıyorlar. illa süründüreceksin. yoksa kıymet bilmiyorlar. onlarda hep ayrılma korkusu olacak. yoksa baş etmek zor.
bende taktik uygulamayım dedim ama hiiiççççççç anlamıyorlar. illa süründüreceksin. yoksa kıymet bilmiyorlar. onlarda hep ayrılma korkusu olacak. yoksa baş etmek zor.
kızlar finallerm oldugu ıcın ara verdim biraz tekrardan selamlar
final haftası gorusmuyorum haftasonları onceden 1 2 satte olsa gorusur calısmamdan kısardım sımdı artık oyle yapmıyorum sasırdı.
mesaj işini artık cok sık degil hatta hemen hemen o atmadıkca atmıyorum bu da o yuzden sureklı msj atıo:)
final dönemımdeyken özledim seni diye mesaj atıo cook cok sonra dönuyorum askım nbr diyorum nolsun ozledım senı dıo :) bende yatıyorum askım yoruldum diyorum ii geceler dıo:) deli oluo bı kac gun ben boyle kacarken en sonunda sen ozlemedın mı ya sev beni ilgine ihtiyacım var dediah canım dedim ilgisiz mı kaldın evt bi özledim bile demıyosun dedi dememmmm (o gorusmeyi unutmanın acısını cıkarırım napıim) askım unutuyorum dedim kafam cok yogun dedim (aynı oncekı mesajlarda okursanız onun grsmeye gelmeyı unuttunu solemesi gibi yaptım) noldu benden ilgi istedi cok sasırdım ılk defa gıdım gıdım verınce degerli oluomus hatta anladım ki oda bana boyle yaptıgı ıcın ben ustune dusuyomusum o guzel kelimeleri bir kere olsun duyabilmk ıcın
kızlar finallerm oldugu ıcın ara verdim biraz tekrardan selamlar
final haftası gorusmuyorum haftasonları onceden 1 2 satte olsa gorusur calısmamdan kısardım sımdı artık oyle yapmıyorum sasırdı.
mesaj işini artık cok sık degil hatta hemen hemen o atmadıkca atmıyorum bu da o yuzden sureklı msj atıo:)
final dönemımdeyken özledim seni diye mesaj atıo cook cok sonra dönuyorum askım nbr diyorum nolsun ozledım senı dıo :) bende yatıyorum askım yoruldum diyorum ii geceler dıo:) deli oluo bı kac gun ben boyle kacarken en sonunda sen ozlemedın mı ya sev beni ilgine ihtiyacım var dediah canım dedim ilgisiz mı kaldın evt bi özledim bile demıyosun dedi dememmmm (o gorusmeyi unutmanın acısını cıkarırım napıim) askım unutuyorum dedim kafam cok yogun dedim (aynı oncekı mesajlarda okursanız onun grsmeye gelmeyı unuttunu solemesi gibi yaptım) noldu benden ilgi istedi cok sasırdım ılk defa gıdım gıdım verınce degerli oluomus hatta anladım ki oda bana boyle yaptıgı ıcın ben ustune dusuyomusum o guzel kelimeleri bir kere olsun duyabilmk ıcın
bu cocouk benı cok uzuyor yaa herkese akıl verıyorum yapılması gereknıde cok ıyı bılıyrm ama bır turlu kararlılıkla yapamıyrm
cok uzgunum ona resmen ılgı ıstyrm dıyrm bır suru acıklama yapıyor bana yaaaaa ona göre hersey cok normal ama bn cok uzgunum suna anlatamam sıze
facede eslerının sevgılılerınn duvarında durmaan bırseyler paylasanları görunce ıcım yanıyorbnm neyım eksık dıyorum demek kı eksık ıste
en ıyısı sall gıtsın ya artık bn onun ıcın hıc ugrrasmıcam ve bu sefer kararlı olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?